Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest K9_ONIO

in legatura cu preluarile......

Recommended Posts

Guest K9_ONIO
Posted

as sugera o adaugare la modul de preluare....pe langa modalitatea de preluare care este acum, sa fie necesara prezenta celui care face preluarea in campul vizual al celui care urmeaza sa fie preluat...nu de alta...dar anumite persoane fac preluarile din colturi ascunse unde cel care urmeaza sa fie preluat poate fi defapt on, si sa nu vada preluarea, mai ales dak nu are F4 ridicat. Poate te trezesti k vine cel care ti-a facut "PRELUAREA" si iti da PK...si te pui sa il postezi pentru PK pe spot...si te mai trezesti si cu o nefondata...ar fi culmea :))

Posted

e putin probabil sa se intample cum zici tu dar posibil este

oricum...mare lucru nu se poate face...deoarece exista deja o masura in acest sens...pozele sa fie la coord diferite

Guest K9_ONIO
Posted

"e putin probabil sa se intample cum zici tu dar posibil este

oricum...mare lucru nu se poate face...deoarece exista deja o masura in acest sens...pozele sa fie la coord diferite"...................... corek...ai dreptate...dar dak se pune pe coordonate diferite exact la limita razei tale vizuale indeajuns incat sa iti vada doar numele(adica sa iti tina coursoarul exact pe pantofi, si sa nu ti se vada tot corpul)...este foarte posibil....am sa incerk s fac o demonstatie cand am timp...

Posted

e mai de graba bug decat facut cu intentie de cele mai multe ori, eu am patit o de 2 ori, eu vedeam ca sunt fix deasupra respectivului si el ma vedeea inafara imaginii, cateodata se intampla sa te misti la alte coord si daca sunt apropiate de primele sa nu te vezi nici atunci.

Posted

e adevarat murdoc:)...dar sa zicem k ai multe rr(sau un holder cu multe) si iti apare foarte des exp...si scrisu dispare rpd.

oricum posibil este sa fii preluat asa dar sunt sanse foarte mici sa nu vezi scrisul(dar totusi exista ;))

Posted

Nu dispar intrebarile asa repede, indiferent de cate rr ai. Ai 2 minute intre intrebari. Daca raspunzi cand vezi intrebarea si nu vrei tu sa il tii pe respectivul 4 min degeaba, nu e nicio problema.

Posted

Nu dispar intrebarile asa repede, indiferent de cate rr ai. Ai 2 minute intre intrebari. Daca raspunzi cand vezi intrebarea si nu vrei tu sa il tii pe respectivul 4 min degeaba, nu e nicio problema.

si daca nu vezi intrebarile maestre , ce faci in situatia respectiva ? preluarile lui Gunit,sau ai uitat de ele sau nu stii cum face nesimtitul ala preluari ? daca nu stii o sa te preiau o data ,cand esti pe admin sa vezi manca-ti-as ce aiurea e , tu fiind on cu ochii beliti pe mu ;)

p.s. e doar o discutie,asa vb eu mai lejer :D

Posted

Eu preluarile le fac langa persoana preluata ...de aia cred ca se fac preluarile la distanta ca se da pk daca faci preluarea langa el.

Cand faci o preluare in Kalime si cineva care trece pe langa tine iti da pk ...se ia SS da ? (deci te-a deranjat de la preluare)

Cand faci o preluare in Kalime si cineva de pe spot iti da pk nu e la fel ? aici nu se da SS cu toate ca ar trebui ...

Posted

Eu preluarile le fac langa persoana preluata ...de aia cred ca se fac preluarile la distanta ca se da pk daca faci preluarea langa el.

Cand faci o preluare in Kalime si cineva care trece pe langa tine iti da pk ...se ia SS da ? (deci te-a deranjat de la preluare)

Cand faci o preluare in Kalime si cineva de pe spot iti da pk nu e la fel ? ....e ciudat

acel cineva are tot dreptul sa iti dea pk pentru ca e spotul lui

Posted

Asa si daca e spotul lui ce ? ...trebuie sa dea pk ...

Daca unu trece pe langa tine si iti da pk cand deja ai pus prima intrebare persoana respectiva asi ia SS , eu zic ca e la fel parerea mea .

Sa mai discutat despre asa ceva e aiurea dar asta e ....e ciudat rau sa faci preluare si te trezesti cu pk asa poate sa doarma linistit stiind ca persoana respectiva nu are Poarta de Kalima sau nu mai vine ...

Posted

Asa si daca e spotul lui ce ? ...trebuie sa dea pk ...

