Guest mihalcea15 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Niciun şofer responsabil nu ar trebui să se încumete în trafic fără cel puţin două anvelope de iarnă, spune, pentru Gândul, Victor Preda, şef service. "Acum, că e criză, să spunem că s-ar putea circula şi cu două anvelope, însă nu recomand asta decât în cazuri extreme. Zăpada este periculoasă şi înşelătoare, şi nici cel mai bun şofer cu cea mai bună maşină nu poate evita un derapaj, dacă nu este echipat cum trebuie. Din păcate, am văzut foarte mulţi şoferi cu anvelope de vară, care mergeau foarte încet, însă nu aceasta este soluţia, pentru că se poate derapa şi dacă mergi cu mai puţin de 20 km/oră", ne-a explicat Preda. Acesta spune că anvelopele de iarnă sunt importante pentru că au altă compoziţie şi alt profil, făcute să aibă o anumită aderenţă la temperaturi scăzute. Lanţurile trebuie să fie al doilea accesoriu de iarnă pe lista dotărilor pentru maşină, în special pentru şoferii care circulă între localităţi sau locuiesc în zone unde ninsoarea este abundentă pe tot parcursul sezonului rece.SURSA : http://www.infoportal.ro/presa~info-1440764.html
Guest LoLz0o0r Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tata a dat 6.700.00Lei(vechi)pe 4 cauciucuri de iarna s`au comportat foarte bine pe ruta Bucuresti-Fetesti(pe A2)-Braila.
Parazitu' Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 am iesit azi un pic cu masina..a nins bine in Iasi..cauciucuri de iarna am noi asa ca nu'mi fac probleme :) sper..oricum trebuie sa fim precauti cu iarna..ca e inselatoare vremea.. :)
MusiC Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cred ca ies si eu cu motoru' prin zona sa fac cateva cerculete...ca de mers nu pot sa merg
gaby888 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cine vrea sa aiba masina bine echipata sa dea money
The Fan Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 n-am bani de cauciucuri de iarna.. asta e.. e mai distractiv cu cauciucuri de vara pe zapada.. adrenalina.. drifturi.. alea alea..