Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ChuckNorris

server down cumva?

Recommended Posts

Posted

Mai probabil a cazut serverul,fiindca la anumite modificari se anunta :)

Nu se da rr db calm down lol...

Varianta pentru cei mai low la caputz :

adica

O luat disconect ala de tine serverul ma :)) netul ba , tre sa asteptam sa revina lume , nu se da rr db Calm down

Guest Born2Kill4Free
Posted

canddddddddddddddddddddddddddddd candddddddddddddddddddddddddddddddddddd se deschide srv-uuuuuuuuuuuuuuuu nu mai potttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt MORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!! :bye2: :bye2: :bye2:

da` mori odata....mancam si noi coliva :)) :)) si asa ca mie pofta :D :)) :))

Posted

Nu moare nimeni daca discutati intr-un singur topic (asta ar fi rugamintea mea), despre server. Dar cu parere de rau n-avem informatii, asa ca noaptea asta va culcati cu gainile. :D

Posted

canddddddddddddddddddddddddddddd candddddddddddddddddddddddddddddddddddd se deschide srv-uuuuuuuuuuuuuuuu nu mai potttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt MORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!! :bye2: :bye2: :bye2:

face maicata coliva buna

Posted

Nu moare nimeni daca discutati intr-un singur topic (asta ar fi rugamintea mea), despre server. Dar cu parere de rau n-avem informatii, asa ca noaptea asta va culcati cu gainile. :D

Cum asa, mai Bunny, si eu in CM ce fac? ma culc? la ora asta?

Posted

sau mai bine va apucati sa cititi o carte

Guest Muse_Helf
Posted

SERVAR ON !!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ : :pumn: : :bananadance2: :bananadance2: : :cool2:

Posted

bunny inchide topicu ca asta deja nu mai e spam...e o forma mai noua de spam, mai rapida si mai neinteligenta.

N-are rost, caci vor deschide altele, asa mai bine unu si "bun" :P

113 User(s) are browsing this forum (21 Guests and 0 Anonymous Users)

92 Members: |DiamondZ|, ShorTyx, darkace, reaven, Maaarian, Old_Kid, bunny, gexy, champions, qPuNcT, SevenUp, Kima, GUNIT-MG, AngelDust, maiconteaza, PapiMG, Ice™, RocaRulls, Horia!, zeus_alin, {Strik3}, M!RE, Anomys, ^TheTicK^, bogdan87, MurDoc, Anakin, smiley_real92, Duff, dulce, chaserz, nokycook, michel, Mr_Jhony, alabala, MihaElla, F@NT@, cavaleru_luminii, SEFUL^TAU, MrMario, -Sacred-, Tragedie, Buffy, Born2Kill4Free, kickme, [teposu], coltalb, LuckyBoy, Windmaster, -=BUBU=-, SerDof, GeorgeCh, cypyto, xXxXxXxXx, myrelaky2, beamer, Stefan^SM, tzutzu10, battot, Unreal, violetta, >a__lM__a<, mecanicosu, Infidel, Ioana91, fulmine, Ge0^RoBy, FerFe, Comisarul, vio112, JapJapca, Argentus, ShamanKing, maryus_mrys, VassMan, jonyko, gtdorin, CristianSan, cocos001, BuBu_4u2, bobu, socoooo, miky_2, ellysmark, Obi-Wan, ChuckNorris, m0aRtEa, bogy2006, bazaltu, panduru2, JustAnotherPlayer, zoldike1

ZOMG PPL, WHERE DID YOU COME FROM? :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...