Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Goblinii pentru yellow options

Recommended Posts

Posted

la`m intrebat ieri pe -ija- cand era on si a zis ca NPC-urile alea 2 nu exista sau ceva de genu....dar din cate am observat s2 ii serverul creat de cei de la MMT am downloadat adineauri muserverul celor de la MMT si au npc-urile alea 2.

Edit: scrie /reload in normal chat si o sa vezi ca ii creat de ei ... la fel ca si comanda aia /online tot de ei ii creata cauta pe RG sa vezi releas-ul.

http://www.imagebam.com/image/e8a62e59946820

Posted

ce atata tevatura? Asta este S2 doar cu numele, gemstone pica, numai in kanturu nu ( ffffff rar), daca iti bagi JoH in iteme, ramai cu optiunea aia (sa-mi zica cineva daca i-a iesit ceva bun), FS-ul nu merge, harta, kanturu este goala... + bonus, nu merge summon :>

Cum am zis, S2 doar cu numele

Posted

low daca te uitai mai era un topic deschis de mine pe aceasta tema.. si s-a raspuns acolo... dar e greu search ala...

app si informatiile despre harmony erau :)

in fine se vede ... nu foloseste functia search :|

sa sti ca e utila :)

tsu fs merge... si merge doar pana la un anumit prag..

gemstone pica devias...cea mai mare porcarie...vazuta...pana acum..

kanturu 1..nu prea avea importanta... gem stone trebuia sa pice in 2.. dar aici nu pica am stat o ora acolo...

e deasupra :)

Posted

low daca te uitai mai era un topic deschis de mine pe aceasta tema.. si s-a raspuns acolo... dar e greu search ala...

kanturu 1..nu prea avea importanta... gem stone trebuia sa pice in 2.. dar aici nu pica am stat o ora acolo...

ce am gasit eu ii mai detaliat de aia la`m si pus crezi ca nu am vazut topicu tau :blink:

Posted

stiu pragurile de FS si te asigur ca nu ma aflu cu agilitatea astfel incat sa mearga si merge... merge fs-ul, poti sa cresti asa gigea pana cand trec cam 10-30 de minute si apoi nenea FS iese, doar ca mobii nu mai mor, devin imuni si dai tu cu fs cat vrei, mai omori 1-2 mobi, dar tot mai bine dai cu lanturile. Cum am spus: S2 doar cu numele. Spuneti ca sunt alte pb mai importante, dar oare sa mearga lucrurile noi cum trebuie, lucrurile aduse de S2, nu sunt o prioritate?

Posted

gemstone pica linistit si in kanturu, cat despre fire scream de la 2k agil pana la 6k agil merge pana "capata imunitate astia" si nu i ca vaccinu de la gripa porcina, astia s vaccinati cum trebuie si dupa 30 min iti garantez ca nici aia 2 nu mai mor, staii pe spot si dai in gol, dar tot mai bine dai cu lanturile.

P.S. a fost testat calumea de la 3k pana la 6k din 100 in 100 de puncte, stat si asteptat sa se opreasca.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...