Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fanky

Sugesti Itemele noi

Recommended Posts

Posted

Suntem pe s2 si totusi noi avem numai seturile de pe 97 din bok .

Din iteme de 380 abea se face 1 set a trecut aprope 1 an de cand e svr si nu este nici un set Vulcano complet

Akm astea noi pica prin arena k6 etc fara lk cu opt slabe ..... :|

1)Propun adugarea itemelor noi in bok +5 si cresterea puteri goldenului

Sau

2)Macar daka pica din mobi sa pice cu Lk si cu op putin mai bune ......

E aiurea rau :|, Hai pe s1 intelegeam e duar 1 set de fiecare e normal sa fie rar dar akm?

Posted

pro...Exact la +5 mai alearga dkt 2-3 care nau set bun...Daka s-ar adauga in +5 Itemele noi ar fi mai multa lume la goldeni si de aiki rezulta ca ar trebui ridikat numarul goldenilor de la 5 la 8-10

Posted

dak se pun 8-10 goldeni cum spui tu...atunci o sa faca toata lumea intr-un timp foarte scurt cate 3 seturi+13 si asta nu e asa placut :)

sunt destui 5...mai implicati-va un pic in joc

Posted

Exista idei si pentru itemele noi dar momentan acestea nu sunt prioritare. Timpul de a lucra la server este limitat (munca fiind facuta benevol) si momentan prioritatile sunt bugurile deja existente (dupa cum va tot spun vdragosh si tot stafful de cand s-a dat drumul la s2).

(Exemplu) S-a ridicat problema de summon la DL si vdragosh v-a intrebat la ce lvl si pe ce harti e aceasta problema. Cu cat se rezolva genul acesta de buguri mai repede, cu atat mai repede o sa lucreze si la optiunile noi aduse de s2. ;)

Posted

dak se pun 8-10 goldeni cum spui tu...atunci o sa faca toata lumea intr-un timp foarte scurt cate 3 seturi+13 si asta nu e asa placut :)

sunt destui 5...mai implicati-va un pic in joc

+1

cum zicea cineva ironic pe 97d: "eu propun sa se faca spot de goldeni in arena sa fie toata lumea fericita"

Posted

Din iteme de 380 abea se face 1 set a trecut aprope 1 an de cand e svr si nu este nici un set Vulcano complet

Esti sigur de tine cand vorbesti ? am vazut cel putin 2 seturi volcano complete , dintre care unu la tiamat .

Seturi sunlight am vazut la : TyreXelu , TsuXing

Seturi dragon knight (nu stiu daca exe) am vazut 2 dar nu mai stiu numele bk i lor

Posted

Esti sigur de tine cand vorbesti ? am vazut cel putin 2 seturi volcano complete , dintre care unu la tiamat .

Seturi sunlight am vazut la : TyreXelu , TsuXing

Seturi dragon knight (nu stiu daca exe) am vazut 2 dar nu mai stiu numele bk i lor

cred ca u nu sti ce vb eu is in ally HH de la lvl 270 +

Amaris si micro au armor gloves boots le mai trebuie pants sa termine setu ce ai vazut tu sunt cu pants ne exc

iar Tiamat singur nu are pants nu mai stiu ce iteme are ...

Iar eu nu vorbeam de sunlight si dragon knight, daka nu esti care e treaba de ce te bagi ? Te crezi mai interesant ?

Posted

adevarul e ca volcano, sunlight si dragon knight nu fac parte din aceeasi categorie.. sunt lucruri totaaal diferite

offf.. daca nu stiti de ce va bagati..?

p.s. :duh:

Posted

Pai itemele astea noi de sunt acuma de pica pe jos ..... sunt un fel de rare cum era pe 97 :)) , foarte frumos asa ,eu cel putin asa le cam privesc pica aiurea si cu opt diferite la voia intamplari :)

Posted

sunt de acord ca itemele noi sa pice din mobi si sa fie considerate un felde rare, dar rarele astea pica cam f des :)

deageaba sunt rare dak ele sunt praf :))

Posted

sunt de acord ca itemele noi sa pice din mobi si sa fie considerate un felde rare, dar rarele astea pica cam f des :)

Nu teai plic de acelasi seturi de pe 97 atatia ani ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...