Cristian Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Probabil cam tot ce-si doreste toata lumea, sanatate, fericire si sa iesim din criza... ^^
MariuS™ Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ^ ))))))) Sanatate si ceva bani, sau daca nu bani, o bicicleta full suspension la care visez deja demult Imagine :D
Erhard Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sanatate si bani si un calculator nou :beer: Si sa iesim si noi din criza asta :(
The^DiamondZ Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 sa nu mai fiu virgin (((( Esti penibil copilas...
Guest hyppa'reneGade Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Esti penibil copilas...hmz hmz hmz , copilas ...am dat la mija de mai multe ori decat ai pus tu gura pe o sticla de apa
The^DiamondZ Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 hmz hmz hmz , copilas ...am dat la mija de mai multe ori decat ai pus tu gura pe o sticla de apa"Prietene", putin imi pasa mie de cate ori ai pus botu in mija la toate curvele sau ce ai facut tu. Asta sa o spui lu altcineva, nu aici. Nu stiu ce vrei tu sa arati cu replici dastea, da' esti un mascarici pentru mine. "@ kiss iu bici " :rofl1:
Guest hyppa'reneGade Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Funneh , ain't it ? Chiar nu vad unde e ceva de ras , oh wait , imma retard ;DNu , nu am dat la curve , nu am ajuns acolo . Replicile astea d-ale mele sunt d-astea polibasterr staliona , taliana , d-astea , cum le-o zice .. breibex pa' scurt.Totusi , nu inteleg care e treaba ta , te-ai bagat cu ca P...da aia aiurea in seama si tot tu comentezi acuma . Meama , ce "mascarici" . jiggajigga
jusT^Me Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Funneh , ain't it ? Chiar nu vad unde e ceva de ras , oh wait , imma retard ;DNu , nu am dat la curve , nu am ajuns acolo . Replicile astea d-ale mele sunt d-astea polibasterr staliona , taliana , d-astea , cum le-o zice .. breibex pa' scurt.Totusi , nu inteleg care e treaba ta , te-ai bagat cu ca P...da aia aiurea in seama si tot tu comentezi acuma . Meama , ce "mascarici" . jiggajiggaInvata fiule sa te comporti civilizat pe un forum. Du'te linistit la panaramele tale si lasa mascaricii in pace.
maryus1o Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ca toata lumea,sanatate si poate ceva banuti:D.Sarbatori fericite tuturor!!! :beer:
Luci Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 La multi ani !Mi-as dori in anul care vine sa imi scada lance din warn si sa-mi mai creasca 4-5 cm (parul )
Ares Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Imi doresc si eu 50m sa imi iau casa visurilor mele.. 8->
Raekw0N Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mult noroc, ca sanatate au avut si aia dupa titanic cu norocu stateau cam prost.
MusiC Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Imi doresc multa sanatate,fericire,noroc si ...ceva bani ..
mitza4fun Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Doresc la toata lumea sanatate si virtute s'avem bani , s'avem ce bea .
RainSoul Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Sanatoasa, neuroni activi si spor de munca..daca le am pe astea, pot TOT ! :>
TzuYoshi Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ^ ))))))) Sanatate si ceva bani, sau daca nu bani, o bicicleta full suspension la care visez deja demult Imagine :D Iti dai seama ca o sa fii magnet de gagici cu asa ceva... :lol: ON. Santate si virtute, zi de zi s-avem ce manca.
Kesselring Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Santate si virtute, zi de zi s-avem ce manca. Din fericire era puţin diferită vorba asta :P . Să fiu sănătos .. ok e o dorinţă însă e ceva elementar . Cel puţin eu îmi doresc să vizitez lumea , în special ţările cu o bogată istorie . Asta pe lângă faptul că îmi doresc să termin anul ăsta fără restanţe ceea ce e mai greu de realizat decat pacea mondiala :D .Şi la fel ca ZBK îmi mai doresc să-mi mai crească părul vreo 4-5 cm că-s sătul de coroniţe ,
topaZz Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Un bilet de avion catre California si o jeanta de bani.
Link Masters Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 As vrea:1)Cel mai bun Laptop Imagine 2)GTA4 Imagine 3)Xbox 360 Imagine
bunny Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 As vrea:1)Cel mai bun Laptop Imagine 2)GTA4 Imagine 3)Xbox 360 Imagine Nu prea vezi soarele zilnic a? :) Stiu, la ce vreme e afara... :whistle:Uhm, pai, de cateva zile am intrat intr-o problema, nu sunt sigur daca sa fiu sau nu ingrijorat, nu-mi doresc decat sa ies cu bine din treaba asta, de restul ma descurc.le: ah, da, si-un milion de coco castigati la loto nu strica.
pizza200 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 sanatatenoroc sa ma mut in Canada :Dde restu ma ocup singur :)