Guest MARIU5 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ntz :beer:ps. :bananadance2:Am fost la un mesaj departare de o pagina :((
The Fan Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 :hug:it's ok.. maybe next time.. :right:
Guest MARIU5 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 :hug:it's ok.. maybe next time.. :right:mersi de incurajari :beer:
The Fan Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 pai hai cu spamu dak vrei ji u 1 pagina :))
Guest MARIU5 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 :-? e cumva vacanta si io nu stiu? Am o surpriza, astept sa intri un4.
Guest Mih@el@ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Buna ziua de 1 Martie :> Dragii mei, vreau sa va urez un 1 Martie Frumos pe care sa-l petreceti impreuna cu persoanele dragi voua :) Si pentru ca la noi la Suceava 1 Martie e ziua dedicata barbatului, si femeia este cea care ofera martisoare, m-am gandit sa va ofer si eu un martisor virtual :wub: O primavara frumoasa!
Guest MARIU5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Buna ziua de 1 Martie :> Dragii mei, vreau sa va urez un 1 Martie Frumos pe care sa-l petreceti impreuna cu persoanele dragi voua :) Si pentru ca la noi la Suceava 1 Martie e ziua dedicata barbatului, si femeia este cea care ofera martisoare, m-am gandit sa va ofer si eu un martisor virtual :wub: O primavara frumoasa! Multumim frumos! Am aflat si eu de obiceiu-ul asta chiar ieri cand am primit un martisor de la o colega. Ma bucur ca mai exista si o zi a barbatului, desi eu n-am simtit pe pielea mea c-as fi privilegiat intr-un fel de 1 martie. Cu intarzierea de rigoare: "La multi ani!" fetelor. :beer:
Guest MARIU5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ideologies separate us. Dreams and anguish bring us together.(Eugene Ionesco)There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?(Robert Kennedy)
The Fan Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ntz..nu prea am mai avut tp sa intru zilele astea.. busy busy busy.. :))pe langa asta sincer am inceput sa ma cam plictisesc d mu.. asa ca probabil o sa fiu prezent din ce in ce mai putin.. in limita posibilitatilor..
Guest MARIU5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ntz..nu prea am mai avut tp sa intru zilele astea.. busy busy busy.. :))pe langa asta sincer am inceput sa ma cam plictisesc d mu.. asa ca probabil o sa fiu prezent din ce in ce mai putin.. in limita posibilitatilor..same here
The Fan Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 :hug:la noi nu s-a depus preaa tare k o fo cald..da a nins nu s-a jucat..
Guest MARIU5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 5Martie,zapada din belsug :(bine ca nu mi-am pus cauciucurile de vara. :beer:
The Fan Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 la noi nu s-a depus pe sosea.. nici macar n-am cauciucuri de iarna :))
PsychoJr Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 7Martie zapada cat incape.. :error: ,nu vreti si voi? :(