wodoo17 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Daca va vedeti de treaba voastra va zic eu ca e acelasi lucru :)
TaZ-ManIaku Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ne iubeam in stil barbar. :xLasa mai ca era "buna", imi crestea mg-ul. :D Care se indagostise de "ea" era A0nyc, daca-l mai tii minte, "o" umpluse de rare. :)) Oricum da, amintiri frumoase. ^^Rila, u te iubeai mult cu Printesa aia ...las ca stiu eu :rofl1:
bunny Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Bai da toti stiti despre mine, numai eu nu. =))Mai are rost topicul asta? Motivele ar fi evidente, fiecare se apuca/joaca atunci cand are chef, eventual daca are si cu cine. (fosti amici)
Predator_e Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Trecem la alte jocuri .....WOW....nush cum este noul sezon dar am ramas uitmit ca in sf s a schimbat si aici.....F multi din cunoscutii mei nu mai activeaza iar majoritatea noilor.....nu cunosc termenul "RESPECT".... Pace
andrei22 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 e lipsa de non rr... nu se mai apuca lumea de mu... pacat... in general eu m-am `reapucat` .. pt nici nu stiam de rr la db :)) si vroiam sa vad daca mai am charu` :) .. si nu-l mai aveam :)
ArchAngelis Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Vechile povesti cu incepatorii , no respect & other tings ... Vrei respect , acorda respect . chiar daca e low lvl , nu fi mgar cu ei ... jocu asta era genial in 1th DB si 2nd DB , cand intradevar intrai de placere ... acu observ ca se intra doar sa faci lvl si sa casapesti lumea ... As intra , cu placere , daca intradevar s-ar mai strange lumea in Davias cum se strangea odata .... Dinozaurii astia vechi siu ei de ce vorbesc :beer:
Predator_e Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 era frumos odata acum...vorba aia doar lvl si kill in rest nimic.....
andrei22 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 acum e pk direct prin kalime si nesimtire de acest gen. normal ca devii frustrat daca ai low lvl sau esti non rr.
ArchAngelis Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 eh , eu am gasit o porcarie de joc care rupe :)) preeeaa...genial
dev Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Parca ati fii pensioanari din aia nostalgici dupa epoca comunista... s1/s2 niciodata nu va mai fii ca 97 din nici un punct de vedere :)Jucatorii s-au schimbat, iar vremurile alea bune se pot intoarce oricand, depinde cum privesti lucrurile si anturajul care te inconjoara.Si pe 97 se vana, mai tineti minte cazul WIZZ ? Sau cand toti erau pe forum ca luau disconnect iar in urmatoarele 5 minute dadeau si ei la randul lor d/c sa isi ia spotul inapoi 8-|Motive pentru a revenii ? Versiune noua, mult mai buna decat cele precedente, o comunitate cum pe alte servere din Romania nu a exista ( si cu bune si cu rele ). Aaaa si sa nu uitam cel mai important lucru, cam toti fac party acum :PMare om ... mare caracter ... prea multe cuvinte de citit :D ... Joke ... ai dreptate ... never will be the same again ... rulam fin atunci cu MG-ii pe 0.97 :D Creator nu stiu dak esti tu in masura sa imi dai mie sfaturi :) Tu aminteste'ti de unde ai plecat. Ok ? ;;)Si nu. NU am dat cu bata in balta. Am zis doar ce am avut de zis atunci , negresind cu nimic. Poate doar vulgaritatea... Ma rog, sa nu intram in detalii. . . Si apropo , eu joc . Am o elfa cu 2 rr, pe nume TORI. :tiphat:Pace Torino ... ma bucur sa te simt respirand pe aici ... PS: Stiu ca am postat cam dupa cateva luni si eu pe aici :rofl2: ... dar asta e ... varsta-i de vina ...OT: Cine reincepe acest joc ... nu conteaza versiunea ... o face pentru prieteni si pentru placerea lui [fiecare cu piticii lui] !
