Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Giuliano

Cateva motive bune pt old playeri de a revenii...exista?

Recommended Posts

Posted

Si pe 97 se vana, mai tineti minte cazul WIZZ ? Sau cand toti erau pe forum ca luau disconnect iar in urmatoarele 5 minute dadeau si ei la randul lor d/c sa isi ia spotul inapoi 8-|

daca se vroia , eu cred ca se gasea o rezolvare si la d/c hack...

sa mai adaug si eu cateva :

- friends + mail + CHAT

- str mg

"CHAT-ul" nu merge

-str mg " nici nu se compara cu cel de pe 97d"

Posted

Am sa incerc sa readuk 2 persoane foarte foarte importante pentru linkmania:

CARIOCA&OverDoseD....cu toate astea fac pariu ca in maxim 1 saptamana m-as ingrasha cu 5 gk numa din ras!! :))

Chiar vreau a-i readuk p'astia 2:D

Mai incercati si voi !!....ar mai fii...Floyd,neffe,liniste....si mai multi...care joaca pe alte servere!!

Posted

overdosed a jucat dar s-a lasat.

liniste din cate stiu joaca wow si nu se mai reapuca pe linkmania.

carioca s-a lasat pe db 2. de atunci nu l-am mai vazut

Posted

cu carioca vorbesc eu mereu. joaca din cand in cand pe bku meu. cu nefe am vb acu o luna si ceva si a zis ca nici nu are de gand sa se apuce din nou de linkmania :)

Posted

daca se vroia , eu cred ca se gasea o rezolvare si la d/c hack...

Deja persoanelor ca tine nici nu mai merita sa vi se dea raspuns. Nu exista rezolvare la d/c pe 0.97d, va trebuie topic pinned pt a intelege asta?

Eu nu suportam versiunea aia pentru ca:

- low lvl

- bug de guild

- d/c

- shadow bug

- dupe

- w7

- all mupie thingies included.

- caracterele erau ciudate (ce balance era intre caractere? bk-ul la full era de neclintit de un alt caracter decat bk, sm-ul dupa 8k agil si 18 energy avea ms full, iar mg-ul si elf-ul erau de partea estetica a jocului)

Si multe multe altele, dar nu, voi vreti 0.97d, ca era mai frumos. Voi nu plangeti dupa serverul cu versiunea respectiva, voi plangeti dupa atmosfera de-atunci, nu conta ca e 0.97d, S1 sau S2.

Acum majoritatea care aveti bk, spuneti ca ati crescut un caracter degeaba ca si-a batut administratorul joc de el. Vede vreunu diferenta dintre 2000000 si 60000 hp? Asta pe S1, iar pe s2, 10% din ce era pe S1. Nu are tot bk-ul cel mai mare hp? La full ce-i drept.

Posted

Am sa incerc sa readuk 2 persoane foarte foarte importante pentru linkmania:

CARIOCA&OverDoseD....cu toate astea fac pariu ca in maxim 1 saptamana m-as ingrasha cu 5 gk numa din ras!! :))

Chiar vreau a-i readuk p'astia 2:D

Mai incercati si voi !!....ar mai fii...Floyd,neffe,liniste....si mai multi...care joaca pe alte servere!!

carioca joaca cu mine pe newage :)

Posted

O panarama de joc. Iti irosesti viata, dar nu prea poti sa il lasi.

Motive sa revii ? :-j NONE!!!!!!!!!

N'ai decat sa revii. Dar nu pierzi nimik dak nu o faci.

Te saluta TORINO , desi conflictele dintre noi sunt stiute ;)

Posted

Pana si tu TORINO daca ai lasa orgoliul acela mare al tau ai putea sa te reapuci si sa reconstruiesti ceva frumos alatari de Zbumi etc ! Nu mai intram in detalii !

Chiar daca ai dat cu bota in balta acum ceva timp fara motiv zic eu !

Posted

Creator nu stiu dak esti tu in masura sa imi dai mie sfaturi :)

Tu aminteste'ti de unde ai plecat. Ok ? ;;)

Si nu. NU am dat cu bata in balta. Am zis doar ce am avut de zis atunci , negresind cu nimic. Poate doar vulgaritatea... Ma rog, sa nu intram in detalii. . .

Si apropo , eu joc . Am o elfa cu 2 rr, pe nume TORI.

:tiphat:

Posted

hai ca-mi place si aici se cearta fetili :happy1:

@Giuli,deschide telul ala,am treaba cu tine.

