bunny Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Foarte tare sugestia, estetic vorbind. :)) BUT ITS WRONG!Nu se va mari durata de suspendare, ala nu e un motiv bine intemeiat.
JustAnotherPlayer Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 O curiozitate am.Tu ce nick ai in joc?
McKinnon Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Acelasi pe care il folosesc si aici ... probabil motivul pt care ai aceasta curiozitate suna cam asa... cand ma vezi = NO PARTY + KILL :))
Guest Nakamura Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tinand cont de faptul ca motivele pentru care ceri marirea pedepsei sunt fapte ale unei aliante pe care nu le poti proba pot sa iti zic ca propunerea ta nu se justifica . E clar ca esti un admirator al guildei / ali Honey :P
McKinnon Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 1 ADMIRATOR ... wow suna bine ... normal fratilor SARITI in ajutor .. doar e TyreXelu Game Master... OFFF admirator pentru cine ma .. akolo sunt numa membri on 24/24 ... Nu stiu daca afara este frig , sau dak ploua ... P.s EI detin controlul pe server... dar pana la urma nu este 1 server PRIVAT ...
Guest Nakamura Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 1 ADMIRATOR ... wow suna bine ... normal fratilor SARITI in ajutor .. doar e TyreXelu Game Master... OFFF admirator pentru cine ma .. akolo sunt numa membri on 24/24 ... Nu stiu daca afara este frig , sau dak ploua ... P.s EI detin controlul pe server... dar pana la urma nu este 1 server PRIVAT ...Te-ai aprins :P De ce oare ? :blink:
necaz Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 1, un bk la 2 rr, nu apuca sa preia un spot in k7 prin PK datorita faptului ca majoritatea holderilor au peste 10 rr.2, nu stiu de ce esti tu ofensat de faptul ca guildul HONEY detine mai tot pe acest server. Apuca-te sa faci si tu ceea ce fac ei si atunci probabil vei ajunge sa detii "controlul" asupra serverului.3, la fiecare suspend pedeaspa se dubleaza, nu cred ca s`ar chinui sa creasca acele caractere doar pentru a prelua un spot.4, suspendul pentru pk este gandit in asa fel incat sa fie mai toata lumea multumita. se mai intampla sa primesti suspend din "greseala", iar daca se va mari suspendul pentru pk, nu cred ca ar fi convenabil pentru majoritatea.
Bobby Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Contra...incearca si tu sa faci rost de spot cu pk si ai sa vezi ca nu este putin ss-ul pt pk pe spot
acelasi_bandit Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 frumos ai scris acolo,dar este ok asa..nu putem schimba chestiile asta [cred]
LiNU Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sa inteleg ca esti nou pe server, vad ca userul pe forum e de acum 3 zile facut.Poti demonstra acele acuzatii aduse aliantei HONEY ?Ar trebui sa pui mana si sa inveti regulamentul, ca tot e vacanta. Un fragment din regulament iti ofer eu:...8. PK (Player Kill)- Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zileNu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).Este necesar screen shoot in momentul decesuluiSe aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte gravPK in arena nu este pedepsit ...
Ioanagym Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Incredibil si-a dat seama cum procedeaza HONEY. Hai ca esti funny :bananadance2: Daca vrei poti propune suspenduri mai mari doar echipei HONEY,uitandu-ma la banati/lista caractere suspendate am aproximat 20% HONEY, 40% HHunterz,40% alte echipe(la motivul pk pe spot)Apropo imi place textu(culoare,font,marime)
bunny Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Consider ca ti-au fost date destule argumente pentru a-ti fi respinsa sugestia. Cat despre tine personal, eram si eu online cand ai dat pe global "cei care sunteti impotriva guildei honey intrati la sugestii". Foarte interesanta discriminarea, sau mai bine zis, impartialitatea ta ca player, doh.O regula nu se modifica deoarece ai tu ceva cu o guilda.
vdragosh Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 eu propun sa folositi "guild hostility" :) ... merge si la aliante :D