FuLg3r3k Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Stie careva , ceva de BlueAndy ? :DDa a murit. numai de spam esti bun. un moderator sa ai dea Warn lu bile asta
Deian69 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 oho deiane:D ce faci ma? pante here@un old player care stie ce e pe server nu se mai apuca.sub nici un motiv.L2 :)
silvercry Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Bine v-am regasit... cel putin pe unii dintre voiMa tot uitam pe forum unde as putea sa postez o situatie extrem de obisnuita deja de cand jucam Mu pe link... Si in afara de plangeri nu prea ar fi mers nicaieri. Si decat sa fiu acuzata de spam... Am gasit acest topic si mi s-a parut potrivit (recunosc ca nu am parcurs toate reply-urile date cap coada). Totusi, am sa imi permit sa raspundSunt curioasa... Ce motive ar avea sa se intoarca playerii de altadata? Si ma refer la jucatori deveniti de acum aproape legende, celebri fie pentru nr de rr-uri, fie pentru trasaturi personale precum umorul, voiosia, spiritul de echipa si multe altele... Cand serverul e infestat de gandacei si soricei (a se citi va rog printre randuri si alte sinonime), cati oare isi mai bat capul cu un joc deja complet rasuflat (si ma iertati, joc deja de 5 ani, imi place Mu, dar... adevarul e... cel putin TRIST) cand in loc sa te simti relaxat si sa stai la povesti cu prieteni, alergi de zor dupa spoturi exp si preluari imbecile. Chiar acum cateva minutele s-a facut o astfel de preluare complet imbecila ca sa nu jignesc mai mult (si atentie, chiar daca apar nume... nu e atac la persoana, ci la modalitatea complet lipsita de fairplay de actiune a celui in cauza), preluare prin care un oare care Dirili-dinga cu N rr-uri isi face aparitia intre norisorii din icarus cautand spot. Si cum e el un Praslea mai voinic ca altii ce-si zice inteligenta cenusie? Hai sa vedem care e afk :blink: Si nimereste, culmea, un player care nu prea cunoaste aceasta notiune, un soul master care tocmai a dat primul lui rr si e fericit ca poate face exp decent pe un spot oarecare. Si una doua, fara sa intrebe de afk, da party sa opreasca mustele care intunecau vazduhurile si imediat poc si rata cade, un pk de toata frumusetea, asasinand cu sange rece un ingeras protector care mai ridica un pic hp-ul (ca deh, inca e nevoie). Si pana sa apuc sa zic ceva ma pomenesc cu un bilet via one way to davias. Ma intorc, se preface afk lasandu-ma foarte politicos sa vorbesc singura, iar eu, necajita ca nu sunt bagata in seama, incerc sa-l mangai cu o ploaie de stele si comete si? ce credeti... ca prin minune bk-ul nostru se trezeste la viata ca frumoasa din padurea adormita dupa o sarutare magica. Discutia ulterioara va las sa o cititi de pe print. Asa... de distractie amara in ceea ce ma priveste... http://img379.imageshack.us/i/screen031019590007.jpg/http://img94.imageshack.us/i/screen031020010009.jpg/MORALA... "Daca voi nu ma vreti, eu va vreu". Badie esti sclav la imparati rr-iti, rascumpara cu sudoarea muncii tale spotul care oricum iti apartinea de drept, ca altfel te trag pe roata. Si daca nu cu poh, ca mi-e lene sa ma duc in crywolf, poate cu ceva zeni, ca sa am de ce face spam pe server cu posturi inteligente, sa vada lumea ca exist si eu. :( Nu asa... :down: Hai sa auzim de bine :tiphat:nu stiu cat de indicat e sa postezi, poate patesti ca mine aiciin ce galaxie s-a mai pomenit ca atunci cand cineva recunoaste ca a fost vinovat de acuzatia adusa si exista dovezi impotriva lui, victima sa fie pedepsita? din pacate pe linkmania bunul simt e plecat cu sorcova, numarul de jucatori a crescut ,dar IQ serverului a ramas acelasi.
