dan Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 e interesanta ideea cu topicul/subforumul pentru flame. cui nu-i place sa nu se uite
Racheta_cu_pene Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Este adevarat ce zici tu. Ca un motiv sa revina za old ones: Tsu is here ^ _ ^ (j/k) te astept duda mica pe srv....T2bus is here
Giuliano Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 deci sa intzeleg totusi ca sunt cateva persoane care sunt ok cu un subforum de gen'u!!...e un lucru bun(parerea mea)...insa multa lume totusi se abtine sa isi exprime parerea...-cu referire la staff'ul link...Nu credeti ca de fapt acest lucru poate sa fie chiar benefic srv'ului?
Fanky Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Chestia asta a inceput sa devina celebra...Lumea nu intzelege ca de fapt MU Linkmania este de fapt o comunitate si nu un joc,de aceea playerii vechi cred ca refuza gandu de a reveni pe acest server. Care sa fie oare motivele?? Sa fiu prima persoana care isi exprima parerea: 1-legi(reguli)care nu fac nimik altceva decat sa inrautateasca situatia(pe vremuri erau reguli mai putine...si nu se intamplau atatea)2-nu cred ca intr'un JOC poate sa existe respect...ci apreciere sa zicem...nu mai exista acest lucru(mai nou acest''respect'' provine din: care e mai rau,care este mai''smecher''..s.a.m.d)3-acest joc a devenit mai nou(ROMANIA reala)..insemnand...''nu te ajut daca nu imi dai ceva sau nu faci ceva pentru mine'''....nu mai este decat un joc(ceea ce ar trerbuii sa fie)... PS: sautare!!Nu o sa mai fie niciodata cu era akm 3 bduri era altfel lumea , dar akm majoritatea gata au dat cateva rruri bune uita de unde au plecat uita ca e duar un joc o iau mai mult ca pe un mod de viata :-j ... Sa ajungi sati bati prietena ca tia dat rr la pc si ai pierdut un spot mii se pare cva iesit din comun :o
BAD_DMX Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 un topic in care toata lumea sa injure ca la usa cortului,Wow excelent,super
sheek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nu o sa mai fie niciodata cu era akm 3 bduri era altfel lumea , dar akm majoritatea gata au dat cateva rruri bune uita de unde au plecat uita ca e duar un joc o iau mai mult ca pe un mod de viata :-j ... Sa ajungi sati bati prietena ca tia dat rr la pc si ai pierdut un spot mii se pare cva iesit din comun :ooO cum sa faci asa ceva? cat de retardat tre sa fii =))))adevarul e ca...de-a lungul anilor comunitatea linkmania s-a schimbat mult in rau, nu sunt foarte vechi pe serv , dar am prins vremurile ''bune'' sa spun asa ... jucand mu era relaxant, placut acum s'a ajuns la ce spune fanky mai sus + multe altelenu stiu cati dintre cei vechi ar reveni doar pt ca s'a schimbat versiunea sau cati ar reveni pt comunitatespunea cineva ca depinde de anturajul care ti'l creezi in joc, dar chiar dak ai un anturaj placut exista /post si asa frustratii pot sa'si bage si sa'si scoata cat doresc atata timp cat au zen si nu le da d/c nici un admin...deci ideea de a'ti creea un anturaj placut retras de injurii si copii nevaccinatzi nu e prea realizabila.e mult mai importanta comunitatea decat versiunea o zi buna :tiphat:
Guest smiley_real92 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 sa'mi dau si eu cu parerea in legatura cu tema topicului...Numai si numai pentru comunitate .
