Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Stefan^SM

mana shild

Recommended Posts

Posted

mana shild mai are vrun efect ? ca sm a ajuns ultima ragalie pe server desi imi scrie ca am 210% absortie nu se simte nimic pe s1 bateam lejer mg de aceleas rr cu mn acum imediat ma culca.... si la full agi si ene cat are absortie real mana shild are macar 30% ?

Posted

Mana Shild este undeva pe la 65 % pe server acuma la full status.

App, un SM are si teleport, daca esti destul de smecher si sti sa joci, bati si un BK

:tiphat:

Guest pres_gaia
Posted

cu dmg rate ala de pe sm sa bati bk? hai lol

Posted

Mana Shild este undeva pe la 65 % pe server acuma la full status.

App, un SM are si teleport, daca esti destul de smecher si sti sa joci, bati si un BK

:tiphat:

un dl de 5 rr mananca 1 sm de 10 :| urat de tot bk mai misca sm ca are teleport da la dl ce sa faca

Posted

totusi Sm cresti lejer , bk cresti sa spun mai pe scurt , Greu , legea la pk mi se pare corect , in fond Sm e facut pentru a creste/party/rr cat mai repede

Nu prea ai cine stie ce pretentii

Posted

nu e nimic echilibrat pe s2. mai trebuia munca pana sa`i fi dat drumu..

Ai intrat sa testezi si sa ajuti? Nu! Atunci hai sa lasam comentariile astea si sa nu mai fim asa carcotasi ;)

Mana shield a fost micsorat deoarece BKul nu mai are 2mil HP. Cel putin din pct asta de vedere, a fost testat si ratele actuale ale MS sunt ok.

Posted

Ai intrat sa testezi si sa ajuti? Nu! Atunci hai sa lasam comentariile astea si sa nu mai fim asa carcotasi ;)

Mana shield a fost micsorat deoarece BKul nu mai are 2mil HP. Cel putin din pct asta de vedere, a fost testat si ratele actuale ale MS sunt ok.

lumea nu a intrat sa testeze pentru ca pur si simplu daca testezi , doar TESTEZI , practic joci pentru nimic si tinand contul ca pe serverul principal de atunci exp era f mica (ca si acum) nimeni nu dorea sa piarda exp doar ca sa joace un joc care nu se lua in considerare.

Guest Reyakos
Posted

Si acu e mic xp-ul ? :|

De curiozitate .. cat xp si unde , la party sau solo ai vrea sa iei ?

Posted

da a cerut cineva s2 ?, sa intram sa testam ce ?(nici nu era sigur ca se da drumu si cand), ne`a intrebat cineva daca vrem ? ... si firescream la dl pe ce baza a fost setat ? din cel mai greu caracter de crescut a devenit cel mai usor si cel mai bun in pvp. :) Ne`ati aruncat conturile de pe un sezon pe altu ca nu am vrut sa va ajutam la ce ? la alte modificari cu care majoritatea nu eram deacord ? Ce chestie :) .

Posted

Nu inteleg de ce o tot dati cu treaba 'Ai intrat sa testezi si sa ajuti?' .Daca e sa fie dupa o logica normala asta e treaba asistentilor :

-Black-

- Dream

- KooX

- LuckyShot

- oick

- Rudy

- Sirius

-Obi-Wan

8 oameni cred ca faceau o treaba destul de buna intr-o saptamana ca pana la urma e interesul vostru sa fie lume pe servar nu al nostru sa v-a gasim bugurile , etc .....

Pe langa asta nu a vrut nimeni nici o schimbare .....

da a cerut cineva s2 ?, sa intram sa testam ce ?(nici nu era sigur ca se da drumu si cand), ne`a intrebat cineva daca vrem ? ... si firescream la dl pe ce baza a fost setat ? din cel mai greu caracter de crescut a devenit cel mai usor si cel mai bun in pvp. :) Ne`ati aruncat conturile de pe un sezon pe altu ca nu am vrut sa va ajutam la ce ? la alte modificari cu care majoritatea nu eram deacord ? Ce chestie :) .

Pai nu s-a cerut s2 , dar s-a cerut sa se faca ceva ca Honey nu mai avea cum sa achizitioneze CS-ul pe s1 si trebuia sa se bage ceva abureala in fata , (gen : v-am marit exp in party sa cresteti mai bine ) de parca pana acuma pe s1 nu s-a crescut bine , nu a facut un caracter full , era imposibil de crescut pe s1 :-j .

