Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest GUNIT-MG

1 singur balgass event

Recommended Posts

Guest GUNIT-MG
Posted

balgassul de dimineata e o porcarie... dimineata playerii dorm sau is la lucru / scoala

Sugestia: sau sa scoateti balgassul de dimineata sau sa il mutati pe la 14-15

:tiphat:

Posted

CONTRA... Trebuie sa avem noi grija de exp,elfitzele au devenit obraznice,nu cred ca azi dimineatza nu a fost nici un elf on!! sunt comode stau numai la exp mare,afk si nici oboseala sa se duca la event nu sunt in stare,pana acuma numai si numai din cauza elfelori a scazut expul.(binenteles ca sunt si excepti,dela alea cer scuze)

Daca zic asta am si motiv

Posted

Pro. Consider ca un singur event / zi este suficient. Nu intotdeauna gasesti elf sa aiba si peste lvl 350. Ieri dimineata am fost, azi nu mai aveam lvl :(

Posted

din totii elfii de pe server nu era nici unul azi dimineata la balgass #-o

d-aia a fost introdus eventul dimineata :D ti-ai raspuns singur la intrebare

solutii :

1. nu mai stati afk

2. convingeti pe cei care au elfi ( cu vorbe sau cu iteme :P ) sa mearga la event si dimineata ( sa nu stea doar pe spot pt. ca este server-ul mai liber :D )

PS: parca am mai zis asta de cateva zeci de ori : majoritatea sugestiilor voastre sunt de fapt cereri pentru a face server-ul mai usor . Nu va place ? Poate server-ul asta nu este pt. nivelul vostru ...

Posted

Acum sunt 131 de elfi care au lvl peste 350. 1 din acestia isi poate lasa spotul 15 min sa vina la event.

In plus, eventul e ca radarele fixe. Toata lumea stie unde sunt si incetinesc cand ajung acolo. La fel e si aici: in loc sa facem razie la ora aia, e eventul de Balgass.

Daca un contor afk nu va doare, reducerea XP cu siguranta da.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...