Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HidaN

Aveti grija la rr

Recommended Posts

Posted

Mi sa mai intamplat si pe alte srv stiam de chestia asta dar nu eram sigur ca e la fel si aici :(( acuma cine imi inapoiaza itemele pff sau puteam citi de chestia asta undeva?

Guest GUNIT-MG
Posted

si eu am patit cu 2 kb edr 2% :))

si tsu a patit cu niste iteme sunlight exe :>

nu le poti recupera

Posted

mda si eu am pierdut 2x grate lord scepter 1 SOD o casca black dragon + un cahos item :( si aveau opt bune mai bine le bagam la wings decat sa le fi pierdut :o

Posted

Asta e vrajala,voi credeti ca joia la ora 10 nu e nimeni in RDS`u ala?

mda si eu am pierdut 2x grate lord scepter 1 SOD o casca black dragon + un cahos item :( si aveau opt bune mai bine le bagam la wings decat sa le fi pierdut :o

maybe next time :))

Posted

Daaa...numa anciente ati avut in store probabil :)))

Ce va mai place sa va datzi ranitzi :)

Posted

raniti sunt din nashtere.. nu stiu cum sa se mai dea rotunzi pe aici ... si cine vorbea de spam hass... ca te vad pe toate topicurile unde nici nu te cun nimeni... :box:

Posted

raniti sunt din nashtere.. nu stiu cum sa se mai dea rotunzi pe aici ... si cine vorbea de spam hass... ca te vad pe toate topicurile unde nici nu te cun nimeni... :box:

mai gozember ce vb de ranitii? cine se da ranit ? nu sunt curios asta e am deschis topicul ca sa vada si alti playery. dute spalate pe cioc datio doua palme si trezestete. Peace aprpopo nu faceti topic de buzareala/caterinca din asta ca sunt playeri care nu au stiu exact cum am fost eu si multi alti.

Posted

mai gozember ce vb de ranitii? cine se da ranit ? nu sunt curios asta e am deschis topicul ca sa vada si alti playery. dute spalate pe cioc datio doua palme si trezestete. Peace aprpopo nu faceti topic de buzareala/caterinca din asta ca sunt playeri care nu au stiu exact cum am fost eu si multi alti.

oi fi si tu vreun pui de vulpure pe cale de disparitie ? :)) bine zicea ala ca esti analfabet ...! citeste si tu inainte sa dai adauga raspuns :)) :beer:

Posted

tu te vezi ce scrii ma ? invatza sa scrii/vb ... si dupa deschide si tu un topic pana atunci "get a break"

erai si tu... dar tzi'ai revenit sau itzi vei reveni vreo data ? :>

Posted

Mi sa mai intamplat si pe alte srv stiam de chestia asta dar nu eram sigur ca e la fel si aici :(( acuma cine imi inapoiaza itemele pff sau puteam citi de chestia asta undeva?

eu am patzit`o la primul rr de atunci numai las la store :nanana:

Posted

nu-ti raspund ca sa nu pierd timpul cu tine

Posted

ok am citit acest topic dar nu posteaza nimeni rezolvarea?? sau ce anume sa faci inainte sa dai RR???

inainte de rr sa nu iti lasi iteme jwl sau alte porcarii in store !! ca iti dispar :right:

Posted

nush dc imi pierd eu timpu' cu tn ..dak eshti cel din poza de la avatar... schimb'o rpd ca mai sunt copii pe aici si nu de alta... nu de alta dar te d'a vreo unu in judecata ca i s'a ushurat copilu' in pat dupa un coshmar cu tn...

Posted

Intradevar, daca lasati ceva in store cand dati rr-ul, ele vor disparea .

Rezolvarea problemei : nu lasati item's in store inainte sa iesiti de pe char pentru rr, astfel nu are ce sa va dispara

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...