Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Giuliano

Cateva motive bune pt old playeri de a revenii...exista?

Recommended Posts

Guest MagiczSm
Posted

^_^ ce motive vreti ?

diferenta dintre 97d si S1 / S2 care e?

no more d/c hack

no more agility d/c

duel

castle siege

ancients

380 items

fenrir

dark lord

personal store

kalima 1,2,3,4,5,6,7

magii noi

:-? probabil mai multe nu imi amintesc acuma dar cam toate sunt imbunatatiri :) eu zic ca astea sunt niste motive bune

cam 2-3 ani am urlat tot srv sa se schimbe versiunea si acum ca s`a schimbat tot nu va convine? :D

hack ptr d/c exista

bot are jumate din srv.... acel cliker elite sau cum il cheama, ti se pare fain asa?.

Pana la urma pe 97d se terminau conturile si nu se mai putea da d/c daca tot se continua asa si era mult mai interesant srv ... erau cam egale toate char in duel ...

Deci 97d rulzz

Posted

hack ptr d/c exista

bot are jumate din srv.... acel cliker elite sau cum il cheama, ti se pare fain asa?.

Pana la urma pe 97d se terminau conturile si nu se mai putea da d/c daca tot se continua asa si era mult mai interesant srv ... erau cam egale toate char in duel ...

Deci 97d rulzz

stai jos ai 3

cum poti spune ca erau egale charurile la duel?

elfa nu batea nimik era ptr decor doar...

sm nu avea voie ms...

bk era zeulet...

dupe erau si la bc/ds si cu mupie

d/c in floare etc etc

acum da e mai frumos...ptr cei care nu traiesc jocul si nu au ajuns sa-si bata sotiile prietenele ptr acest joc:D

cunosc un specimen:))

cel mai bun motiv sa te apuci: prietenii

un motiv sa nu te apuci: copii antipatici si cei care sufera au ramas...

si lista mai poate continua dar astea m-am gandit ca sunt mai importante:)

acum alegi care atarna mai greu:P

p.s. oricum am citit ca te-ai reapucat:)

Posted

Merita ca cei mai batranei sa joace pe noua versiune?

Raspuns: Nu merita, intri si incep unii gen full stats sau pe aproape sa te faca, citez: "noob".

De ce mai joc daca nu merita?

Raspuns: Am luat ss din moftul unor si deh ... nu mor caii cand vor cainii :|

Ma fascineaza ceva la noua versiune?

Raspuns: Nu, e o versiune facuta special pentru afk si vanatoare.

De ce pierd timpul cu ceva ce imi displace?

Raspuns: Nu joc la lvl, fac invazii si seturi la cei din guilda.

De ce s-a ajuns aici?

Raspuns: Ca in orice domeniu, conducerea este motivul principal pentru imbunatatirea/inrautatirea situatiei.

Distractie placuta.

Posted

Surprinzator sau nu, am revenit si eu pe MU sa joc, nu doar pe forum. Motivul... nu stiu... cred ca imi era dor. :)

Versiunea noua nu am jucat-o prea mult pe alte servere cand nu era pe aici, asa ca gustul e altfel pe link acum... de moment.

Sunt inca prin zonele de level mic; n-am dat ochii cu "maestrii" jocului inca sa ma faca noob. Oricum, o sa incerc sa nu dau importanta si sa ma distrez putin. :)

Posted

sau schimbat multe dar parca e mai fain acaum :)

eu am reusit sa dau de o parte mare din vechea gasca , destul de multi cunoscuti :)

Sigur mai is si cativa "maiestri"care sor apucat sezonu asta au si ei 30 de rr si pt ei toti is noobi dar na :)) , ii ignori si totu e ok sau le dai peste nas si atunci e si mai ok :))

Posted

Surprinzator sau nu, am revenit si eu pe MU sa joc, nu doar pe forum. Motivul... nu stiu... cred ca imi era dor. :)

Versiunea noua nu am jucat-o prea mult pe alte servere cand nu era pe aici, asa ca gustul e altfel pe link acum... de moment.

