Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Invazie Golden

Recommended Posts

Posted

cand erau anuntate invaziile si erau la si 15 , prindeam goldeni la si 20 , la si jumate , cateodata si la si 10 , pentru ca lumea nu se ducea...intr adevar nu ma duceam dupa 5 dupa amiaza ca atunci e full...dar la anumite ore (ore in care intra holderii si incep sa faca preluari) gaseam 2-3 goldeni , un numar decent...

si ce vrei sa spui cu asta? /:)

Posted

cine tea mintit??? eu bk la lvl 330-340 non rr faceam un golden +5 (10-12 minute dura) dar totusi faceam.

@on: din punctul meu de vedere invazia poate sa fie random, dar sa fie anuntata, nu sa stau ca nebunu prin tarkan sau atlans sa dau ture intruna poate poate apare vreun golden.

PS:aduti aminde de ce s-au scos puntiformele???

PPS: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...&hl=goldeni mai citeste in caz ca ai uitat.

la lvl 330-340 faceai un golden de +5? :) cand asta? pe ce db? tati, am fost primul bk de pe server daca nu ma insel cu set gd lk dsr +9 add 20. aveam 400 pct la hp, eram al 2-lea bk ca lvl (360-370), si tot nu faceam fatza la goldenii de +5 si tu imi zici mie ca tu la lvl 330-340 faceai golden de +5? :)) ma rog, nu ma contrazic cu tine. ce nick aveai? SuperBK?

ce treaba aveam eu cu thread-ul ala? ca tot nu m-am prins

Posted

la lvl 330-340 faceai un golden de +5? :) cand asta? pe ce db? tati, am fost primul bk de pe server daca nu ma insel cu set gd lk dsr +9 add 20. aveam 400 pct la hp, eram al 2-lea bk ca lvl (360-370), si tot nu faceam fatza la goldenii de +5 si tu imi zici mie ca tu la lvl 330-340 faceai golden de +5? :)) ma rog, nu ma contrazic cu tine. ce nick aveai? SuperBK?

boom prin aprilie mai..omorai +5 la lvl ala...eu primu +5 l-am omorat la 325....mai mult ii scadeam din reflectu care il primea...da nu conteaza :)

Posted

dupa ce mi-am revenit din greatza de la aceasta insiruire in care ai deviat asa "elegant" de la subiect, pot decat sa spun: n-ai pe nimeni in toata alianta aia sa-ti ridice statuie? Chiar in toata alianta aia de tampoane? (( ti-a placut cum v-am citat? ;;) )Trebuie tot tu sa-ti faci reclama? :(

Ca sa-ti aduc aminte, unu din motivele care au stat la baza upgradarii goldenilor a fost acesta, cand voi deja aveati rr-uri, era enervant sa nu prinzi goldeni +5 pt ca ii luau astia cu 0 rr :-" Stiu si acum cum injura kinul si Gunit pe guilda ;)

Posted

TsuXing de ce nu iti vezi tu de echipa ta? De ce tot timpu te apuci sa jignesti o intreaga echipa pentru o persoana?Iti aduc aminte in caz ca ai uitat ca "tampoanele" astea v-au luat castelul,iar voi la 40 reseturi faceti preluari in atlans2(nu dau nume).Mai bine ai fi mai bun macar acum de sarbatori.

Posted

Si din nou de la un subiect total diferit reusiti sa ajungeti iar la faimoasa discutie HH si Honey. Mai tare acum e ca deja ati ajuns sa va jigniti "din amintiri" #-o Va rog sa reveniti la subiect... Desi i s-a cam raspuns initiatorului.

Posted

dupa ce mi-am revenit din greatza de la aceasta insiruire in care ai deviat asa "elegant" de la subiect, pot decat sa spun: n-ai pe nimeni in toata alianta aia sa-ti ridice statuie? Chiar in toata alianta aia de tampoane? (( ti-a placut cum v-am citat? ;;) )Trebuie tot tu sa-ti faci reclama? :(

Ca sa-ti aduc aminte, unu din motivele care au stat la baza upgradarii goldenilor a fost acesta, cand voi deja aveati rr-uri, era enervant sa nu prinzi goldeni +5 pt ca ii luau astia cu 0 rr :-" Stiu si acum cum injura kinul si Gunit pe guilda ;)

Iar incepi? Vezi tu ca s-a luat vreunu de HH sau de tine incat sa recurgi la insulte sau sa incepi vreo cearta? In curand ramai fara user. Ai 5 zile deocamdata. Restul din Honey, care are de gand sa posteze, ori il ignora, ori sa nu ii plateasca cu aceeasi moneda, sau va primi acelasi suspend.

Posted

E mai bine random pentru ca inainte se duceau cei cu rr multe prindeau un golden il omorau dintr-o lovitura si se duceau la celalalt iar cei mici care mai mureau si omorau un golden in 30 de min aproape nu mai prindeau nimic...deci cei care au party stau linistiti pe spot iar cei fara pt cauta goldeni...e chiar mai bine asa..mai prindem si noi astia mici ceva goldeni

Posted

am ajuns la concluzia ca inca nu ti s-a dezvoltat creierul suficient de mult incat sa poti purta o conversatie calumea fara jigniri si intepaturi. hai craciun fericit.

@ori ii potoliti calumea pe luptatorii dreptatii, ori incep sa le raspund la provocari. usere am destule :)

Posted

nr de goldeni este suficient.

Ar fi super daca ar fii anuntata invazia, chiar daca este random, fiind anuntata... cine este on pleaca rpd la invazie... asta inseamna ca pleaca mai multi deodata ... dar asa sa mergi din 5 in 5 min.... unde mai este competitia???

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...