Daca unu trece pe langa tine si iti da pk cand deja ai pus prima intrebare persoana respectiva asi ia SS , eu zic ca e la fel parerea mea .

Sa mai discutat despre asa ceva e aiurea dar asta e ....e ciudat rau sa faci preluare si te trezesti cu pk asa poate sa doarma linistit stiind ca persoana respectiva nu are Poarta de Kalima sau nu mai vine ...

Pk-ul dat de "proprietarul spotului" celui care vine cu preluarea a devenit deja o "moda" :)) ... si cei care vin acum la preluari cred ca se gandesc de doua ori inainte sa puna intrebarea magica ...." daca e on si il intreb de afk poate imi da pk , mai bine nu risc sa ma trezesc in davias "...

Nu stiu cat de corect este , dar daca vine cineva la tine din 5 in 5 min sa te intrebe de afk , mi se pare normal sa-l mai trimiti in davias , asa, ca sa mai faca o pauza....

Posted

Corect iti dau dreptate daca vine din 5 in 5 min sau din 10 in 10 , dar regulamentul e facut pentru toti nu scrie ca nu ai voie sa vii din 5 in 5 minute ...insa nu e frumos sa dai pk si la unu care vine doar o data.

Edit:

Ca sa nu mai deschid alt topic.

Daca eu merg in K7 primesc un pk si de la nervi ca nu mai am de unde face rost de alt k7 incep sa-l jignesc ar trebui sa nu-mi iau ss pt ca ma provocat corect ?

Posted

Corect iti dau dreptate daca vine din 5 in 5 min sau din 10 in 10 , dar regulamentul e facut pentru toti nu scrie ca nu ai voie sa vii din 5 in 5 minute ...insa nu e frumos sa dai pk si la unu care vine doar o data.

Edit:

Ca sa nu mai deschid alt topic.

Daca eu merg in K7 primesc un pk si de la nervi ca nu mai am de unde face rost de alt k7 incep sa-l jignesc ar trebui sa nu-mi iau ss pt ca ma provocat corect ?

pk-ul nu poate fi considerat provocare. serverul este PvP

Posted

pk-ul nu poate fi considerat provocare. serverul este PvP

Serios ? :huh:...ia uite-te unde scrie cu mov <_<

8. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shoot in momentul decesului

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit

Posted

pai da ma si acum tu trebuie sa intelegi fraza respectiva : Pk va fi considerat provocat , nu jignirile ai inteles ?

Ex: te duci la unul pe spot,el incepe sa te injure,tu poti sa-i dai castana ca te-a injurat (tu POTI face CRIMA pe un nesimtit )

Dar ca tu sa-l injuri pe unul ca-ti da castana nu e voie :naughty: (tu NU POTI injura un CRIMINAL )

ai inteles acum BradarBut ?

Posted

Serios ? :huh:...ia uite-te unde scrie cu mov <_<

8. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shoot in momentul decesului

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit

tu ai spus ca daca te duci sa faci preluare si iti da ala castana, incepi sa-l jignesti ca nu mai ai alta invitatie de k7, si ca n-ai sa iei suspend ca doar ai fost provocat. situatia care o prezinti tu in regulament e total diferita.

tu n-ai fost insultat foarte grav prin pk-ul care l-ai primit.

poti incerca si ai sa vezi ca am dreptate :)

Posted

totusi ar trebui rezolvat bugul vizual...

m-am dus arena sa fac preluare.. si dupa 2 intrebari raspunde cel pe care il preluam

nu asta ar fi problema ci... el imi spunea ca nu sunt in raza lui vizuala.. si ca abea a 2-a oara i-a aparut intrebarea..

el ma vedea afara tarcului...

poi asa te poti trezi preluat chiar daca stai langa pc...

este enervant..si este folosit de anumiti jucatori.. eu am obs din greseala acest bug...

...

Posted

totusi ar trebui rezolvat bugul vizual...

m-am dus arena sa fac preluare.. si dupa 2 intrebari raspunde cel pe care il preluam

nu asta ar fi problema ci... el imi spunea ca nu sunt in raza lui vizuala.. si ca abea a 2-a oara i-a aparut intrebarea..

el ma vedea afara tarcului...

poi asa te poti trezi preluat chiar daca stai langa pc...

este enervant..si este folosit de anumiti jucatori.. eu am obs din greseala acest bug...

...

De acea sa schimbat regulamentu si trebe sa-l intrebi cel putin din 2 coord diferite(a fost mai bine la inceput cand toate cele 3 itrebari trebuiau sa fie la coord diferite).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...