Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[J]0k[3]r

Server off?

Recommended Posts

Posted

Sigur este 1 motiv BINE intemeiat pentru care ~> Server: Offline

Tinand cont de faptul ca ieri stateau vreo 2 prin devias stesh. si dadeau cu EVIL SPIRIT in BAZA :)), si mai erau vreo 2 buguri :-j ... cert este ca vrem sa stim si noi motivul EXACT pt care server Offline si nu scuze ca sunt de vina cei de la RDS ... :hair:

Posted

mai copil scos la eprubeta care esti doar un prototip...baga degetelul in guritza...ca la cati ani am au tu nu ai dinti in guritza asha k dute la facultate vezi k ai restantze,probabil o sa pierzi si anul asta...la fel ca cel din urma:P

Posted

mda era de asteptat... daka am chiulit de la limba romana in generala ce crezi ka sunt ka tine tocilar sa vad toate greselile de punctuatzie.. impuskatee frate.. INTERZIS minorilo SUB !15 ani pe forum :dance:

Vezi u frate...Zici u ca sunt tocilar dar defapt nu sunt...Yo daca iti citesc o lectie de 2 ori o stiu si asta e diferenta dintre noi...Decat ai ataca cu atatea injurii mai bine ai citi si u biblia odata de doua ori...Si apropo mai bine tocilar decat sa ajung pe la ADP=Asociatia desteptilor prosti;) daca ma intelegi...

Posted

mai copil scos la eprubeta care esti doar un prototip...baga degetelul in guritza...ca la cati ani am au tu nu ai dinti in guritza asha k dute la facultate vezi k ai restantze,probabil o sa pierzi si anul asta...la fel ca cel din urma:P

te certi singur?:|

Posted

' date='Dec 17 2009, 12:33' post='4529946']

Mai iesiti afara din casa fratilor !! au venit sarbatorile, nu o ardeti tot pe mu,omg :|

te`ai trezit ma?:))

Posted

' date='Dec 17 2009, 12:33' post='4529946']

Mai iesiti afara din casa fratilor !! au venit sarbatorile, nu o ardeti tot pe mu,omg :|

la mn ninge si sa iesi la 1 suk nai cu cine :)) la ora asta toti dorm

Posted

Vezi u frate...Zici u ca sunt tocilar dar defapt nu sunt...Yo daca iti citesc o lectie de 2 ori o stiu si asta e diferenta dintre noi...Decat ai ataca cu atatea injurii mai bine ai citi si u biblia odata de doua ori...Si apropo mai bine tocilar decat sa ajung pe la ADP=Asociatia desteptilor prosti;) daca ma intelegi...

wa pokemon, ia dute tu si citeste lectia de 2 ori numa asa se ne demonstrezi ca o stii

Posted

=)) =)) :adminpower:

N-ai tacut ma...?Fugi si fa si u o baie sau daca nu spune-i lu maicata sa iti faca si sa te spele si dupa urechi...

Ai vazut si u cum e pe afara sau nai iesit in viata ta????Mai iesi cu o fata spune-i ca o placi si alte chestii...

Posted

N-ai tacut ma...?Fugi si fa si u o baie sau daca nu spune-i lu maicata sa iti faca si sa te spele si dupa urechi...

Ai vazut si u cum e pe afara sau nai iesit in viata ta????Mai iesi cu o fata spune-i ca o placi si alte chestii...

:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...