Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Invazie Golden

Recommended Posts

Posted

Inteleg nu scrie cand este invazia de golden dar mai nou de cand sa oprit servaru nu mai vine la si 15 de 2 -3 zile tot caut golden +3 si nu gasesc :comp1:

Imi poate spune cineva care este problema ? Sa mutat invazia ? Daca da la cat vin goldeni ?

Multumesc anticipat ! :tiphat:

Posted

Inteleg nu scrie cand este invazia de golden dar mai nou de cand sa oprit servaru nu mai vine la si 15 de 2 -3 zile tot caut golden +3 si nu gasesc :comp1:

Imi poate spune cineva care este problema ? Sa mutat invazia ? Daca da la cat vin goldeni ?

Multumesc anticipat ! :tiphat:

asta am spus si eu intr-un topic,dar bunny sa grabit sa il inchida,de ex eu acuma la si 35 am prins +5 in tk2 fix unde se arunca foarte des portalurile pentru kalime,deci imi e greu sa cred ca tantalosu ala a stat 20 de minute acolo

Guest smiley_real92
Posted

stau de la si 15 ,e si 40 si nici un fel d invazie :))

Guest Nakamura
Posted

Sa inteleg ca nici nu se mai anunta pe global invazia ?

Posted

Invaziile sunt random de cand a fost serverul off, nu s-a dereglat nimic.

ija tu spui asta dar ai verificat ? Deci eu in calitate de jucator iti spun ca nu apar daca tu imi faci poza cu dragon de +3 poti sa inchizi :crazy:

Posted

Ce ai inteles prin cuvantul Random? NU mai este invazia la si 15 este cand vrea ea odata pe ora.

regret ca te contrazic , dar nu este odata pe ora , random.....am stat si cate 1 ora si 15 , 1 ora si 30 min pana sa vina invazia ,dar am prins si dupa 30 min dupa ultima invazie.

Posted

regret ca te contrazic , dar nu este odata pe ora , random.....am stat si cate 1 ora si 15 , 1 ora si 30 min pana sa vina invazia ,dar am prins si dupa 30 min dupa ultima invazie.

Un lucru e sigur e aiurea rau .

Alta intrebare pe viitor se va schimba sau ramane sistemu asta ?

Posted

Ce ai inteles prin cuvantul Random? NU mai este invazia la si 15 este cand vrea ea odata pe ora.

si de ce nu am fost si noi anuntati? celalalt topic mi la inchis aruncandu-mi o explicatie de 2 lei juma` care nu avea nici o treaba cu ce intrebasem eu

Posted

si de ce nu am fost si noi anuntati? celalalt topic mi la inchis aruncandu-mi o explicatie de 2 lei juma` care nu avea nici o treaba cu ce intrebasem eu

exagerata decizie in legatura cu goldenii...s'a ajuns si la invazii random

keep up the good work :tiphat:

oare ce va mai trece prin cap? :-?

Posted

pai atata timp cat invaziile sunt random, prima invazie poate fi la ora 00:01 si a doua invazie poate fi la 01:59. deci poti sta pana la 2 ore dupa o invazie. nu vad unde ar fi problema :P

Posted

Ati facut reguli si ve`ati creat principii in asa fel incat mulinkmania e pe cale sa devina un sv antijoc.

regula de afk e pe fiecare`n parte(un dezavantaj pentru cei mici care vor sa joace si pot sta on dar nu au unde deoarece holderii nu lasa afk in party de teama contorului/ss`ului)

invaziile sunt "random" dar acest random devine nesimtit deoarece nu e de ajuns ca nu se mai anunta orasul in care e invazia dar acum si timpul e necunoscut.

:adminpower:

Posted

Am prins un +5 pe la si 45 , asta dupa mult timp in care n-am vazut nici un fel de golden , Apar dragonii rosii insa , sa se puna in ei bok-uri daca nu se poate reglementa ora goldenilor ..

Posted

E mult mai bine asa... cine nu are loc merge si cauta,pe s1 la --:15 erau minim 20-30 persoane in tarcan 2... cu noroc prindeam 1 sau maxim 2.

SI asa nu mai prinzi deloc e bine ? :comp1:

Ce lume .

Posted

Eu nu mai inteleg. E random sau nu?

Btw, Ioano, daca e random chiar nu e bine doar cu 5. Un bok va valora mai mult decat un bog. Se va ajunge cumpararea fenrir-urului cu bok-uri (20-30 la numar). Si cand vezi si ce drop e la bok-uri... si atunci e bine :)? Cand de abia faci un item bun +0 intr-o luna?

Posted

Eu astazi dimineata am gasit 3 ... deci nu ma plang,cautati mai bine.

Tu te bucuri ca ai gasit 3 cand toata lumea dormea :))? Dar in intervalul orar 9-23 ce faci?

Posted

Pai asta e problema ca daca se stabileste la o anumita ora vin cel putin 20-30...asa aleatoriu la diferite minute ai sanse mai mari sa gasesti,nimeni nu merge de la parti sa bata tarcanul din 5 in 5 minute pana ce vine invazia.Eu una sunt de acord cu schimbarea asta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...