Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[J]0k[3]r

Server off?

Recommended Posts

Posted

wof...wof....

Bine ma crede-ti ce vreti despre mine ca ma doare undeva...;) oricum dece va baga-ti singuri in seama...?Vreti sa va baga-ti si voi in seama?:|

pacat k te doare ma...mi-e mila de tine :blink:

Posted

Bine ma crede-ti ce vreti despre mine ca ma doare undeva...wink.gif oricum dece va baga-ti singuri in seama...?Vreti sa va baga-ti si voi in seama?22.gif

credeti, bagati, bagati

:)

Posted

wof...wof....

Bine ma crede-ti ce vreti despre mine ca ma doare undeva...;) oricum dece va baga-ti singuri in seama...?Vreti sa va baga-ti si voi in seama?:|

no offense dar esti certat rau cu gramatica :))

Posted

vrea sa dea de intzeles ka la 13 ani a ... sarit gardul... deci te rog... este cocalar la mana 2 mai rau ka prezervativul folosit de mine :tiphat:

Cocalar??Ha.... Si pe cine zici ca ai folosit prezervativul pe soruta sau pe vreo pisik de la blooc de la tn..?? Am si yo pe la mine pe la bloc daca vrei ti le trimit prin posta;)

Guest D3vil_KiD
Posted

Ne dadura vacanta de craciun:))

Posted

Cocalar??Ha.... Si pe cine zici ca ai folosit prezervativul pe soruta sau pe vreo pisik de la blooc de la tn..?? Am si yo pe la mine pe la bloc daca vrei ti le trimit prin posta;)

Ba taci dreaq din gura ca daca iti arata unu p**a... intrebi de ce are banana vene.....

Guest ^Traficante^
Posted

Dream

Sunal pe dragos si zi sa lase bautura si femeile de o parte si sa porenasca

serverul inainte sa intre in concediu astea de la RDS.. :pumn:

Posted

vad ka prostia e mare pe aicea mai ales la pustii de 13 ani .. kare nu ai ce face dute si joaka ku masinutzele... si lasa mu ka e violent ptr tine :tiphat:

din spusele tale de aici ... wow tu esti pustiul de 13 care vorbeste coolesc ... wow .... respectele mele esti cel mai cool din curtea scolii ....... scrii cu k si tz ......... si wow cuvantul ,,Pentru'' tu esti jmecher si sukar si hell knows cum se mai zice ... se prescurteaza cu ptr ? Einstein wtf....

Sfatul meu .... dute in baie .... dai cu apa pe fața , te uiti in oglinda ... îți vezi cearcanii... dai cu apa si pe ochi... vii, iesi de pe forum , cauti sa vezi pe unde naiba mai ii shortcutu de la yahoo, intri , vorbesti cu o fata , mergeti sa faceti ceva , you know ? not creampie every day .... or gay party sau cum ii mai zice ....

Good Luck frate !!! pentru ca pun pariu ca nu poti face nici unul din aceste lucruri....

Si la fată ce sa ii zici ? cum ti-a picat kb lk edr 2% la goblin ...

Go Planet

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...