Jump to content
Cloud_Rodricaz

Un "OZN", filmat deasupra Kremlinului

Recommended Posts

Un Obiect Zburător Neidentificat (OZN), de forma unei piramide, a fost surprins deasupra Palatului Kremlin din Moscova, cu ajutorul unei înregistrări video care a şocat Rusia, informează The Sun.

Martorii care au văzut acest obiect au declarat că acesta se aseamănă cu Imperial Cruiser, nava spaţială condusă de personajul Darth Vader în filmele din seria "Războiul stelelor", şi că ar putea avea o lăţime de o milă (1,6 kilometri).

Înregistrările video ale acestui eveniment insolit - una nocturnă, înregistrată din interiorul unui automobil, şi cealaltă diurnă, realizată de un alt cameraman amator - au fost difuzate în mod constant în ultimele ore la buletinele de ştiri ale posturilor de televiziune din Rusia.

Totodată, înregistrarea triunghiului zburător, despre care martorii spun că a rămas deasupra Pieţei Roşii din Moscova timp de mai multe ore, reprezintă cel mai vizionat clip de pe YouTube de către utilizatorii din Rusia.

În buletinele de ştiri s-au respins speculaţiile referitoare la prezenţa unui OZN deasupra Kremlinului, citând surse din poliţia moscovită, care a infirmat această teorie. Cu toate acestea, poliţia din Moscova a refuzat să comenteze acest eveniment.

SURSA

Video: http://www.youtube.com/watch?v=hGsUnC9hXmI

Link to comment

Daca era ozn il dadea jos aviatia ruseasca... nu plutea el ca un kkt deasupra Kremlinului ;) e trucat

Daca intr-adevar era un OZN, chiar nu cred ca l-ar fi dat jos. Fiind o civilizatie extraterestra, acestia ar fi fost imprevizibili si nu am fi stiut la ce sa ne asteptam in cazul doborarii unei nave de-a lor.

Link to comment
Guest stefteo21

Daca intr-adevar era un OZN, chiar nu cred ca l-ar fi dat jos. Fiind o civilizatie extraterestra, acestia ar fi fost imprevizibili si nu am fi stiut la ce sa ne asteptam in cazul doborarii unei nave de-a lor.

Da e posibil, dar nici nu cred ca rusii ar fi stat in frunte cu presedintele sa se uite la el... si sa le faca semn cu un steag alb... l-ar fi inconjurat cu elicoptere ceva ... ceva ceva s-ar fi intamplat... totusi mie imi pare destul de calma atmosfera :-??

Link to comment

:-? cam prea liniste pt un asa eveniment...ceva nu se leaga... :|

E conspiratia Trustului care musamalizeaza prima invazie a goa'ulzilor pe Terra :)))) .... Daca ar fi fost adevarata atunci unde ar fi mesajul micului extraterestru cu 3 degete , verde si ochii mari : "We come in peace " ???

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...