allen_sky Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 in ce galaxie s-a mai pomenit ca atunci cand cineva recunoaste ca a fost vinovat de acuzatia adusa si exista dovezi impotriva lui, victima sa fie pedepsita? din pacate pe linkmania bunul simt e plecat cu sorcova, numarul de jucatori a crescut ,dar IQ serverului a ramas acelasi.esti indulgent/a cand zici "IQ o ramas acelasi" :))
gexy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Da a murit. numai de spam esti bun. un moderator sa ai dea Warn lu bile astaSalutare tuturor ,noroc Aline .Motive : mai deloc .Plictiseala e mare si asta le intrece pe toate ,iar timpul e scurt :)
1sus1jos Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Salutare tuturor ,noroc Aline .Motive : mai deloc .Plictiseala e mare si asta le intrece pe toate ,iar timpul e scurt :)motive nu prea sunt .. posibil cand cineva vrea sa se apuce ... se apuca :tiphat: off : sal gexy cand dai berea aia ?:D
gexanu Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 motive nu prea sunt .. posibil cand cineva vrea sa se apuce ... se apuca :tiphat: off : sal gexy cand dai berea aia ?:DCand dai 2 in avans :wub: ,vorbim pe mees :)) sa nu mai facem spam aiurea aicea .
[Ks]Saw Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sal tuturor ...Dupa cum spunea gexy ... plictiseala timpul e scurt si pretios Linkmania nu mai este .. ce era inainte . Bft tuturor la bac .. sper sa ne auzim cand s-o schimba vers in 97D sau seson 10:))Salutare tuturor inca o data si succes la xp/ rl
Worf Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 sar putea sa revin si eu (motive intemeiate) PLICTISEALA!!!! asta depinde de cum merge serveru :D
Worf Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mda double post da de cand nam mai intrat pe forumu asta nici nu mai stiu sal folosesc sper sa nu se supere careva pt double :)am intrat si eu umpic in Mu sa vad cum e farmecu cel nou.........surpizaaa...........new version same story adikplayeri vechi care inca mai joaca(97D) ma refer nu season 1 , is vreo 2 sau 3 ceam vazut eu si aia saraci rasfirati si ma pus pe ganduri treaba asta.Am zis ca ma apuc de Mu nu pt jocu in sine ca jocuri is destule da cum zicea prietenu meu Lancelot odata (Mu este un Chat in culori) ci de dragu de a mai vb cu persoanele vechi cunostintele cu care miam pierdut noptile in fata compului da de unde fras ca nu mai e nimeni :))puidedrac nui de gastitatomic , cancimike4ever , iot :)rede,fr33lanc3r,Tyrexel s.a.m.d. lista poate continua la nesfarsit :)eu cel putin cred ca miam castigat dreptu de old school peaici si imi permit sa zic ca eu personal nu vad farmecu in jocu asta fara prieteni cu care sati pierzi timpu in el.Si decat sa devin un adict al jocului si sami dau bani din casa pe un Phoenix+11 set or fi si altele acum eu doar pe asta il stiu ca the best :)) mai bine stau cuminte si vb cu voi pe forum daca e sa ne mai intalnim peaici si daca vreodata se va strange gasca veche atunci cine sunt eu sa zic nu ma alatur :)see ya
Redemption Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mda double post da de cand nam mai intrat pe forumu asta nici nu mai stiu sal folosesc sper sa nu se supere careva pt double :)am intrat si eu umpic in Mu sa vad cum e farmecu cel nou.........surpizaaa...........new version same story adikplayeri vechi care inca mai joaca(97D) ma refer nu season 1 , is vreo 2 sau 3 ceam vazut eu si aia saraci rasfirati si ma pus pe ganduri treaba asta.Am zis ca ma apuc de Mu nu pt jocu in sine ca jocuri is destule da cum zicea prietenu meu Lancelot odata (Mu este un Chat in culori) ci de dragu de a mai vb cu persoanele vechi cunostintele cu care miam pierdut noptile in fata compului da de unde fras ca nu mai e nimeni :))puidedrac nui de gastitatomic , cancimike4ever , iot :)rede,fr33lanc3r,Tyrexel s.a.m.d. lista poate continua la nesfarsit :)eu cel putin cred ca miam castigat dreptu de old school peaici si imi permit sa zic ca eu personal nu vad farmecu in jocu asta fara prieteni cu care sati pierzi timpu in el.Si decat sa devin un adict al jocului si sami dau bani din casa pe un Phoenix+11 set or fi si altele acum eu doar pe asta il stiu ca the best :)) mai bine stau cuminte si vb cu voi pe forum daca e sa ne mai intalnim peaici si daca vreodata se va strange gasca veche atunci cine sunt eu sa zic nu ma alatur :)see yaEu nu mai joc de multa vreme, doar pe forum mai intru. Prefer sa joc single playere cand mai apuc o pauza pentru ca necesita mai putine investitii in timp si nervi.