Posted

Creator nu stiu dak esti tu in masura sa imi dai mie sfaturi :)

Tu aminteste'ti de unde ai plecat. Ok ? ;;)

Si nu. NU am dat cu bata in balta. Am zis doar ce am avut de zis atunci , negresind cu nimic. Poate doar vulgaritatea... Ma rog, sa nu intram in detalii. . .

Si apropo , eu joc . Am o elfa cu 2 rr, pe nume TORI.

:tiphat:

Oau, salut, TORINO :D.

Posted

Chestia asta a inceput sa devina celebra...Lumea nu intzelege ca de fapt MU Linkmania este de fapt o comunitate si nu un joc,de aceea playerii vechi cred ca refuza gandu de a reveni pe acest server. Care sa fie oare motivele??

Sa fiu prima persoana care isi exprima parerea:

1-legi(reguli)care nu fac nimik altceva decat sa inrautateasca situatia(pe vremuri erau reguli mai putine...si nu se intamplau atatea)

2-nu cred ca intr'un JOC poate sa existe respect...ci apreciere sa zicem...nu mai exista acest lucru(mai nou acest''respect'' provine din: care e mai rau,care este mai''smecher''..s.a.m.d)

3-acest joc a devenit mai nou(ROMANIA reala)..insemnand...''nu te ajut daca nu imi dai ceva sau nu faci ceva pentru mine'''....nu mai este decat un joc(ceea ce ar trerbuii sa fie)...

PS: sautare!!

E simplu bre. Mu, indiferent de versiune, e mult prea inevoluat comparativ cu MMO-urile actuale.

Pe langa asta, adauga si majoritatea comunitatii, care nu e de laudat. Bineinteles, sunt si oameni, dar de regula ii numeri pe degete.

Nu mai stiu cum e cu adminii, dar n-am vazut nume "amenintatoare" printre ei.

Posted

Eu zic ca are rost sa revina old players pentru ca poate ei sunt cei care ar reinvia spiritul MU de acum cativa ani...cand stateai on ca sa vorbesti,cand se respecta lumea indiferent de rr'uri si cand se ajutau intre ei .Eu cel putin asa imi amintesc MU pe linkmania,cei drept de pe primul DB.

Haideti ca poate poate isi revine linkmania la ce a fost odata :D:D:D :beer:

Posted

Eu zic ca are rost sa revina old players pentru ca poate ei sunt cei care ar reinvia spiritul MU de acum cativa ani...cand stateai on ca sa vorbesti,cand se respecta lumea indiferent de rr'uri si cand se ajutau intre ei .Eu cel putin asa imi amintesc MU pe linkmania,cei drept de pe primul DB.

Haideti ca poate poate isi revine linkmania la ce a fost odata :D:D:D :beer:

Hmm, sper sa nu te confund, esti cumva elfa ciquy de pe bd2? De-am fost in K&P impreuna? ^^

Posted

Chiar daca ar fi atmosfera din trecut (2004-2006) nu m-as mai reapuca de linkmania,consider ca am pierdut destul timp fara nici un folos,dar sa mai vorbesc si de comunitatea execrabila care s-a format. :)

Posted

merita sa te reapuci, old school rullz. Poate nu joaca toti de pe old dar sunt destui, si nu te reapuca cu gandul sa-l ajungi pe ala de pe primul loc la rr, sau sa dai suspend lu' X ca l-a injurat pe Y. play just for fun(friends) :)

Posted

eu am revenit numai ca nu imi gaseste contu!!!

*baza de date noua*

adica trebuie sa-ti faci alt cont si sa o iei de la zero.

apropo, care ai acces la baza de date, imi dai si mie un PM cu contul si parola pe care se afla un bk Lucian? sau macar pe ce mail e facut, ca nici aia nu mai stiu :rofl1:

Posted

Hmm, sper sa nu te confund, esti cumva elfa ciquy de pe bd2? De-am fost in K&P impreuna? ^^

nu...nicku meu e ciuqy nu ciquy :D...am jucat pe 1st db si 3rd,si momentan joc pe s2:),...si pe 3rd db eram prin guilda AFK.

deci....ma confunzi :P

Posted

Tu te-ai lasat pentru ca ai luat 99 fiindca ai folosit speed :).

Doar am fost postat,nu am primit si 99 ,asta asa ca detaliu :),au fost altele motivele pentru care m-am lasat:),nu imi place sa ma repet :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...