Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

The Fan

Dreaming

Recommended Posts

Guest Mih@el@
Posted

Mai bine mai devreme decat deloc... :P :beer:

Ntz ... ai si tu dreptatea ta :) oricum, dupa cum am mai spus ... sunt binevenit oricand aceste urari :P

spor sa avetzi

Posted

in my defence.. nu reusesc sa tin minte ziua de nastere a nimanui in afara de a mea si a fratelui meu.. :blush:

"A diplomat is a man who always remembers a woman's birthday but never her age"

- Robert Frost

Se pare ca nu esti prea diplomat :)) dar macar esti sincer si direct, caracateristici mai puternice decat diplomatia. Asta daca nu cumva vrei sa ajungi presedinte.

:beer:

Guest Mih@el@
Posted

"A diplomat is a man who always remembers a woman's birthday but never her age"

- Robert Frost

Se pare ca nu esti prea diplomat :)) dar macar esti sincer si direct, caracateristici mai puternice decat diplomatia. Asta daca nu cumva vrei sa ajungi presedinte.

:beer:

Ntz

Acum daca-mi este cu permisiune, fiind vb despre persoana mea, as vrea sa adaug si eu un mic amanunt ... am primit si aseara un sms pe tel de la un prieten cu La multi ani :dance: ... nu stiu de unde a facut rost de nr meu pt k nu am mai discutat cu el de vre-o 3 ani ... cam asa ... nu asta-i important ... ideea in sine conteaza ... gestul ... eu de la un4 am niste pretentii deoarece si el e ffffffffff exigent cu mine de la o vreme (fara rost) ... "cui pe cui se scoate" :P ... oricum ... mai vedem noi ... :> ...

O zi buna sa avetzi si spor in toate. va pupez

Posted

@marius: nu intentionez sa devin presedinte.. nu imi place sa mint deci din start n-am ce cauta in politica :)))

@miha: nu sunt deloc exigent.. n-am cerut nimic nimanui..

Guest Mih@el@
Posted

Ntza ... nu mai vine o data primavara asta ...

@pai daca nu ai cerut nimic nimanui nu inteleg "schimbarile aceste bruste de temperatura" ... incep sa ma satur de tensiunea asta ... si chiar te rog sa ma lamuresti asupra unor lucruri ... de unde am plecat si unde am ajuns ... sa-mi spuna cineva daca intind eu coarda prea mult ... chiar va rog

nu sunt genul de persoana care sa faca un lucru numai pe jumatate b-(

Posted

Eu aud cum creste iarba :crazy: vine primavara :bananadance2:

#Neata'

zic s-o lasi mai moale cu iarba :))

@miha: ce schimbari bruste de temperatura?

Guest Mih@el@
Posted

Eu aud cum creste iarba :crazy: vine primavara :bananadance2:

#Neata'

da? ... api trimite si mie sunetul k de la falticeni la suceava nu faci decat 20 min ... s ama bucur si eu ... m-am plictisit de asa vreme naspa ....

spor sa avetzi:P

Posted

zic s-o lasi mai moale cu iarba :))

"Mai avem nevoie si de iarba" Unu feat George Nicolescu

Posted

Oare prind si eu vreo pagina?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...