LearnMore Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ai dreptare redemption dar totusi jocurile single player nu se compara cu jocurile online.....
bunny Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Depinde ce astepti de la un joc :)FEMEI GOALE =P~worf, chestia cu chat in culori guppy a zis-o. :-?
gexy Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 gexane mai traiesti ma? :)))salut Saw :PDe fapt Guppy a zis vorba asta minunata :DSal Worf }{Respir.
luk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Respir.Inca? 8-| :lol:Motive : nu am vazut niciun motiv bun pana acu :-?? , nu stiu , poate o sa ma apuc si eu , doar pentru BAD^BOYS si old friends :D .gexane , diseara? bere?crs , nu stiu ce mai cauti pe aci , cred ca anturaj cu mine :( tu ai terminat-o cu mu de ceva timp :D bine , sper sa mai vad o data acel impatimit de prin 2006-2007 ;;) .
Sinist3r Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Am sa incerc sa readuk 2 persoane foarte foarte importante pentru linkmania: CARIOCA&OverDoseD....cu toate astea fac pariu ca in maxim 1 saptamana m-as ingrasha cu 5 gk numa din ras!! :)) Chiar vreau a-i readuk p'astia 2:D Mai incercati si voi !!....ar mai fii...Floyd,neffe,liniste....si mai multi...care joaca pe alte servere!!Te-ai apucat de joc Giuli ?overdosed a jucat dar s-a lasat.liniste din cate stiu joaca wow si nu se mai reapuca pe linkmania.carioca s-a lasat pe db 2. de atunci nu l-am mai vazutPe liniste il gasiti prin Tarkan2 :))Salutare tuturor ,noroc Aline .Motive : mai deloc .Plictiseala e mare si asta le intrece pe toate ,iar timpul e scurt :)Stai jos Mucule :))Motive ?O barfa seara cu prietenii...o cearta cu 1-2 gaini...:))
Worf Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 De fapt Guppy a zis vorba asta minunata :DSal Worf }{nush de ce tineam eu minte ca Lance a ziso :)) in fine ma convins thora sa ma reapuc zici cas un dinozaur intr-o era noua =)) nimic nu mai stiu :P
BAD_DMX Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 nush de ce tineam eu minte ca Lance a ziso :)) in fine ma convins thora sa ma reapuc zici cas un dinozaur intr-o era noua =)) nimic nu mai stiu :PIar tu p`aici? #-o #Aviz amatorilor,Worf ramane worf so be careful!#1.Btw ti-au cazut penele,simti nevoia de altele? :whistle:
Worf Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Iar tu p`aici? #-o #Aviz amatorilor,Worf ramane worf so be careful!#1.Btw ti-au cazut penele,simti nevoia de altele? :whistle:tu nu te saturi nu vrei tu sa ma lasi imapce sub nici o forma1.Da Worf ramane Worf ai dreptate si toti care ma cunosc stiu ce persoana sunt daca tu-mi porti pica asta nu inseamna ca un server intreg gandeste lafel(poate in fanteziile tale)2.Nu ma mai jigni ca eu nu tiam zis nimic de rauI COME IN PEACE!!!!!!! :))