Jump to content
JUANN

IP in IASI

Recommended Posts

Azi am constat ca nu stiu din ce motive cei de la RDS IASI mi-au dat alt ai prin dhcp decit cel pe care il aveam in mod curent. Stie cineva de ce au schimbat ip-urile? O sa se schimbe ip-ul de fiecare data cind deschim pc-ul?

Link to comment
Share on other sites

Exista numeroase threaduri despre DHCP si ce presupune sistemul, cat de des se schimba IP-urile, cum functioneaza, pareri si intamplari cu abonati Cablelink care au DHCP. Te rog sa le cauti si sa le citesti, pt ca sunt acolo multe din raspunsurile pe care le vrei.

Link to comment
Share on other sites

Stiu ca exista dar nici unul dintre ele nu atinge problema asta. Eu pina acum aveam ip-ul pe manual si nu aveam nici un fel de probleme, insa azi cind sa ma conectez la net surpriza nu mai mergea, am banuit eu ceva si am pornit dhcp-ul si vazusi minunea alt ip. Ma adresam in special abonatilor din IASI, sunt sigur ca au schimbat toate ip-urile, eram curios sa stiu si de ce.

Ce era acest forum prin decembrie-ianuarie si ce-ai ajuns acum sad.gif( Noua politica a firmei

Link to comment
Share on other sites

Uite hai sa incerc sa iti explic eu, desi nu sunt prea bine informat in domeniul asta.Trecerea de la ip static(manual) la ip dinamic(dhcp) s-a produs in Bucuresti de prin martie anul curent ca urmare a numarului mare de abonatii,astfel toti abonatii au primit instiintare despre modul in care se configureaza noul tip de conexiune.Mie mi se schimba ip cam odata la 2-3 sapt. dar nu vad motivul pt care acest lucru de deranjeaza, probabil ca trecerea la noul tip de conexiune s-a produs mai greu sau au mers simultan pana in acest moment la tine,stai calm, o sa te obisnuesti fara prob! Cat despre schimbarea celalta de care ai mentionat,nu stiu ce sa zic e posibil sa ai dreptate!

Link to comment
Share on other sites

Eu de la 1 martie trebuia sa trec la DHCP, n-am facut modificarea, si merge foarte bine in continuare. O fi si din cauza ca eram intr-o clasa de IP-uri mai rar intalnita pe Cablelink, cu 62 in fata, cand cam toate sunt cu 82 si acum cu 86.

Link to comment
Share on other sites

Si noul meu ip incepe cu 86 inante de schimbare aveam cu 82. Am trecut din nou pe manual si nu am probleme. Azi cind am platit factura la net pe chitanta pe care mi-au dat-o scria ca RDS a fost absorbita de RCS si de acum se numeste RCS&RDS banuiesc ca de asta au schimbat ei in IASI ip-urile. Daca ati vazut, au inregistrat si un nou site www.rcs-rds.ro care inca nu e functional.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...