Fanky Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Suntem pe s2 si totusi noi avem numai seturile de pe 97 din bok .Din iteme de 380 abea se face 1 set a trecut aprope 1 an de cand e svr si nu este nici un set Vulcano complet Akm astea noi pica prin arena k6 etc fara lk cu opt slabe ..... :|1)Propun adugarea itemelor noi in bok +5 si cresterea puteri goldenuluiSau 2)Macar daka pica din mobi sa pice cu Lk si cu op putin mai bune ......E aiurea rau :|, Hai pe s1 intelegeam e duar 1 set de fiecare e normal sa fie rar dar akm?
AmAragaz Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Pro itemele noi sa se puna in bok +5e plictisitor deja tot aceleasi seturi si totusi +5 sunt pe "cale de disparitie"
yoyochitzu Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 pro...Exact la +5 mai alearga dkt 2-3 care nau set bun...Daka s-ar adauga in +5 Itemele noi ar fi mai multa lume la goldeni si de aiki rezulta ca ar trebui ridikat numarul goldenilor de la 5 la 8-10
sheek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 dak se pun 8-10 goldeni cum spui tu...atunci o sa faca toata lumea intr-un timp foarte scurt cate 3 seturi+13 si asta nu e asa placut :)sunt destui 5...mai implicati-va un pic in joc
Obi-Wan Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Exista idei si pentru itemele noi dar momentan acestea nu sunt prioritare. Timpul de a lucra la server este limitat (munca fiind facuta benevol) si momentan prioritatile sunt bugurile deja existente (dupa cum va tot spun vdragosh si tot stafful de cand s-a dat drumul la s2).(Exemplu) S-a ridicat problema de summon la DL si vdragosh v-a intrebat la ce lvl si pe ce harti e aceasta problema. Cu cat se rezolva genul acesta de buguri mai repede, cu atat mai repede o sa lucreze si la optiunile noi aduse de s2. ;)
The Fan Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 dak se pun 8-10 goldeni cum spui tu...atunci o sa faca toata lumea intr-un timp foarte scurt cate 3 seturi+13 si asta nu e asa placut :)sunt destui 5...mai implicati-va un pic in joc+1cum zicea cineva ironic pe 97d: "eu propun sa se faca spot de goldeni in arena sa fie toata lumea fericita"
cavaleru_luminii Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Din iteme de 380 abea se face 1 set a trecut aprope 1 an de cand e svr si nu este nici un set Vulcano completEsti sigur de tine cand vorbesti ? am vazut cel putin 2 seturi volcano complete , dintre care unu la tiamat . Seturi sunlight am vazut la : TyreXelu , TsuXingSeturi dragon knight (nu stiu daca exe) am vazut 2 dar nu mai stiu numele bk i lor
Fanky Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Esti sigur de tine cand vorbesti ? am vazut cel putin 2 seturi volcano complete , dintre care unu la tiamat . Seturi sunlight am vazut la : TyreXelu , TsuXingSeturi dragon knight (nu stiu daca exe) am vazut 2 dar nu mai stiu numele bk i lorcred ca u nu sti ce vb eu is in ally HH de la lvl 270 +Amaris si micro au armor gloves boots le mai trebuie pants sa termine setu ce ai vazut tu sunt cu pants ne exc iar Tiamat singur nu are pants nu mai stiu ce iteme are ...Iar eu nu vorbeam de sunlight si dragon knight, daka nu esti care e treaba de ce te bagi ? Te crezi mai interesant ?
The Fan Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 adevarul e ca volcano, sunlight si dragon knight nu fac parte din aceeasi categorie.. sunt lucruri totaaal diferiteofff.. daca nu stiti de ce va bagati..?p.s. :duh:
gexy Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Pai itemele astea noi de sunt acuma de pica pe jos ..... sunt un fel de rare cum era pe 97 :)) , foarte frumos asa ,eu cel putin asa le cam privesc pica aiurea si cu opt diferite la voia intamplari :)
The Fan Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mai bine sa fie rare.. sa aiba lumea pe ce se bate :-j
sebaca Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 da e o idee buna sa bagati si voi seturi noi mai bune
~HHG~ Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 E foarte bine asa cum e akum.380 la cs si cele noi din mobi
PyRRo Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 sunt de acord ca itemele noi sa pice din mobi si sa fie considerate un felde rare, dar rarele astea pica cam f des :)
ghi2 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 sunt de acord ca itemele noi sa pice din mobi si sa fie considerate un felde rare, dar rarele astea pica cam f des :)deageaba sunt rare dak ele sunt praf :))
Fanky Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 sunt de acord ca itemele noi sa pice din mobi si sa fie considerate un felde rare, dar rarele astea pica cam f des :)Nu teai plic de acelasi seturi de pe 97 atatia ani ?
[Mg^Jupan] Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nu ar fi mai ok daca le-ar pune direct la magazin si sa fie si + 13 , si sa coste 10 zen fiecare item ? va doare capu` daca va implicati si voi un pic in joc ?:)