Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[J]0k[3]r

Server off?

Recommended Posts

Posted

pe doamna mata am folosti prezervativul stii ku se ..... mai rau ka la 20 de ani :cool2: ڪے дм ρ?zε ¢น мąŧ∂ G??ℓ? ๏̯͡๏﴿

Posted

din spusele tale de aici ... wow tu esti pustiul de 13 care vorbeste coolesc ... wow .... respectele mele esti cel mai cool din curtea scolii ....... scrii cu k si tz ......... si wow cuvantul ,,Pentru'' tu esti jmecher si sukar si hell knows cum se mai zice ... se prescurteaza cu ptr ? Einstein wtf....

Sfatul meu .... dute in baie .... dai cu apa pe fața , te uiti in oglinda ... îți vezi cearcanii... dai cu apa si pe ochi... vii, iesi de pe forum , cauti sa vezi pe unde naiba mai ii shortcutu de la yahoo, intri , vorbesti cu o fata , mergeti sa faceti ceva , you know ? not creampie every day .... or gay party sau cum ii mai zice ....

Good Luck frate !!! pentru ca pun pariu ca nu poti face nici unul din aceste lucruri....

Si la fată ce sa ii zici ? cum ti-a picat kb lk edr 2% la goblin ...

Go Planet

+1

Posted

nu e voie sa se lase danezz :))

chiar ieri spunea ija sa numai ne vanam macar acum de sarbatori, inseamna ca mai lasa si ei de la ei ca e de sarbatori :))

Posted

Hai la patinuar in strand:D:D ca oricum trebe sa ma duk cu prietena:D:D

:))))) Ma frate, sincer, ma uimesti la fiecare post ... patinuar, tu si prietena ta gonflabila, ce romantic :oops:

Posted

Si dak se lasa cu Warn ce... chiar crezi ca sunt chiar asa de ... astia din staff. suntem 60% din playery aici .. ceor sa faca o sa imprastie banuri in stanga si in dreapta... si pana la urma urmei este vina lor ca NU se tin de promisiuni .. dak era on la ora 12 cum au zis acum nu era SPAM ... deci SAPM FAST ! :beer:

Posted

are prietena la 13 ani :)) nici bine nu ia dat flo... la.. p.... si are prietena =)) =))

Hai ma gata termina cu atacurile astea...Bun crezi ce vrei m-am potolit:) Si apropo daca ziki u ca ai f... Pe mama...Pf... M-ai u pana ajungi la ea;)

Guest ^Traficante^
Posted

-GUNI- nu mai zi de Isus pe aici ca esti pacatos si pacatuesti si mai mult :))

:beer:

Posted

Good Luck frate !!! pentru ca pun pariu ca nu poti face nici unul din aceste lucruri....

Si la fată ce sa ii zici ? cum ti-a picat kb lk edr 2% la goblin ...

Go Planet

:coffee:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...