Jump to content
eugen88

Elena Băsescu negociază cu ţiganii voturi pentru tatăl ei

Recommended Posts

Posted

ce naibi sariti toti in sus ca "ne conduc comunistii ne conduc comunistii". credeti ca o sa stati la coada la paine de la 5 dimineata daca ne conduce geoana ?! sau ca o sa piarda bunicii vostri din nou pamantul in favoarea "CAP-ului" ?! si base si geoana au aceleasi scopuri ca presedinti : fiecare vrea sa fure si sa profite cat mai mult.

Posted

1-Cum puteti deduce ca Elena Basescu cumpara voturi de la tigani din poza ?

2-Daca eu fac poza cu Elena Basescu asta inseamna ca ma platit sa votez cu Basescu ? va auziti ce spuneti ?

Posted

1-Cum puteti deduce ca Elena Basescu cumpara voturi de la tigani din poza ?

2-Daca eu fac poza cu Elena Basescu asta inseamna ca ma platit sa votez cu Basescu ? va auziti ce spuneti ?

hmmm sa o luam logic:

Un tigan mafiot se intalneste cu pizda,inainte de alegeri,la sediul de campanie al marinarului.Ce putem deduce de aici?

Posted

De unde stii ca nu e chiar membru de partid ? si face o poza cu colega sa . Aduci argumente nefondate. Cat despre partea cu mafiotul sa nu ajungem pe aici ca nu are rost.

Posted

Ce fake prietene nu ai vazut poza? Curva de elena basescu impreuna cioroiu gras!

Asa, iar eu daca imi fac o poza cu... nevasta lu' Obama inseamna ca mi-a cumparat votul? ;;)

Aberati mai mult ca astia din presa, ma jur... =))

Posted

De unde stii ca nu e chiar membru de partid ? si face o poza cu colega sa . Aduci argumente nefondate. Cat despre partea cu mafiotul sa nu ajungem pe aici ca nu are rost.

Vrei sa spui ca nu e mafiot?

"Edu Adrian a recunoscut intalnirea cu Elena Basescu, efectuata in sediul de campanie al tatalui ei. “Eram impreuna cu mai multi lideri ai rromilor din Ferentari si Rahova ...Tigani,ferentari....suna cunoscut ??Cauta pe google Edu Adrian!

@talk to the hand

Mai bine discutam despre orezari in calduri.Vad ca nu prea le ai cu logica. Sa o luam logic:

Tu nu iti faci poza cu nevasta lui obama in sediul de campaniei

Tu nu esti tigan mafiot

Ala nu a facut poza ci A NEGOCIAT CEVA si chiar el recunoaste

Guest AdrIaN-MG
Posted

Dictatoru Basescu vegheaza urmatoarea stiri va fi : Basescu asasinat

Posted

Un american si un roman stau de vorba.

Americanul spune mandru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!

Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash

:tiphat:

In alta ordine de idei, afara cu scarba asta din Parlamentul European!!!

te sustin

P.S. bun bancul :))

Guest HateLord
Posted

Vrei sa spui ca nu e mafiot?

"Edu Adrian a recunoscut intalnirea cu Elena Basescu, efectuata in sediul de campanie al tatalui ei. “Eram impreuna cu mai multi lideri ai rromilor din Ferentari si Rahova ...Tigani,ferentari....suna cunoscut ??Cauta pe google Edu Adrian!

@talk to the hand

Mai bine discutam despre orezari in calduri.Vad ca nu prea le ai cu logica. Sa o luam logic:

Tu nu iti faci poza cu nevasta lui obama in sediul de campaniei

Tu nu esti tigan mafiot

Ala nu a facut poza ci A NEGOCIAT CEVA si chiar el recunoaste

El nu are logica, sau tu? Ia mai incearca odata sa gandesti logic, sa vezi ce iese. Oricine poate face poza cu ea, sa se duca la un sediu de televiziune si sa spuna ca a a negociat cu ea. Nu reiese nimic dintr-o poza.

Posted

El nu are logica, sau tu? Ia mai incearca odata sa gandesti logic, sa vezi ce iese. Oricine poate face poza cu ea, sa se duca la un sediu de televiziune si sa spuna ca a a negociat cu ea. Nu reiese nimic dintr-o poza.

Da ma asa e :)) Liderul tiganilor din ferentari a fost la sediul campaniei lui basescu pentru o ceasca de cafea.Tocamai inainte de alegeri...ce coincidenta nu?

Posted

Am vazut la TV ca cica in Cluj s-au falsificat sau ceva de genu voturile. Pai parerea mea e ca clujenii l-au votat mai mult pe Basescu crezand ca il pune pe Emil Boc prim-ministru.

Posted

Am vazut la TV ca cica in Cluj s-au falsificat sau ceva de genu voturile. Pai parerea mea e ca clujenii l-au votat mai mult pe Basescu crezand ca il pune pe Emil Boc prim-ministru.

Au votat un cacat.Clujenii sunt scarbiti de basescu si sclavii lui

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...