Sunt inca prin zonele de level mic; n-am dat ochii cu "maestrii" jocului inca sa ma faca noob. Oricum, o sa incerc sa nu dau importanta si sa ma distrez putin. :)

surprinzator :) , wb ;d

sau schimbat multe dar parca e mai fain acaum :)

eu am reusit sa dau de o parte mare din vechea gasca , destul de multi cunoscuti :)

Sigur mai is si cativa "maiestri"care sor apucat sezonu asta au si ei 30 de rr si pt ei toti is noobi dar na :)) , ii ignori si totu e ok sau le dai peste nas si atunci e si mai ok :))

Cred ca este mai fain ca inveti lucruri noi despre joc, si mai fain este daca ai un prieten(sau mai multi) de joaca :)

Posted

eu mam reapucat pt prieteni nici decum pt joc:) Nu zic ca nu mil place da prietenii ce iam facut aici conteaza mai mult ca jocul

Posted

eu mam reapucat pt prieteni nici decum pt joc:) Nu zic ca nu mil place da prietenii ce iam facut aici conteaza mai mult ca jocul

Omg,si cand te gandesti ca ai fost si GM si Moderator.Incredibil zau

W.B. Sabin and have fun!Poate mai iesim la o bere intr-o buna zi :P

Posted

poti sa te distrezi pana cresti.cand ai crescut esti luat in colimator de indivizii care te considera 1 amenintare,de altii care is la rr`urile tale si nu vor sa ii intreci s.a.m.d..e o adevarata poveste db`u asta

:tiphat:

Posted

Bine-ai revenit, Sabin si distractie placuta!

Observ ca sunt destui care se reapuca doar pentru ca au petrecut unele momente frumoase pe link.

Posted

Bine-ai revenit, Sabin si distractie placuta!

Observ ca sunt destui care se reapuca doar pentru ca au petrecut unele momente frumoase pe link.

Si cand vor vedea ce e acum or sa zica : "Mai bine nu ma reapucam" :)

Posted

@BAD_DMX - cam nasol cu timpul... poate imi rezerv cateva ore intr-un weekend.

@chaserz - eu unul nu joc ca sa am "N" reseturi asa ca nu o sa fiu o amenintare pentru nimeni, mai ales ca sunt atatea persoane care joaca. Cert e ca nu reseturile caracterizeaza omul. :)

@Rede - ma bucur sa te revad pe forum... printre cei de "sus"... iti meriti locul, parerea mea. Spor la treaba !

@teddy_t - Eu cred ca dintotdeauna au existat persoane care fac gesturi bune doar conditionat si exagereaza cu party-ul. Dar daca vrei sa nu ii vezi si sa incerci sa faci o placere din joc, iti trece timpul mai bine.

De moment m-am intalnit cu Amaretto, foarte amabil de altfel.

:tiphat:

Posted

Nu ai cum , este inevitabil , imposibil sa nu intalnesti unul cel putin odata pe zi care sa te puna putin pe ganduri . Am jucat pe db`ul asta destul incat sa imi dau seama ce oameni ma inconjurau .

Parerea mea....nu merita :)

Posted

@BAD_DMX - cam nasol cu timpul... poate imi rezerv cateva ore intr-un weekend.

Ooo,nici eu nu stau bine la capitolu timp liber,dar observ ca tu esti mai norocos ca mine cu privinta la weekend,eu nu am mai pupat sambata si duminica libera de ceva timp.Well intr-o buna zi :P

#btw,spor la lvl :)

Posted

:) Lol

Hocus ce faci TaTa ? Te reapuci de mu ? :)) Hai in game .. s-a refacut TaTa let's goo ... old time

@ Salut Sirius Teddy:))

Posted

ce mai e si asta ma ?

Cine i-a facut pe astia moderatori?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry5063315

Lol...la apelul bocancilor aparutzi =))

Man am vazut plangerea ta,ai gresit pt ca nu aveai printuri bune si ai acuzat un player de pk pe spot,degeaba retragi tu ulterior dupa ce-ti dai seama de greseala ce ai facut.Asta este scris in regulament si nu acuza tu moderatori,mai gresesc si ei ca este normal, dar nu-i cazul tau.

Posted

eu am retras ptr ca nu aveam setata ora ......

din discutii se vedea ca el mi-a facut pk ....

ok am observat sa spunem ca am gresit .....

retrag plangerea.....dc o retrag .....cum sa mai dai ss apoi ?

asa era pe 97?.....dc sti ca asa era ...sa imi spui si mie te rog

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...