Jump to content
bitzy

Ce dorinte aveti

Recommended Posts

Posted

Incep eu ca asa trebuie :))

Imi doresc sa ma fi nascut in S.U.A, iar daca tot nu m-am nascut acolo macar sa o vizitez.

Mai imi doresc tot sa vizitez o tara si aceea este Japonia, sa am multi bani, sa fiu cel mai fericit om din lume si cine stie poate sa ma intalnesc cu o vedeta :D

Posted

Well....In primul rand, sa fiu sanatos ( pentru mine asta e cel mai important lucru, cat ai sanatate le poti face pe toate ). In al 2 lea rand, sa ies cu bine din iarna ( din toate punctele de vedere ) . Sa mi pun masina la punct asa cum vreau si sa nu o "lovesc" :D, sa mi se indeplineasca dorintele, sa iau bacu , sa intru unde vreau eu la facultate si apoi om vedea ce o mai fi :P

Posted

Is fericit cu ce am :) nu doresc nimic. :)

Posted

Mi-as dori sa putem munci in Romania pe salarii reale ... mi-as dori sa avem un presedinte apt care sa faca ceea ce promite ( stiu , e imposibil ) ... sa nu mai exista atata prostie in lumea asta

Si pentru mine mi-as dori un Fiat GrandePunto ( e masina la care visez :wub: )

pS: si inca una , mi-as dori ca Lancelot sa nu-mi mai suspende conturile pentru spam facut in topicurile de spam =)) =))

Guest alexinho61
Posted

Imi doresc cel mai mult sanatate, pentur mine si familia mea., iar in al 2lea rand, sa se schimbe hostul serverul LinkMania Godfather:)).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...