OT:ms e undeva intre 60-70 , dar la cs scade si ajunge undeva pe la 40-50

sm/bk sunt foarte dezavantajati de schimbarea asta de versiune , dar nu avem ce face ..... NOI TREBUIA SA TESTAM SI SA AJUTAM desi noi n-am vrut nici o schimbare :right:

Posted

mana shild mai are vrun efect ? ca sm a ajuns ultima ragalie pe server desi imi scrie ca am 210% absortie nu se simte nimic pe s1 bateam lejer mg de aceleas rr cu mn acum imediat ma culca.... si la full agi si ene cat are absortie real mana shild are macar 30% ?

cine ti-a zis ca sm a ajuns ultima ragalie de pe server? ai jucat cu un sm full cumva pe versiunea asta sa vezi cum e?

cu dmg rate ala de pe sm sa bati bk? hai lol

hai lol ca habar n-ai. daca n-ai jucat n-ai de unde sa stii.

corect ar fi daca tot la bk ia scazut viata si swel la sm ia scazut mana shild si la dl sa mai scada dmg sa fie cat de cat echilibrat nu sa faca din dl zeu

dl-ul are dmg-ul invers proportional cu defence-ul. ce vreti mai mult?

nu e nimic echilibrat pe s2. mai trebuia munca pana sa`i fi dat drumu..

ba este foarte echilibrat s2 luat in comparatie cu s1. pe s1 un bk de 7-8 rr-uri nu putea fi omorat de un mg full sau de un sm full si nici macar de un bk de 25 de rr!! aia vi se parea voua echilibrare? macar acum exista notiunea de PVP la CS; nu mai este bambiliciul care era inainte.

ti se pare. dl-ul a fost inca de la inceput cel mai usor caracter de crescut. cand aveam lot-ul tyrex facea lvl de arena in 3 ore iar eu cu bk-ul faceam in 12 ore+

cine te-a amagit ca e cel mai bun char la pvp? ai facut tu vreun duel cu tyrex pana acuma? a, stai! tu ai bk de 13 rr-uri cu 1500 la agility.

pana in momentu de fata tyrex nu are adversar. e un dl full. sm-ul si mg-ul full nu misca in fata lui. si nu misca pe nici o alta versiune de altfel. asteapta sa faca si primul bk full si dupa o sa vedeti ce si cum.

Pe langa asta nu a vrut nimeni nici o schimbare .....

Pai nu s-a cerut s2 , dar s-a cerut sa se faca ceva ca Honey nu mai avea cum sa achizitioneze CS-ul pe s1 si trebuia sa se bage ceva abureala in fata , (gen : v-am marit exp in party sa cresteti mai bine ) de parca pana acuma pe s1 nu s-a crescut bine , nu a facut un caracter full , era imposibil de crescut pe s1 :-j .

OT:ms e undeva intre 60-70 , dar la cs scade si ajunge undeva pe la 40-50

sm/bk sunt foarte dezavantajati de schimbarea asta de versiune , dar nu avem ce face ..... NOI TREBUIA SA TESTAM SI SA AJUTAM desi noi n-am vrut nici o schimbare :right:

nu ma asteptam de la tine sa faci astfel de afirmatii, sincer. tie ti se parea normal ca un mg/sm full sa nu poata sa-i faca nimic unui bk de 7-8 rr-uri? cam penal totusi nu crezi?

nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar daca mg-ii si sm-ii de la voi joaca ca gentile nu e problema noastra. cum poti tu ca sm (full ce-i drept) sa stai si sa o dai fata in fata cu un bk de 25rr+? nu folosesti si tu un teleport, un lightning ceva? la CS pana acuma s-a jucat bambilici. qqq la greu si lightning. asta era tot CS-ul. vi se parea interesant? mie sincer nu. e nevoie de tactica atat de aparare, cat si de atac la fiecare CS. cand ati pierdut castelul pe s2 gm-ii de la voi nici macar n-au avut la ei puncte de respawn. e vina noastra? nu cred :)

ma rog, nu stau acum sa va invatz sa jucati CS si sa va organizati; cum ati prins pe parcurs, o puteti face si de acum incolo. hai succes

Posted

MS nu se modifica.

Fury astept pm cu explicatii pentru:

"Pai nu s-a cerut s2 , dar s-a cerut sa se faca ceva ca Honey nu mai avea cum sa achizitioneze CS-ul pe s1 si trebuia sa se bage ceva abureala in fata , (gen : v-am marit exp in party sa cresteti mai bine ) de parca pana acuma pe s1 nu s-a crescut bine , nu a facut un caracter full , era imposibil de crescut pe s1 78.gif .

"

Ai 24 de ore sa-mi aduci dovezi si tot ce vrei tu ca pentru asta s-a bagat s2. In caz contrar te incadrezi la "acuzatii nefondate" si ale lucruri si este posibil sa nu fii suspendat doar pe forum.

M-am saturat de lupta asta HH vs HONEY, nu vreti voi sa incetati? va ajutam noi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...