Jump to content
bitzy

Ce dorinte aveti

Recommended Posts

Posted

Sa am o casa undeva departe de civilizatie, de viata si de lumea asta de cacat... just me, the nature si best tovaras/prietena.

Sa am vreo 3 hectare de bocna.

Sa mananc doar ce cresc si ce imi cultiv eu, fara E-uri, carbohidrati si toxine de genul.

Posted

Imi doresc sa ma fi nascut in S.U.A,

bani

ceva bani

si bani si un calculator nou

ceva banuti

sa imi iau casa visurilor mele

...ceva bani ..

Un bilet de avion catre California si o jeanta de bani.

cel mai performant computer de gaming

Bani

imi doresc sa moara toata lumea sa raman eu cu vreo 5 gagici bune rau

Asta numesc eu spalatura de creiere. Pacat...

Posted

sa moara tiganii manelistii si rasistii

din moment ce vrei sa moara tiganii esti rasist omule... #-o

:rofl2:

@ sanatate ....si bani frate ...sa nu moara nimeni , dar sa se mai schime lumea asta....a devenit prea monotona

Posted

din moment ce vrei sa moara tiganii esti rasist omule... #-o

Nu toţi consideră ţiganii a fi fiinţe umane ... probabil că şi el face parte din acea categorie . Pe lângă ce am menţionat mai sus mi-aş mai dori să se sfârşească lumea după ce mor eu :D .

Posted

Nu toţi consideră ţiganii a fi fiinţe umane ... probabil că şi el face parte din acea categorie .

eh am inteles :) dar logic si corect e cum am zis eu.

@denzel : intradevar, amuzant... daca ai vreun contraargument poti sa folosesti cuvinte, cum a facut phyxyon, smileyurile nu te fac mai sa pari mai inteligent.

Posted

^ ce contraargument sa mai am ...mai trebuie ??? ..exista ? :))

@smileyurile nu te fac mai destept , iti exprimi sentimentul fata de situatie ...azi nu pot sa mimez rasul din scris ..poate maine :>

:tiphat:

Posted

-S.U.A Born;

-Sa ma mut din tara asta .. in S.U.A

-Sa am propria casa;

-Propria afacere;

-O familie;

-1 singur copil si o sotie sa ma iubeasca :)

-Sa fiu fericit. :)

Posted

"Sa fie ca pe vremuri sa fie ca prin anii 98 fara grija banililor sa ne doara-n .... de tot."

`98? Fara grija banilor? Oare am trait in alta Romanie in `98 sau delirez eu :-? ?

Guest LoLz0o0r
Posted

Sa mi se scada un warn ca am 90%.

Posted

In primul rand , sa ma fi nascut intr-o oricare alta tara exceptand ROMANIA , sa ma scap de cocolarism si prostie ..

Sa am o casa in S.U.A. , pe o insula , cu o familie fericita , o nevasta iubitoare , o afacere cu profit mediocru daca nu mare , si multa multa sanatate .. imi place de majoritatea care ati postat aici , ca aveti acel instinct pentru sanatate si fericire , si sunt de acord cu voi !

Posted

Sa tina mult si bine perioada asta pe plan profesional ... si curand o vacanta de vis sa uit de problemele de pe planul personal :). Era sa uit de sanatate. Cam atat.

Posted

Sa fiu mereu la fel de fericita ca acum, sa am noroc si sanatate, sa am o casa a mea in care sa cresc pisoi ^_^, sa merg in Bora Bora :wub: si sa intru la Drept.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...