Jump to content
bitzy

Ce dorinte aveti

Recommended Posts

Guest hyppa'reneGade
Posted

sa nu mai fiu virgin :((((((

Guest hyppa'reneGade
Posted

Esti penibil copilas...

hmz hmz hmz , copilas ...

am dat la mija de mai multe ori decat ai pus tu gura pe o sticla de apa

Posted

hmz hmz hmz , copilas ...

am dat la mija de mai multe ori decat ai pus tu gura pe o sticla de apa

"Prietene", putin imi pasa mie de cate ori ai pus botu in mija la toate curvele sau ce ai facut tu. Asta sa o spui lu altcineva, nu aici. Nu stiu ce vrei tu sa arati cu replici dastea, da' esti un mascarici pentru mine.

"@ kiss iu bici " :rofl1:

Guest hyppa'reneGade
Posted

Funneh , ain't it ? Chiar nu vad unde e ceva de ras , oh wait , imma retard ;D

Nu , nu am dat la curve , nu am ajuns acolo . Replicile astea d-ale mele sunt d-astea polibasterr staliona , taliana , d-astea , cum le-o zice .. breibex pa' scurt.

Totusi , nu inteleg care e treaba ta , te-ai bagat cu ca P...da aia aiurea in seama si tot tu comentezi acuma . Meama , ce "mascarici" .

jiggajigga

Posted

Funneh , ain't it ? Chiar nu vad unde e ceva de ras , oh wait , imma retard ;D

Nu , nu am dat la curve , nu am ajuns acolo . Replicile astea d-ale mele sunt d-astea polibasterr staliona , taliana , d-astea , cum le-o zice .. breibex pa' scurt.

Totusi , nu inteleg care e treaba ta , te-ai bagat cu ca P...da aia aiurea in seama si tot tu comentezi acuma . Meama , ce "mascarici" .

jiggajigga

Invata fiule sa te comporti civilizat pe un forum. Du'te linistit la panaramele tale si lasa mascaricii in pace.

Posted

^ =)))))))))

Sanatate si ceva bani, sau daca nu bani, o bicicleta full suspension la care visez deja demult Imagine :D

Iti dai seama ca o sa fii magnet de gagici cu asa ceva... :lol:

ON.

Santate si virtute, zi de zi s-avem ce manca.

Posted

Santate si virtute, zi de zi s-avem ce manca.

Din fericire era puţin diferită vorba asta :P .

Să fiu sănătos .. ok e o dorinţă însă e ceva elementar . Cel puţin eu îmi doresc să vizitez lumea , în special ţările cu o bogată istorie . Asta pe lângă faptul că îmi doresc să termin anul ăsta fără restanţe ceea ce e mai greu de realizat decat pacea mondiala :D .Şi la fel ca ZBK îmi mai doresc să-mi mai crească părul vreo 4-5 cm că-s sătul de coroniţe ,

Posted

As vrea:

1)Cel mai bun Laptop Imagine

2)GTA4 Imagine

3)Xbox 360 Imagine

Nu prea vezi soarele zilnic a? :) Stiu, la ce vreme e afara... :whistle:

Uhm, pai, de cateva zile am intrat intr-o problema, nu sunt sigur daca sa fiu sau nu ingrijorat, nu-mi doresc decat sa ies cu bine din treaba asta, de restul ma descurc.

le: ah, da, si-un milion de coco castigati la loto nu strica.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...