killy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Eu m-am reapucat acum, mi se pare un joc total nou si imi place!Multe, multe chestii noi, harti, seturi. Atea invazii de facut si preluari de spoturi:)P.S. Ma simt ca un nub, dar am experienta si btw goldenii apar in aceleasi locuri ca pe 97 :D
ArchAngelis Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Aaaa si sa nu uitam cel mai important lucru, cam toti fac party acum :POMG , era o vreme in care as fi jurat ca o sa imi vand sufletul ca sa o vad si pasta :clap:
BELLE_ Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bine v-am regasit... cel putin pe unii dintre voiMa tot uitam pe forum unde as putea sa postez o situatie extrem de obisnuita deja de cand jucam Mu pe link... Si in afara de plangeri nu prea ar fi mers nicaieri. Si decat sa fiu acuzata de spam... Am gasit acest topic si mi s-a parut potrivit (recunosc ca nu am parcurs toate reply-urile date cap coada). Totusi, am sa imi permit sa raspundSunt curioasa... Ce motive ar avea sa se intoarca playerii de altadata? Si ma refer la jucatori deveniti de acum aproape legende, celebri fie pentru nr de rr-uri, fie pentru trasaturi personale precum umorul, voiosia, spiritul de echipa si multe altele... Cand serverul e infestat de gandacei si soricei (a se citi va rog printre randuri si alte sinonime), cati oare isi mai bat capul cu un joc deja complet rasuflat (si ma iertati, joc deja de 5 ani, imi place Mu, dar... adevarul e... cel putin TRIST) cand in loc sa te simti relaxat si sa stai la povesti cu prieteni, alergi de zor dupa spoturi exp si preluari imbecile. Chiar acum cateva minutele s-a facut o astfel de preluare complet imbecila ca sa nu jignesc mai mult (si atentie, chiar daca apar nume... nu e atac la persoana, ci la modalitatea complet lipsita de fairplay de actiune a celui in cauza), preluare prin care un oare care Dirili-dinga cu N rr-uri isi face aparitia intre norisorii din icarus cautand spot. Si cum e el un Praslea mai voinic ca altii ce-si zice inteligenta cenusie? Hai sa vedem care e afk :blink: Si nimereste, culmea, un player care nu prea cunoaste aceasta notiune, un soul master care tocmai a dat primul lui rr si e fericit ca poate face exp decent pe un spot oarecare. Si una doua, fara sa intrebe de afk, da party sa opreasca mustele care intunecau vazduhurile si imediat poc si rata cade, un pk de toata frumusetea, asasinand cu sange rece un ingeras protector care mai ridica un pic hp-ul (ca deh, inca e nevoie). Si pana sa apuc sa zic ceva ma pomenesc cu un bilet via one way to davias. Ma intorc, se preface afk lasandu-ma foarte politicos sa vorbesc singura, iar eu, necajita ca nu sunt bagata in seama, incerc sa-l mangai cu o ploaie de stele si comete si? ce credeti... ca prin minune bk-ul nostru se trezeste la viata ca frumoasa din padurea adormita dupa o sarutare magica. Discutia ulterioara va las sa o cititi de pe print. Asa... de distractie amara in ceea ce ma priveste... http://img379.imageshack.us/i/screen031019590007.jpg/http://img94.imageshack.us/i/screen031020010009.jpg/MORALA... "Daca voi nu ma vreti, eu va vreu". Badie esti sclav la imparati rr-iti, rascumpara cu sudoarea muncii tale spotul care oricum iti apartinea de drept, ca altfel te trag pe roata. Si daca nu cu poh, ca mi-e lene sa ma duc in crywolf, poate cu ceva zeni, ca sa am de ce face spam pe server cu posturi inteligente, sa vada lumea ca exist si eu. :( Nu asa... :down: Hai sa auzim de bine :tiphat:
Guest gby Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bonito mai traiesti ma?:))....sunt ^D@rK^MG*....din bad boys....intradevar inainte erau vremuri nepretuite in care stateai on de placere..mai erau si inainte mici copii frustrati ca nah...nu e nimeni perfect...da erau majoritatea de treaba si respectuosi...nam mai intrat pe linkmania de la vers 97d....deci nu stiu cum sunt oameni acum...dar din ce spuneti voi sunt numai copii frustrati....good luck in continuare ...poate o sa ma reapuc si eu dar nu deocamdata...timpul nu`mi permite...Aa si apropo....eu niciodata nam postat pe nimeni de cand joc mu...asta spune multe despre comunitatea care era atunci....chiar nu s`a ajuns niciodata la postat in cazul meu:)Ciau HF...
