Jump to content
Mir@no1

?/

Recommended Posts

Posted

Salut . am 16 ani . Am observat ca , cand ma fortez ( de ex cand bag prea multe abdomene la sala ) -- de obicei dupa abdomene ... , mi se infunda urechile , lucru extrem de neplacut , si care imi afecteaza si felul in care vorbesc . din ce cauza se intampla asta ? e normal ?

Posted

Salut . am 16 ani . Am observat ca , cand ma fortez ( de ex cand bag prea multe abdomene la sala ) -- de obicei dupa abdomene ... , mi se infunda urechile , lucru extrem de neplacut , si care imi afecteaza si felul in care vorbesc . din ce cauza se intampla asta ? e normal ?

Nu te mai forta ca faci cacofonii.

No, really... nu te mai forta si nu o sa se mai infunde urechile :lol:

Posted

cand ai urechile infundate bei lichide si se rezolva.

Pai da , tocmai asta e , ca beau foarte multa apa in pauza ( la antrenament ) , si cand beau apa park e mai rau

Posted

vai frate ce topic , ce nume , ce descriere =))))))))))))))))))))))

@incearca sa inghiti in gol cand ti se infunda urechile 8-|

@@eu fac 100 de abdomene cu pauza de 2 minute si incep sa ma fortez abia cand ajung la 80 :/

Posted

yes, mai multe repetari, mai multe serii, pana simti ca de arde putin abdomenu..daca te fortezi nu doar ca se activeaza subapele la urechiuse da te si strange putin capusoru, cred :). Las`o mai moale si fa programul in cat sa-l duci bine la capat nu sa te supra soliciti.

Posted

nu are legatura cu efortul...cand faci abdomene, ti se incordeaza muschii gatului, fapt care declanseaza infundarea trompei (lui Eustachio). cand faci alt tip de exercitiu care nu presupune incordarea gatului, nu ti se vor infunda, deci probabil are legatura cu ceva probleme de ventilatie (polipi, deviatie de sept sau alte chestii, nu prea stiu exact). nu inteleg de ce preferi sa intrebi necunoscatori pe un forum de gaming in loc sa te duci la MEDIC.

Posted

Deci uite cum sta treaba... normal cand faci un exercitiu ai nevoie sa inspiri si sa expiri aer pentru a oxigena bine organismul si muschii. Cand inspiri aer, in interiorul organismului se formeaza o presiune mare in momentul executarii miscarii (in cazul tau cand te ridici la abdomen) care are efecte asupra abdomenului, timpanului, venelor etc, iar cand expiri ( la capatul cursei de ridicare) totul revine la normal si ca sa nu mai ai senzatia de urechi infundate casca gura odata sau inghite o data sau de 2 ori in sec sau apa, cum doresti.

In concluzie, daca faci un exercitiu ce necesita forta e normal sa ti se infunde urechile, desi mie niciodata nu mi s-au infundat, dar daca nu faci un sport de forta iti recomand sa mergi la un medic!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...