Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[p1mp]

pentand pentru dl

Recommended Posts

Posted

' date='Dec 12 2009, 20:23' post='4508466']

ce pendant e bun pentru dl ? fire sau lighting, tinand cont ca acuma dmg-ul dl-ului il da energy :dontknow:

si str nu da dmg ? :))

dl e singurul caracter caruia ii creste dmg-ul de la 3 atribute str/agil/ene

la bk nu-ti creste dmg de la ene ? :)) == > ii trebuie pend light :P

ps: fire e bun

Posted

si str nu da dmg ? :))

dl e singurul caracter caruia ii creste dmg-ul de la 3 atribute str/agil/ene

la bk nu-ti creste dmg de la ene ? :)) == > ii trebuie pend light :P

ps: fire e bun

ba da ii creste la bk, doar ts e skill

pe s1 de baza era strenght si acuma pe s2 vad ca e energy, de asta am intrebat

pendant of ability e considerat fire sau lighting ? :dontknow:

Posted

nu e nici fire nici lighting..

ai 2 tipuri de pendante.. cele care maresc damage-ul si cele care maresc wizardry damage-ul..

cele cu 2% wizardry damage sunt numai pentru vrajile de sm/mg (es, inferno, etc.) deci sunt bune pentru sm sau mg pe energy

celalalte care au 2% damage, care maresc damage-ul.. "hand to hand" sunt bune pentru celelalte rase..

am testat cu dl meu si un pend cu 2% wizardry damage nu influenteaza in nici un fel damage-ul pe care il da dl-ul cu fireburst sau skillul de la cal

Posted

nu e nici fire nici lighting..

ai 2 tipuri de pendante.. cele care maresc damage-ul si cele care maresc wizardry damage-ul..

cele cu 2% wizardry damage sunt numai pentru vrajile de sm/mg (es, inferno, etc.) deci sunt bune pentru sm sau mg pe energy

celalalte care au 2% damage, care maresc damage-ul.. "hand to hand" sunt bune pentru celelalte rase..

am testat cu dl meu si un pend cu 2% wizardry damage nu influenteaza in nici un fel damage-ul pe care il da dl-ul cu fireburst sau skillul de la cal

He's got a point there.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...