Jump to content
0ana

Concurs foto saptamanal, TEMA: scene fierbinti

Recommended Posts

Posted

Postarea fotografiilor [miercuri-duminica]

Vot [luni-miercuri]

Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferită

Câştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare

Fotografiile TREBUIE să fie personale

Fotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânale.

Minimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame etc)

Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuri

Intră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte şi postează alta, va intra în concurs ultima fotografie postată

Topicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi a pollului, cu posibilitatea forumiştilor de a-şi motiva alegerea.

Fotografia va fi postată pe un site de genul photobucket.

În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, departajarea o va face un profesionist.

Se interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lor

Se cere redimensionarea fotografiei înainte de a o urca pe net şi postarea propriu-zisă a imaginii în cadrul expoziţiei.

În cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat.

Tema de săptămâna asta este SCENE FIERBINTI :>

Am vorbit cu Lancelot si cu Sexini si am hotarat sa mutam topicul la Comunitate (again).

Poza lui vudu

Imagine IPB

Posted

Alexandra :)) GG vudu :))

Intrebare : poza trebuie facuta de NOI sau putem sa aparem si NOI in poza ? :D

poti folosi timerul sa-ti faci singur poza :P

deci poza facuta de tine, dar poti sa apari si tu in ea (incearca totusi sa nu fie din aia in stil cocalaresc in oglinda sau mai stiu eu cum :)) )

Posted

Si sa mint ca am pus timeru` ? :))

Eu zic ca e tot una daca aparem in poza sau daca poza e facuta de noi. Ca si daca e facuta de noi, nu prea avem cum dovedi ca ne apartine. PE cand daca APAREM in poza ... e cu totu alta treaba.

Deci, pot sa pun o poza in care apar si eu ?

Sau musai "facuta de mine" ?

Posted

pai scopul concursului cred ca e acela de a'l premia pe cel care are cel mai bun ochi de fotograf, nu pe cel care pozeaza cel mai bine in fata camerei. Posteaza poza, vor decide moderatorii ce e de facut, pana la urma cum ai zis si tu, poti minti ca ai pus pe timer. In plus ne'ai facut curiosi :))

Posted

noa deci tot mai bine se tine aici concursul...:)) mai trebe sa postez incaodata poza? sau ramane asa cum a pus oana?:)

Daca vrei poti s`o mai postezi o data.

Nu inteleg de ce nu se posteaza poze.

Exista 2 variante:

1-nu va place tema

2-va este "frica" de aceste scene fierbinti :)) Rusinosilor :error:

Posted

Poate nu e asa interesanta tema :) Parerea mea: mai bine o schimbati

Din partea mea nu este nici o problema, dar era tema aleasa de Florin (castigatorul editiei trecute).

Posted

Asa e pe panou nu ma intreba pe mine :))

Poze facute de noi..e vorba de un concurs foto :)

Pai facuta de mine e #-o daca dai save la imagine si ti mouse peste poza o sa apara modelul de camera foto.

Posted

Poate nu e asa interesanta tema :) Parerea mea: mai bine o schimbati

+1

PS tema e frumoasa :) eu zic sa stick to it ...:)

frumoasa din punctul tau de verede :P. Avand in vedere ca nu prea posteaza nimeni, eu zic sa fixati un termen-limita, si daca nu se posteaza un anumit numar de poze in acel interval de timp, roaga-l pe florin sa o schimbe..

O seara placuta :tiphat:

Posted

Astazi este ultima zi de postare a pozelor.

Daca nu se mai posteaza nici o poza, se va "lansa" o noua tema.

Eu voi posta o poza mai incolo, mai intai trebuie sa surprind scena fierbinte :)).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...