Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Invazie Golden

Recommended Posts

Posted

Sti lixandra parerile sunt impartite,dar nu ar strica daca ar baga mai multi,dar daca stai sa te gandesti ca sunt 5 box/ora x 24 ore... sunt totusi multe intr-o zi.

Posted

600 box pentru o zi sunt suficiente,acum iti dai seama ca fiecare ar vrea sa prinda 2-3 box/ora dar asa se umple jocu de arme si armuri,ramane la decizia adminilor,eu una nu sunt nici pro nici contra.

Posted

Tu te bucuri ca ai gasit 3 cand toata lumea dormea :))? Dar in intervalul orar 9-23 ce faci?

stai la xp

@de acord cu marirea numarului de goldeni, dar sa nu se anunte. invaziile random sunt mai bune ca cele anuntate. asa se diminueaza sansele sa se mai faca ks la golden

Posted

stai la xp

@de acord cu marirea numarului de goldeni, dar sa nu se anunte. invaziile random sunt mai bune ca cele anuntate. asa se diminueaza sansele sa se mai faca ks la golden

Da adevaru e ca la cati sunt cu rr nici nu il omoara in cateva secunde hai ca ai gandit`o pe asta #-o

SI daca face ks il postezi si aia e sa fie sanatos nu vad care e problema aici ?! :dontknow:

Deci pana la urma ramane asa random si locatia si timpu sau se va schimba ? :dooh:

Posted

600 box pentru o zi sunt suficiente,acum iti dai seama ca fiecare ar vrea sa prinda 2-3 box/ora dar asa se umple jocu de arme si armuri,ramane la decizia adminilor,eu una nu sunt nici pro nici contra.

degeaba sunt 600 ca eu in 3 zile abia am prins 4 bok +5

ce sa fac cu ele??? e super nasoala treaba asta cu invazie random.

sa fie cum era inainte ... la si 15 si gata ... stiam un lucru ... plecam la invazie ... si prindeam 1 bok...

akm ce fac??? stau numai in tarkan??? sa astept invazii??

Posted

Macar zicetimi si mie cand e invazia ^_^ ca eu n-am iedee...

Posted

Eu astazi dimineata am gasit 3 ... deci nu ma plang,cautati mai bine.

Eu dorm dimineata,tu de ce nu o faci ?

E total aiurea cu random , sunt multi de parerea asta .. cand apuci sa-ti mai faci un set ? e foarte greu ..

Posted

Eu dorm dimineata,tu de ce nu o faci ?

E total aiurea cu random , sunt multi de parerea asta .. cand apuci sa-ti mai faci un set ? e foarte greu ..

cred ca asta e si ideea ^_^

Posted

acum e chestia de noroc

nu se mai fac asa multe seturi (si asa de repede)

inainte era chiar mura in gura

logic ca era mura in gura ... 1 bk la lvl 200 facea golden +4 (remember???)

dar cei care sau apucat mai tarziu???? ti se pare corect fata de ei????

PS: inca o parere "a celor 5" este la tine???

Posted

Pai asta e problema ca daca se stabileste la o anumita ora vin cel putin 20-30...asa aleatoriu la diferite minute ai sanse mai mari sa gasesti,nimeni nu merge de la parti sa bata tarcanul din 5 in 5 minute pana ce vine invazia.Eu una sunt de acord cu schimbarea asta.

sau poate gandim putin si observam ca e bine random, dar sa fie anuntata. Una e sa stai cu 5 minute inainte sa inceapa invazia pe locurile unde au obiceiurle sa apara, una e sa vezi pe svr ca e invazie, dai move tarkan, daca esti on si mergi la invazie.

Asa ce faci? Mergi prin tarkan si dai ture incontinu sa vezi daca a inceput invazia?

Posted

logic ca era mura in gura ... 1 bk la lvl 200 facea golden +4 (remember???)

dar cei care sau apucat mai tarziu???? ti se pare corect fata de ei????

PS: inca o parere "a celor 5" este la tine???

nu facea nici un bk de lvl 200 golden de +4. esti prost informat sau n-ai jucat la inceput. bk de lvl 360-370 nu facea golden de +5. doar sm-ii ii puteau omora. ma rog, asta daca se lucra in echipa

parerea "celor 5" ce vrea sa insemne? ca m-ai bagat in ceatza

Posted

Din pacate sunt foarte putini goldeni la cati playeri sunt, de ex ora 20:00 on 480 = 5 +5/ 5+4/ 5+3/ 5+2/ 5+1 = 25 de goldeni extrem de putin bine inteleg nu vrem nici sa umplem server-ul peste noapte cu arme si seturi, dar sunt sigur ca in proportie de 80% din jucatori chiar si mai multi ar dori sa se introduca 8 goldeni, cu tot cu zen din bok si cu o invazie fixa, decat una random cu 5 imprastiati de te saturi sa ii cauti.

Posted

Invazia e chiar ok acu, sa fie serverul mai greu ca prea s-a umplut de seturi si iteme .

depinde cine s-a umpluat si cum fac rost cei care abia s-au apucat de set :-"

Eu tot nu inteleg cum in mintea voastra este mai bine sa fie si random + sa nu fie anuntata invazia o.O? Cum iti dai seama ca a fost? Mergi prin tarkan si dai ture? Si faci asa 24/7, ca nu ai de unde sa sti ca dupa ce tu termini o tura, nu a inceput invazia si tot asa.

Cel mai bine este: random, dar anuntata -_-

Posted

sau poate gandim putin si observam ca e bine random, dar sa fie anuntata. Una e sa stai cu 5 minute inainte sa inceapa invazia pe locurile unde au obiceiurle sa apara, una e sa vezi pe svr ca e invazie, dai move tarkan, daca esti on si mergi la invazie.

Asa ce faci? Mergi prin tarkan si dai ture incontinu sa vezi daca a inceput invazia?

Asa ar fi cel mai bine... sa fie aleatorie,dar sa fie anuntata.

Posted

nu facea nici un bk de lvl 200 golden de +4. esti prost informat sau n-ai jucat la inceput. bk de lvl 360-370 nu facea golden de +5. doar sm-ii ii puteau omora. ma rog, asta daca se lucra in echipa

parerea "celor 5" ce vrea sa insemne? ca m-ai bagat in ceatza

cine tea mintit??? eu bk la lvl 330-340 non rr faceam un golden +5 (10-12 minute dura) dar totusi faceam.

@on: din punctul meu de vedere invazia poate sa fie random, dar sa fie anuntata, nu sa stau ca nebunu prin tarkan sau atlans sa dau ture intruna poate poate apare vreun golden.

PS:aduti aminde de ce s-au scos puntiformele???

PPS: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...&hl=goldeni mai citeste in caz ca ai uitat.

Posted

cand erau anuntate invaziile si erau la si 15 , prindeam goldeni la si 20 , la si jumate , cateodata si la si 10 , pentru ca lumea nu se ducea...intr adevar nu ma duceam dupa 5 dupa amiaza ca atunci e full...dar la anumite ore (ore in care intra holderii si incep sa faca preluari) gaseam 2-3 goldeni , un numar decent...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...