Raul Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Vad ca da niste bani aia, dar nu vad vreun cuvant scos de el. Banii aia puteau fi pentru orice
The Wizard Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 da sigur...el presedinte de partid. cred ca erau pentru soacrasa...filmul asta tot 18 secunde are. o fi trucat?
topaZz Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 LOL ce faker, huaa si toata lumea cica Geoana e corect Goeana nu fura, Geaoan e sfant, bleaaah
Logrono Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 filmeare asta a aparut fix cum a aparut caseta cand la lovit basescu pe copilu ala :) facaturi :P doar nu se cobora goana la o mita :) poate loa da nu el personal :)
armani114 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cred ca nu e adevarat ..dar nu bag mana in foc..
i sin Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 filmeare asta a aparut fix cum a aparut caseta cand la lovit basescu pe copilu ala :) facaturi :P doar nu se cobora goana la o mita :) poate loa da nu el personal :)exact.. acelasi lucru vroiam sa zic si eu
TheodorescuS Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 filmeare asta a aparut fix cum a aparut caseta cand la lovit basescu pe copilu ala :) facaturi :P doar nu se cobora goana la o mita :) poate loa da nu el personal :) Sa vedem ce iese...cat de buna v-a fi Sustinatorii lui Geoana doar ei si numai ei... de aia a avut el totusi 50% din voturi ! Sunt multi ! Eu nu stie romanesca da fac politica
eugen66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Frumos trucaj.Oare dureaza mult pana inveti asa ceva?
celmaislabaN Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Sa fim seriosi ba, nu-mi spune mie ca astia daca iau/dau mita, o dau/iau personal, trimite o sageata sigur... Deci e clar ca-i fake...
Logrono Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Eu nu stie romanesca da fac politica stai calm prietene ca am scris in graba rpd tu sa nu pierzi nimic haida bafta
Parazitu' Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 oricum politicienii in mare parte sunt corupti..asa ca..de ce ar fi sau nu adevarat.. :) toata lumea stie..
the_first Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cum.sa.pui.botu.la.asa.ceva...de.la.o.posta...uitandu'te.cu.binoclul....vezi.ca.ee.fake.....uitativa.la.fata.lui....oricine.care.se.pricepe.la.asa.ceva..va.poate.lamuri.ca.ee.fake...
topaZzModificat Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 e trucat. daca ar fii fost real, geoana ar fii spus ceva. uitati-va la fata lui si la ochii lui cat sunt de cascati in acest film si uitati-va in realitate , ca nu e asa. e trucat. :)
Guest s1NiesTro. Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cred ca e ca si faza cu Basescu cand il loveste pe copilu ala
Alecswtzu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Neah.. fake, vrajeala cu toate ca nu am inteles nimic
acelasi_bandit Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E trucat,parerea mea..numai in tampenii o tin astia.m-am saturat de prostioarele astea ..in loc sa faca cv misto pt tara
Guest HateLord Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Fake la fel ca filmuletul cu Base...
.Clark Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Eu nu cred ca e trucat, parerea mea, pt. ca Geoana este un hapsin.
The Wizard Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 psd-ul nu a infirmat filmul, ba chiar aia de i-a dat banii a recunoscut (am vazut pe la stiri) ca a dat banii ca donatie pentru partid.acum intrebarea e de ce l-a filmat daca a dat banii ca donatie?
.Clark Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 psd-ul nu a infirmat filmul, ba chiar aia de i-a dat banii a recunoscut (am vazut pe la stiri) ca a dat banii ca donatie pentru partid.acum intrebarea e de ce l-a filmat daca a dat banii ca donatie?Asta e o minciuna gognata ca sa il scoata pe Geoana din rahat.
MusiC Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Daca tot sustine ca a fost donatie pt partid,dc spune ceva de cotizatie ?
Domino628 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 psd-ul nu a infirmat filmul, ba chiar aia de i-a dat banii a recunoscut (am vazut pe la stiri) ca a dat banii ca donatie pentru partid. acum intrebarea e de ce l-a filmat daca a dat banii ca donatie? Exact, si in Jurnalul National de azi scrie ca cea care i-a dat banii a fost Ana nu stiu cum, membru PSD.Acum vine partea interesanta: -Geoana zice ca filmul este un fals -Ana zice ca i-a dat banii lui Geoana, 5000 de euro, dar ca ar fi fost o donatie in limita legii E comic ca se face iar de rahat cum s-a facut si cand l-a intrebat Base de Vantu."Ati fost la Vantu?" - "Nu, nu" , "Deci in noaptea bla bla n-ati fost la Vantu?" - "Ba da..." Rezumat: el zice ca e fals, Ana il da de gol ca i-a dat banii :rofl1: