Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AndreyP

Intrebare...

Recommended Posts

Posted

Sunt k6 gasesc 2 tineri pe un spot care nu dau nu fac nimik sunt afk. incep sa le fac preluare i-ar in ultimul minut cand trebuie sa fac poza cu F4 apare un coleg de-ai lor din guild si incepe sa dea pe spot sustinund ca e cu ei in party. am continuat cu poze la cei 2 dupa care am dat party individului al 3-lea sa vad daca chiar este cu ei in party si se dovedea ca mintea. dupa care acesta mi-a dat PK.

Intrebarea me este:se pedepseste PK-ul in timpul unei preluari ?? :-??

Posted

Sunt k6 gasesc 2 tineri pe un spot care nu dau nu fac nimik sunt afk. incep sa le fac preluare i-ar in ultimul minut cand trebuie sa fac poza cu F4 apare un coleg de-ai lor din guild si incepe sa dea pe spot sustinund ca e cu ei in party. am continuat cu poze la cei 2 dupa care am dat party individului al 3-lea sa vad daca chiar este cu ei in party si se dovedea ca mintea. dupa care acesta mi-a dat PK.

nu conta daca era cu ei in party,odata ce plecase de pe spot....dar daca a dat accept la party cand i-ai dat...avea drepturi asupra spotului...ca parca asa scria pe undeva :)

Posted

Odata ce a plecat de pe spot pentru el este ca si pierdut spotul respectiv si nu mai avea dreptul sa iti deranjeze preluarea... trebuia sa-l ignori.. daca mai ai printurile posteazal la sectiunea Plangeri.

Posted

Trebuia sa-ti continui preluarea. In modalitatea de preluarea am specificat: "preluarea incepe din momentul primei intrebari", deci de-atunci incepe preluarea, cu prima intrebare adresata caracterelor aflate in ACEL moment pe spot. Ca mai vine cate unu dupa razboi si se da drept veteran, e deja afumata.

nu conta daca era cu ei in party,odata ce plecase de pe spot....dar daca a dat accept la party cand i-ai dat...avea drepturi asupra spotului...ca parca asa scria pe undeva :)

Partial adevarat. Nu conta ca era cu ei in party, dar nici nu conta daca a dat accept la party, caci cel care era in curs de preluare (in cazul nostru AndreyP), a facut poze singur, nu cu respectivul caruia i-a dat party.

Odata ce a plecat de pe spot pentru el este ca si pierdut spotul respectiv si nu mai avea dreptul sa iti deranjeze preluarea... trebuia sa-l ignori.. daca mai ai printurile posteazal la sectiunea Plangeri.

corect

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...