Clark. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sa plec in Australia sa scap de tara asta plina de cocalari si de oameni frustrati
undercover Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 imi doresc sa moara toata lumea sa raman eu cu vreo 5 gagici bune rau
LeX LuTHoR Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sa am o casa undeva departe de civilizatie, de viata si de lumea asta de cacat... just me, the nature si best tovaras/prietena.Sa am vreo 3 hectare de bocna.Sa mananc doar ce cresc si ce imi cultiv eu, fara E-uri, carbohidrati si toxine de genul.
darth_sirus Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Imi doresc sa ma fi nascut in S.U.A,baniceva banisi bani si un calculator nou ceva banutisa imi iau casa visurilor mele ...ceva bani ..Un bilet de avion catre California si o jeanta de bani.cel mai performant computer de gaming Baniimi doresc sa moara toata lumea sa raman eu cu vreo 5 gagici bune rauAsta numesc eu spalatura de creiere. Pacat...
MicKeY MouSe Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sanatate , o cariera buna, sa se interzica manelele prin lege si sa moara toti tiganii !!!!!!111
LeX LuTHoR Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 sa moara tiganii manelistii si rasistiidin moment ce vrei sa moara tiganii esti rasist omule... #-o
Denzel_Lsd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 sa moara tiganii manelistii si rasistiidin moment ce vrei sa moara tiganii esti rasist omule... #-o :rofl2: @ sanatate ....si bani frate ...sa nu moara nimeni , dar sa se mai schime lumea asta....a devenit prea monotona
Phyxyon Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 din moment ce vrei sa moara tiganii esti rasist omule... #-o Nu toţi consideră ţiganii a fi fiinţe umane ... probabil că şi el face parte din acea categorie . Pe lângă ce am menţionat mai sus mi-aş mai dori să se sfârşească lumea după ce mor eu :D .
LeX LuTHoR Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Nu toţi consideră ţiganii a fi fiinţe umane ... probabil că şi el face parte din acea categorie .eh am inteles :) dar logic si corect e cum am zis eu.@denzel : intradevar, amuzant... daca ai vreun contraargument poti sa folosesti cuvinte, cum a facut phyxyon, smileyurile nu te fac mai sa pari mai inteligent.
Denzel_Lsd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ^ ce contraargument sa mai am ...mai trebuie ??? ..exista ? @smileyurile nu te fac mai destept , iti exprimi sentimentul fata de situatie ...azi nu pot sa mimez rasul din scris ..poate maine :> :tiphat:
Heini Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 -S.U.A Born;-Sa ma mut din tara asta .. in S.U.A -Sa am propria casa; -Propria afacere;-O familie;-1 singur copil si o sotie sa ma iubeasca :)-Sa fiu fericit. :)
gimy100 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 si o sa vina zana camatar ca sa va indeplineasca dorintele ?:
stayalive Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 "Sa fie ca pe vremuri sa fie ca prin anii 98 fara grija banililor sa ne doara-n .... de tot."
lixandra Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 "Sa fie ca pe vremuri sa fie ca prin anii 98 fara grija banililor sa ne doara-n .... de tot."`98? Fara grija banilor? Oare am trait in alta Romanie in `98 sau delirez eu :-? ?
Denisutz Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 In primul rand , sa ma fi nascut intr-o oricare alta tara exceptand ROMANIA , sa ma scap de cocolarism si prostie ..Sa am o casa in S.U.A. , pe o insula , cu o familie fericita , o nevasta iubitoare , o afacere cu profit mediocru daca nu mare , si multa multa sanatate .. imi place de majoritatea care ati postat aici , ca aveti acel instinct pentru sanatate si fericire , si sunt de acord cu voi !
Radu21 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sa fiu sanatos (eu si familia mea), sa traim mult/bine, maica-mea sa ia functia de procuror..si toate cele bune
Ioana Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Imi doresc sa am sanatate,sa fiu fericita,sa vizitez Europa de Nord..si cam atat acum. :)
TwentySix Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 sa fiu sanatos si sa o duc bine aici la mine in tara nu altundeva
iNm Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sa tina mult si bine perioada asta pe plan profesional ... si curand o vacanta de vis sa uit de problemele de pe planul personal :). Era sa uit de sanatate. Cam atat.
Lemonade Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sa fiu mereu la fel de fericita ca acum, sa am noroc si sanatate, sa am o casa a mea in care sa cresc pisoi ^_^, sa merg in Bora Bora :wub: si sa intru la Drept.