[MihaiShadow] Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bonito mai traiesti ma?:))....sunt ^D@rK^MG*....din bad boys....intradevar inainte erau vremuri nepretuite in care stateai on de placere..mai erau si inainte mici copii frustrati ca nah...nu e nimeni perfect...da erau majoritatea de treaba si respectuosi...nam mai intrat pe linkmania de la vers 97d....deci nu stiu cum sunt oameni acum...dar din ce spuneti voi sunt numai copii frustrati....good luck in continuare ...poate o sa ma reapuc si eu dar nu deocamdata...timpul nu`mi permite...Aa si apropo....eu niciodata nam postat pe nimeni de cand joc mu...asta spune multe despre comunitatea care era atunci....chiar nu s`a ajuns niciodata la postat in cazul meu:)Ciau HF...Traieste ! Nu mai e asa activ dar traieste ! :))Eu joc pe linka din 2005 si pot spune ca mereu a fost frumos..dece ? pentru ca aici nu exista lv usor si iteme donate ca pe alte servere ! Aici daca vrei ceva ! Muncesti ! Si asa a ramas ! Asta e singurul motiv pentru care m am reapucat ! :)
Desire Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 era frumos odata acum...vorba aia doar lvl si kill in rest nimic.....OMG are you alive? :) :X
BAD_DMX Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dar un bun motiv pentru a atrage si incuraja playeri cu destula materie cenusie sa joace si sa faca parte din comunitatea asta stie careva? :DPentru exterminarea soparlelor,tarantulelor,cobailor si soriceilor sugerez o revolutie :P
Guest gby Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dar un bun motiv pentru a atrage si incuraja playeri cu destula materie cenusie sa joace si sa faca parte din comunitatea asta stie careva? :DPentru exterminarea soparlelor,tarantulelor,cobailor si soriceilor sugerez o revolutie :Pd`aia cu "iesi afara bla bla ordinara?"....:))...ar fi o idee...sa sti...ma bag si eu
M a n i a k Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 hmmm :)vreau si eu un motiv bun pentru o revenire :)prajiturele moca sunt? :)
BAD_DMX Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 hmmm :)vreau si eu un motiv bun pentru o revenire :)prajiturele moca sunt? :)Uite cine a prins glas,salut Maniak.Daca ii spun Alexei sa se apuce,te bagi?:rofl1:
M a n i a k Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Uite cine a prins glas,salut Maniak.Daca ii spun Alexei sa se apuce,te bagi?:rofl1::)) ar fi un motiv... eu sunt deja in, acuma sa vedem daca stau sau doar am ocupat un nick :))L.E.: oricum 2 motive interesante pana acuma, pacat ca amandoua ingrashe :))
Guest . Royal . Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Merita jucat doar pentru prieteni ...@cand te apuci sa joci pentru prieteni chiar nu conteaza cand , cum si cat te apreciaza restul serverului sau ce e nou in joc ... joci jocu sa ti "chatu" deschis :) ... asa merita jucat ... asa "batraneste"@daca vrei fairplay si Mu ori astepti pana la "oficial" ori cauti alt server ... asta inca e beta :-j iar stafful nu da randament :tiphat:
ryphez Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 re all , ia cami fac si eu aparitia pe aici Ryph_mg de pe old sunt , ce mai faceti mai baieti ( si fete ) ? :D