The Fan Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 bau bau..eu va salut in drum spre pat.. nu de mult am venit d la munk si is rupt d oboseala..las k vine el weekendu :> bft la toti :tiphat:
PsychoJr Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Buna visatorilor,va doresc o duminica placuta tuturor! :tiphat:
PsychoJr Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 cu.. aia fara alcool e degeaba.. :)) :P Ce preferi?Becks sau Hainenken?
The Fan Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 dintre alea 2 Heineken.. da sa fiu sincer nu crek am baut vre-odata becks.. :))de obicei beau Corona sau Salitos :wub:
The Fan Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 server off.. ma duc s ama culc.. nb all :)))app.. ce-mi luati de ziua mea..? ;;)sa numi luati aripile sau staffu k mai am nevoie de ele :))
PsychoJr Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 server off.. ma duc s ama culc.. nb all :))) app.. ce-mi luati de ziua mea..? ;;) sa numi luati aripile sau staffu k mai am nevoie de ele :)) LMA! :banana1: Sa ai tot ce-ti doresti in viata asta virtuala si in cea reala :beer:
Guest Mih@el@ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ntza visatorilor :nanana: puii mei ... atzi luat-o pe alcooale ... nu-mi place atzi cam abandonat forumul ... "radem ... glumim ...dar nu parasim incinta" :bananadance2: spor sa avetzi si o zi buna.
PsychoJr Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ntza visatorilor :nanana: puii mei ... atzi luat-o pe alcooale ... nu-mi place atzi cam abandonat forumul ... "radem ... glumim ...dar nu parasim incinta" :bananadance2: spor sa avetzi si o zi buna. :rofl2: era un banc cu "radem...glumin..dar nu parasim incinta"Se pare ca fan sa imbatat prea rau de ziua lui si acum e in coma alcoolica la spital..asteptam sa revina la spam :beer:
Guest Mih@el@ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Si da ... fara numar ... fara numar ... fara numar din partea Mih@elei pt cel mai tare guild master care poate sa existe pe linkmania si pe orice server de mu :dance: Vreau sa-ti urez un calduros , sa fi fericit, iubit de cine iti doresti tu, sanatos (pt k sanatatea e mai buna decat toate) si sa ai parte de tot binele din lume. Sper sa ai parte de o zi frumoasa azi de ziua. Tc. ta. :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: ps:am trimis un e-mail ... citeste-l daca doresti
Guest Mih@el@ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 LA MULTI ANI Un4gIvEn!!! :beer: pisici ... nu-i corect ... :hair: :(( :crybaby: vroiam sa fiu prima ... m-am miscat cu incetinitorul dar ma bucura faptul k am fost pe aceeasi idee