Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[J]0k[3]r

Server off?

Recommended Posts

Guest bogdan87
Posted

eu cred ca serv o sa fie up atunci cand o sa terminati cu

spamul pe forum

Posted

yoyochitzu desteptule... ia vezitzi u1 de prostia kare o ai u1 in cap la ce fatza ai ...ce te crezi partzar.. ka bei si ai 17 ani ... marele destept .... pisate pe tine si da vina pe mine kokalar de mana a 2 folosti mai rau ka prezervativul :gun:

TI-am zis ca te bate limba romana frate...Am 13 ani si crede-ma ca u dupa cum vorbesti nu ai mai mult de 15...Daca spui u ca yo sunt cocalar te cred...Dar vorbesti de mine...Totusi uita-te si in oglinda dar ai grija sa nu faki infarct...Hai lasa-ne ca ne-ai plictisit;)

Posted

si nu pot sa imi fac planurile (daca nu le am deja) si pe data de 17 decembri sa joc mu? :) ca doar nu plec pe jos pana la munte sa ajung de anul nou :))

Ar fi o idee buna...dar ai grija ce traseu alegi k sunt drumuri inkise...

Posted

mda era de asteptat... daka am chiulit de la limba romana in generala ce crezi ka sunt ka tine tocilar sa vad toate greselile de punctuatzie.. impuskatee frate.. INTERZIS minorilo SUB !15 ani pe forum :dance:

Posted

uite cum s'au linishtit la "SERVER UP" .. 5k clik'uri pe secunda s'au apasat acum =)))) :))))

Posted

kickme trebuia sa scape si un prost k tine pe aici k asa nu avea farmec......crek u te atacasi k eshti unu de generala si ai luat vacantza...a r trebui sa tzi fie drag :D :}}}. Da nu are rost sa mi stric buna dispozitzie pe un ciuri-buri pe un shablon de copil desenat q mana stanga....daci draq mai bine si zii lu "mami" sa tzi faca un ceai......k prostovane?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...