Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[J]0k[3]r

Server off?

Recommended Posts

Posted

Lume...sa va linistesc un pic...am vorbit cu -ija- la telefon,si a spus k VDragos e la o bila cu cati-va vechi prieteni...si mai au si cate 2 beri de fiecare...el a zis k nu se baga k se cearta cu dragos...bunny a zis k nu e domeniul lui iar MurDoc nu este de gasit...asha k asteptati ppl sa vina dragos:D::D:D

Trebuie sa te credem sau ce...?;) Dar defapt yo te-as crede ca te-am vazut la radio;))

Posted

No astia vor sa va petreceti si voi sarbatorile pe undeva la munte prin cluburi nu in fata calculatorului facand 1-2 lvl la mu:|

e abia 17 decembrie, unii inca muncesc, cum ar fi eu, asa ca mai e pana sa ma gandesc la munte si cluburi ;) asa ca... guo huome bade

Posted

Ala vru sa ne arate k shtie cum ii cheama pe totzi......da pe noi nu ne intereseaza , eu in 30 min plec la fac, R3W ce sa shtie k el a luat vacantza :}}}}}}}}} k ashtia de generala asa "ia".

Eu vreau sa las afk :D sa l ajung pe Cristal :}}}}}}}}}} si dak pierd 4 ore nu mai am shanse :}}}

R3W sa nu uitzi sa mi dai beep :D

Posted

yoyochitzu desteptule... ia vezitzi u1 de prostia kare o ai u1 in cap la ce fatza ai ...ce te crezi partzar.. ka bei si ai 17 ani ... marele destept .... pisate pe tine si da vina pe mine kokalar de mana a 2 folosti mai rau ka prezervativul :gun:

Posted

No astia vor sa va petreceti si voi sarbatorile pe undeva la munte prin cluburi nu in fata calculatorului facand 1-2 lvl la mu:|

visu mio d-o viatsa sa dau rr de anu nou :wub:

=))

Posted

e abia 17 decembrie, unii inca muncesc, cum ar fi eu, asa ca mai e pana sa ma gandesc la munte si cluburi ;) asa ca... guo huome bade

Da dar planurile se fac dinainte nu pe ultima suta de metri...;)

Posted

cum draq sa mearga ma dak 99% din playeri de pe serv rup "Start"u de la Client in 2...

calmativa putzin,beti o cafea ,o tzigara ceva ...

Posted

te poti duce oriunde jucand si mu .... intaine sa pleci intr-un club poti lasa afk si faci 2 lucruri deodata

TRAIASCA AFK-UL :rofl1:

Posted

Lol ... dal... de spam .. uite la me e primul post si chiar nu a fost intentie de spam ... dar totusi nu vad pic de interes din partea stafuului LinkMania .. e logic ca a iesit sau va iesi revolta... si singurul loc unde se pot descarca playery pt ca nu va tineti de promisiuni este acest forum .. macar putea intra 1 Moderator sa ne spuna si noua cand va fi dat drumu intradevar la server...... :banghead:

Posted

Lol ... dal... de spam .. uite la me e primul post si chiar nu a fost intentie de spam ... dar totusi nu vad pic de interes din partea stafuului LinkMania .. e logic ca a iesit sau va iesi revolta... si singurul loc unde se pot descarca playery pt ca nu va tineti de promisiuni este acest forum .. macar putea intra 1 Moderator sa ne spuna si noua cand va fi dat drumu intradevar la server...... :banghead:

shhh ... ca ne distram ;)

Posted

Da dar planurile se fac dinainte nu pe ultima suta de metri...;)

si nu pot sa imi fac planurile (daca nu le am deja) si pe data de 17 decembri sa joc mu? :) ca doar nu plec pe jos pana la munte sa ajung de anul nou :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...