Jump to content
The Wizard

Prostanacul (geoana) spagar

Recommended Posts

Posted

filmeare asta a aparut fix cum a aparut caseta cand la lovit basescu pe copilu ala :) facaturi :P doar nu se cobora goana la o mita :) poate loa da nu el personal :)

Posted

filmeare asta a aparut fix cum a aparut caseta cand la lovit basescu pe copilu ala :) facaturi :P doar nu se cobora goana la o mita :) poate loa da nu el personal :)

exact.. acelasi lucru vroiam sa zic si eu

Posted

Sa vedem ce iese...cat de buna v-a fi

Sustinatorii lui Geoana :)) doar ei si numai ei... de aia a avut el totusi 50% din voturi ! Sunt multi !

Eu nu stie romanesca da fac politica :))

Posted

cum.sa.pui.botu.la.asa.ceva...de.la.o.posta...uitandu'te.cu.binoclul....vezi.ca.ee.fake.....uitativa.la.fata.lui....oricine.care.se.pricepe.la.asa.ceva..va.poate.lamuri.ca.ee.fake...

Guest s1NiesTro.
Posted

cred ca e ca si faza cu Basescu cand il loveste pe copilu ala

Guest HateLord
Posted

Fake la fel ca filmuletul cu Base...

Posted

psd-ul nu a infirmat filmul, ba chiar aia de i-a dat banii a recunoscut (am vazut pe la stiri) ca a dat banii ca donatie pentru partid.

acum intrebarea e de ce l-a filmat daca a dat banii ca donatie?

Posted

psd-ul nu a infirmat filmul, ba chiar aia de i-a dat banii a recunoscut (am vazut pe la stiri) ca a dat banii ca donatie pentru partid.

Asta e o minciuna gognata ca sa il scoata pe Geoana din rahat.

Posted

Exact, si in Jurnalul National de azi scrie ca cea care i-a dat banii a fost Ana nu stiu cum, membru PSD.Acum vine partea interesanta:

-Geoana zice ca filmul este un fals

-Ana zice ca i-a dat banii lui Geoana, 5000 de euro, dar ca ar fi fost o donatie in limita legii

E comic ca se face iar de rahat cum s-a facut si cand l-a intrebat Base de Vantu."Ati fost la Vantu?" - "Nu, nu" , "Deci in noaptea bla bla n-ati fost la Vantu?" - "Ba da..." :coffee:

Rezumat: el zice ca e fals, Ana il da de gol ca i-a dat banii :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...