eleodor Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Astazi,ReneGade,omul care stie ce e aia gluma,omul cu care poti face multe glume :D,omul care stie cum sa distreze un om (il distreaza pe thade de un timp).Ai respectul meu prin ce ai facut tu pe la CS,dar si prin celelalte sectiuni. Prin ziua de azi,nu pot sa-ti zic decat la multi ani,fericire,santate si tot ce vrei tu ! In fata ta,arabule imi scot palaria !
LeNoR Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 25 de ani de ce? de puscarie? lma arabule, allahu akhbar !
Dropkillerz Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 la multi ani cap de sfecla,poate t emai potolesti si tu :D
Guest cucubau_sunt_SATANA Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Va multumesc tuturor pentru urari ! huggies and kisses !Ms si tie eleodor , lacrimogen mesaju ala :>Incet incet ma potolesc si eu loyd , cine stie cum o sa fie pe viitor ^_^
Sly Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 La mulţi ani, Ghiţă! Da urechile la nen-tu.. :beer: :beer:
frankie Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Astazi,ReneGade,omul care stie ce e aia gluma,omul cu care poti face multe glume :D,omul care stie cum sa distreze un om (il distreaza pe thade de un timp).Ai respectul meu prin ce ai facut tu pe la CS,dar si prin celelalte sectiuni. Prin ziua de azi,nu pot sa-ti zic decat la multi ani,fericire,santate si tot ce vrei tu ! In fata ta,arabule imi scot palaria ! I-ai face un bj lu tali-boss :> ? LMA Rrrraresh-Mohammed-Ali-Bahrain-Osama-Hussein al III lea !
celmaislabaN Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 el e cap de cizma :( la multi ba ! `te dracu de simpatic )
Dani Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 La Multi Ani Renegay! Tot ce-ti doresti! nu cred ca face 25 de ani.. cel putin mai sus de gat
Equilibrium Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Incet incet ma potolesc si eu loyd , cine stie cum o sa fie pe viitor ^_^ Deci nu, ))) La multi ani, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti, inca odata!