Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Giuliano

Cateva motive bune pt old playeri de a revenii...exista?

Recommended Posts

Posted

nu...nicku meu e ciuqy nu ciquy :D...am jucat pe 1st db si 3rd,si momentan joc pe s2:),...si pe 3rd db eram prin guilda AFK.

deci....ma confunzi :P

Chior sunt, am citit gresit. =)) Scuza-ma.

Posted

:-? bunny care era indragostit :wub: :wub: de "elenuta" pe 2nd db parca.... :-j :-j ..amintiri frumoase..:)

Posted

Ne iubeam in stil barbar. :x

Lasa mai ca era "buna", imi crestea mg-ul. :D Care se indagostise de "ea" era A0nyc, daca-l mai tii minte, "o" umpluse de rare. :)) Oricum da, amintiri frumoase. ^^

Posted

Care se indagostise de "ea" era A0nyc, daca-l mai tii minte, "o" umpluse de rare. :)) Oricum da, amintiri frumoase. ^^

Posted

welcome back si tie :)

long time no see.. remember zohan? :))

Cum sa nu mai tin minte :P ... chiar ca long time no see ... sunt multi pe aici care se fac ca nu mai cunosc lumea si au aere^^

Posted

Cum sa nu mai tin minte :P ... chiar ca long time no see ... sunt multi pe aici care se fac ca nu mai cunosc lumea si au aere^^

sa trecem peste totusi :))

Posted

Eu zic ca are rost sa revina old players pentru ca poate ei sunt cei care ar reinvia spiritul MU de acum cativa ani...cand stateai on ca sa vorbesti,cand se respecta lumea indiferent de rr'uri si cand se ajutau intre ei .Eu cel putin asa imi amintesc MU pe linkmania,cei drept de pe primul DB.

Haideti ca poate poate isi revine linkmania la ce a fost odata :D:D:D :beer:

crede-ma..unii dintre noi..cei de pe 97 chiar am incercat sa revenim..dar nu mai e ce a fost..si nu va mai fi..

Posted

eu unul mi-am schimbat si nick-ul k sa nu mai am nici o treaba cu "dusmanii" mei dar tot nu am scapat :)) sunt numai zei in game acum , sincer nu prea merita dar totusi incerc .

Posted

eu unul mi-am schimbat si nick-ul k sa nu mai am nici o treaba cu "dusmanii" mei dar tot nu am scapat :)) sunt numai zei in game acum , sincer nu prea merita dar totusi incerc .

Aveai si prieteni ma nebune? :lol: eu mi te amintesc doar cu dusmani care ta vanau :)) .

Posted

Ce nick ai :wub:

Posted

Eu inca imi mai amintesc cnd m-ai postat pe forum,gasisem un stone din ala..cum sunt pe versiunile mari..si am luat 99 cica pentru dupe .. 8-| si eram nevinovat..aveam nick ceva de genu nightloser...dar nu sunt suparat :D

Guest smiley_real92
Posted

motivul numaru 1

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Eu mi-am schimbat tastatura si mouse-ul de 2 ori :)))) dar degeaba...am fost vanat....sunt niste monstrii rai....prin arena care ma tot omoara...ii numesc dusmani....mi-a zis lumea ca scap de ei doar cu rr.... :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

e ca mersul pe bicicleta....sa calci incet sa nu te impiedici

Posted

http://img697.imageshack.us/i/p1000327p.jpg/

asta e un motiv =)))

bonito dintre cei trei muschetari esti tu ? dupa mine zic q cel din stanga =))) :bananadance2:

Posted

Eu unu recunosc 97 d a fost cel mai frumos dar si aici am inceput sa joc inca depe seson 1 a fost binisor ca eream obisnuit cu dupele si cant au dato astia in dupe de sa mutat lehapu in arena etc mi sa parut amuzant ! =)) dar dupa am luat 99 ca mi sa spart contu asa ca m am lasat si am inceput pe alte servere si credetima acolo erea mult mai rau ca aici ! Asa ca Linkmania este tot cel mai bun sv de mu ! Si barem astia cares nesimtit nu au pt deci nu dau rr ! :>

Posted

Inca se mai joaca acest joc? :-??

oho deiane:D ce faci ma? pante here

@un old player care stie ce e pe server nu se mai apuca.sub nici un motiv.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...