Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

The Fan

Dreaming

Recommended Posts

Posted

La multi ani Mih@el@!

Multa sanatate, fericire si sa fi iubita.

Si acum citatul legat de varsta si trecerea anilor:

"When I was younger, I could remember anything, whether it happened or not."

- Mark Twain

:beer:

:happybirthday:

Guest Mih@el@
Posted

La multi ani Mih@el@!

Multa sanatate, fericire si sa fi iubita.

Si acum citatul legat de varsta si trecerea anilor:

"When I was younger, I could remember anything, whether it happened or not."

- Mark Twain

:beer:

:happybirthday:

Buna la toata lumea.

Iti multumesc frumos pt urarile acestea frumoase si doresc sa avem parte de aceste lucruri cu totii, nu numai eu. Sa fim sanatosi, fericiti, iubiti si sa ne mearga toate bine. Va mai multumesc pt petrecerea de aseara :D m-am simtit foarte bine ... eu de felul meu nu dansez dar am facut-o cu mare drag impreuna cu voi ... am mai invatzat un lucru aseara: nu-i pentru cine se doreste, ci pentru cine se nimereste :P ... foarte adevarat.

Pupici bebitzei

Have a nice day :tiphat:

am o intrebare pt cine stie sa ma lamureasca ... contorul asta afk se mentine? de exemplu : am un contor pe 12.12.2009 parca ... la al doilea iau 2 zile ss ... citise-m undeva (pe forum dar nu mai gasesc exact unde) ca un contor este valabil 15 zile ... daca ai 1 dupa 15 zile tzi se sterge ... stie careva sa ma lamureasca?

multumesc ... va pup

Guest Mih@el@
Posted

m-am lamurit singura in legatura cu contorul ... am citit un link mai vechi valabil pt s1 ... sa avetzi o zi buna

Posted

m-am lamurit singura in legatura cu contorul ... am citit un link mai vechi valabil pt s1 ... sa avetzi o zi buna

La multi ani,fie ca toate dorintele sa ti se implineasca :beer:

Posted

Din cate stiu eu contorul se mentine pana la urmatoarea abatere. Si parca era 4 zile ss.

Voi cauta si voi reveni cu un link ceva.

spor sa aveti

[Edit]

iata si linkul ce confirma cele spuse mai sus: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=326016

Guest Mih@el@
Posted

La multi ani,fie ca toate dorintele sa ti se implineasca :beer:

ms ms .... si tie la fel ... sa se implineasca dorintzele adik :D ... primesc la multi ani inainte cu 2 zile si dupa tot cu doua zile :D ... sunt foarte bine venite :P

Din cate stiu eu contorul se mentine pana la urmatoarea abatere. Si parca era 4 zile ss.

Voi cauta si voi reveni cu un link ceva.

spor sa aveti

[Edit]

iata si linkul ce confirma cele spuse mai sus: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=326016

da ...il gasisem si eu dupa o noua cautare ... era pt s1 cumva o regula ca se anula abaterea dupa 15 zile ... imi sta contorul ala pe creer :|

merci pt interesul acordat ... ca de obicei :tiphat: ... caracteristica a ta :P

Guest Mih@el@
Posted

oops.. la multi ani! :blush:

ai uitat ... sa zicem k se iarta ...

Posted

ms ms .... si tie la fel ... sa se implineasca dorintzele adik :D ... primesc la multi ani inainte cu 2 zile si dupa tot cu doua zile :D ... sunt foarte bine venite :P

Mai bine mai devreme decat deloc... :P :beer:

Posted

ai uitat ... sa zicem k se iarta ...

in my defence.. nu reusesc sa tin minte ziua de nastere a nimanui in afara de a mea si a fratelui meu.. :blush:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...