0ana Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Postarea fotografiilor [miercuri-duminica] Vot [luni-miercuri] Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferită Câştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare Fotografiile TREBUIE să fie personale Fotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânale. Minimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame etc) Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuri Intră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte şi postează alta, va intra în concurs ultima fotografie postată Topicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi a pollului, cu posibilitatea forumiştilor de a-şi motiva alegerea. Fotografia va fi postată pe un site de genul photobucket. În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, departajarea o va face un profesionist. Se interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lor Se cere redimensionarea fotografiei înainte de a o urca pe net şi postarea propriu-zisă a imaginii în cadrul expoziţiei. În cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat. Tema de săptămâna asta este SCENE FIERBINTI :> Am vorbit cu Lancelot si cu Sexini si am hotarat sa mutam topicul la Comunitate (again). Poza lui vudu
THuG-Radu Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Alexandra GG vudu Intrebare : poza trebuie facuta de NOI sau putem sa aparem si NOI in poza ? :D
0ana Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Alexandra GG vudu Intrebare : poza trebuie facuta de NOI sau putem sa aparem si NOI in poza ? :D Facuta de noi.
Sensini Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Alexandra GG vudu Intrebare : poza trebuie facuta de NOI sau putem sa aparem si NOI in poza ? :D poti folosi timerul sa-ti faci singur poza :P deci poza facuta de tine, dar poti sa apari si tu in ea (incearca totusi sa nu fie din aia in stil cocalaresc in oglinda sau mai stiu eu cum )
THuG-Radu Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Si sa mint ca am pus timeru` ? Eu zic ca e tot una daca aparem in poza sau daca poza e facuta de noi. Ca si daca e facuta de noi, nu prea avem cum dovedi ca ne apartine. PE cand daca APAREM in poza ... e cu totu alta treaba. Deci, pot sa pun o poza in care apar si eu ? Sau musai "facuta de mine" ?
lamez0r Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 pai scopul concursului cred ca e acela de a'l premia pe cel care are cel mai bun ochi de fotograf, nu pe cel care pozeaza cel mai bine in fata camerei. Posteaza poza, vor decide moderatorii ce e de facut, pana la urma cum ai zis si tu, poti minti ca ai pus pe timer. In plus ne'ai facut curiosi
Mamut Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :> wtf ? de ce e iepurele albastru decapitat ? o_O
Lancelot Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Poze facute de noi..e vorba de un concurs foto :)
vudu Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 noa deci tot mai bine se tine aici concursul... mai trebe sa postez incaodata poza? sau ramane asa cum a pus oana?:)
0ana Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 noa deci tot mai bine se tine aici concursul... mai trebe sa postez incaodata poza? sau ramane asa cum a pus oana?:) Daca vrei poti s`o mai postezi o data. Nu inteleg de ce nu se posteaza poze. Exista 2 variante: 1-nu va place tema 2-va este "frica" de aceste scene fierbinti Rusinosilor :error:
-HoneyBfly- Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Poate nu e asa interesanta tema :) Parerea mea: mai bine o schimbati
0ana Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Poate nu e asa interesanta tema :) Parerea mea: mai bine o schimbatiDin partea mea nu este nici o problema, dar era tema aleasa de Florin (castigatorul editiei trecute).
-HoneyBfly- Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sa aleaga tot el atunci, o tema mai interesanta :P
Raul Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Asa e pe panou nu ma intreba pe mine Poze facute de noi..e vorba de un concurs foto :) Pai facuta de mine e #-o daca dai save la imagine si ti mouse peste poza o sa apara modelul de camera foto.
Lancelot Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Nu ziceam de tine Raul ButlikePS tema e frumoasa :) eu zic sa stick to it ...:)
Razvan Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Poate nu e asa interesanta tema :) Parerea mea: mai bine o schimbati+1PS tema e frumoasa :) eu zic sa stick to it ...:)frumoasa din punctul tau de verede :P. Avand in vedere ca nu prea posteaza nimeni, eu zic sa fixati un termen-limita, si daca nu se posteaza un anumit numar de poze in acel interval de timp, roaga-l pe florin sa o schimbe.. O seara placuta :tiphat:
0ana Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Astazi este ultima zi de postare a pozelor. Daca nu se mai posteaza nici o poza, se va "lansa" o noua tema. Eu voi posta o poza mai incolo, mai intai trebuie sa surprind scena fierbinte .