Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KiluMeu

in cry se pedepseste pk si ks?

Recommended Posts

Posted

adica daca eu sunt mic, 1 rr, si dau si eu in cry sa adun bog splinter clow, si vine unu mai mare, cu multe rr si omoara mobii din jurul meu sau face pk pe mine, eu trebuie sa ma resemnez si sa plec in alta parte? unde iar vine ala sau altii, si tot asa ?adica numai cei mari pot face rost de iteme de fenir?

in cry se pedepseste pk si ks?

Posted

da se pedepseste,au fost 2 plangeri din ce stiu eu soldate cu suspenduri pentru pk in cry .

Posted

da se pedepseste,au fost 2 plangeri din ce stiu eu soldate cu suspenduri pentru pk in cry .

Da am vazut si eu ca se ia ss pt pk in cry,dar mi se pare interesanta chestie,in careva zi au fost on 2 admini si raspundeau la intrebari,cineva la intrebat dc se numesc spoturi locurile alea in cry si adminul a zis ca nu sunt spoturi(din pacate nu am facut print)Ma intreb dece au luat aia ss daca nu a fost pk pe SPOT? este un server PVP deci este permis pk unde nu este spot si culmea se ia si contor in cry

Posted

10. Regula AFK (CONTOR)

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on )

(intrebare repetata de minim 3 ori)

- ataca

La 2 abateri va primi 4 zile suspend.

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 6 abateri va primi 4 de zile suspend....etc

Fiecare 2 abateri = 4 zile suspend

In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c.

Aceasta regula se aplica si pentru harta Arena, Kalima 1-7, Kanturu 1-3, CryWolf si Icarus

Nu sunt spoturi cum gasiti pe alte harti gen arena, kalima dar sunt spoturi de 2-3-4 mobi.

Daca se poate lua contor in CryWolf si Kanturu pe acele "spoturi" se poate posta si pentru ks si pentru pk, se pot face si preluari si party'uri si xp :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...