Atomic Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mooorning boys and girls ... c pot sa zic daca nu te mai atrage jocu :) cum poti sa joci asa ceva ?versiunea sa schimbat grafica aceeasi (INFECTA) doar cerinte mai mari ca deh ... doar putem sa rotim camera ... ce pot sa zic nimic interesant in rest ... aceeasi chestie ! razboiul se da de fapt intre copii frustrati care sunt respinsi de lumea reala si restu ! nu mai e de mult ce era considerat inainte "Un chat in culori" cand intrai te amuzai si nu stateai sa te plictisesti ! cand vedeai ca stai in acelasi loc cu orele si vezi aceeasi mobi morti si la un moment dat te saturi ! inainte nu statea lumea chiar asa in masa afk ! mai gaseai cate unu sa stea on sa poti sa vb ceva interesant cu el ... sa fie o interactiune acolo sa te faca ceva sa te intorci... acum ce sa ma atraga ? cursa catre RR ? nu mai vad nimic interesant in joc si pun pariu ca daca intru si acum in MU nu exista nici macar un guild care sa fie activ ! Ce nu intelegeti voi ? CA DIFERENTA NU O FACE UN CARACTER ! daca are sau nu RR daca are sau nu xxx rr`uri ! diferentele le fac persoanele din spatele monitoruluiLE : a da si in legatura cu forumu ... c pot sa spun :P chiar va place sa va spalati rufele in public ? si ink ceva ... putini fac diferenta intre o discutie libera civilizata si un monitor plin d carne ;) intelegeti voi aluzia !
Guest edulik Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 eddu here... :>Ma voi chear sunteti nebuni , vreti sa va reapucati de mu...m'ash intoarce oricand dak ar fi ce a fost odata... dar 0.1% de a fi ... acum mai toti se gandesc la "galetusha" nu sa stea noaptea sa prinda un spot ,sau da dea un d/c cu MuPie =))Oricum respect la toata lumea veche care m'a mai tzine minte...acel Wiz "za best of za best" =))Hai ca va pupa eddu :>Poate ma prosteste si pe mine giul sa va vizitez ;))
Giuliano Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 @Ato...tot o sa te conving sa te inscrii si tu...:)) hai hai..ca deja am mai vb cu ceva vechi prieteni..care inca activeaza pe mess...dar se pare ca le surade ideea sa revina....daca revin si ei...nu vad de ce nu am avewa si noi parte de ceva fun!!@eddulik...daca ajungi la concluzia ca se merita..anuntza-ma si vedem ce si cum(pana atunci baga lvl'e):))
Fury Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 salutare giuli :beer: daca e cumva sa v-a apucati voi ma bag si eu :>
Guest edulik Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Acum am vazut ca e si "t-rex" pe aici... ce ma mai iubea omu asta pe mine =))sa nu zici ca si tu mai joci ? ^^Acum vad ca mai sunt ceva "vechituri" pe aici ;) presupun ca Vdragos e puiutz de razvan :>si Lancelot... ce a facut MU'u asta din oameni... din 365 de nopti pe an 366 era MU ;))app dragose o mica rugaminte am la tn ,dak vrei..ajuta'ma si pe mine sa'mi recuperez vechiul ID pe forum "eddu" ca nu mai tzin minte nici pass nici mail... te rog eu mult ( Ms anticipat ) !
MGalyn_ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Salut la toata lomea mai intai :) mda ce sa zic 2 cuvinte o mica abureala si iote asa mo pacalit butu asta de giuliano sa ma reapuc asa ca miss me guy's? :-? sa nu ziceti ca nu ca :P
boomeey Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 old madafacarz! salut eddu-le, salut MAD3, salut guritza :)) long time no see guys MGalyn e spynyx real?amuzant e ca toti vorbim de copii frustrati, bla bla bla. toti am dus mici "razboaie" pe "continent of mu" dar nu ne consideram a fi fost copii frustrati :) toti am fost "batausi", protectori a unei "cauze nobile" sau a unei "cete de osteni", dar iarasi, nu am fost copii frustrati. de ce oare?
BAD_DMX Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Pai pentru ca ne distram,imbinam funnu cu ceva mica ura pe ici pe colo.Dar cum intotdeauna am spus,din dusmanii se legau prietenii :P
Giuliano Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Eu am sa mai incerc sa conving mai multe persoane :D Culmea, eu vb cu ei....incerc sa ii conving sa joace,dar yo nu joc ...pana nu fac ceva cu osx'u...o sa mai astept! Sper numa sa nu ma injure astia mult prea mult:D Oricum nice to have some comeback :beer: keep up!
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Pai pentru ca ne distram,imbinam funnu cu ceva mica ura pe ici pe colo.Dar cum intotdeauna am spus,din dusmanii se legau prietenii :Ppai cine a zis ca nu e asa si acum? :D adica in cazul meu a fost la fel de cand m-am apucat sa joc pana acum
Guest edulik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Hai pana la urma care se apuca sa dea PM la moshu ;) am vb cu giul si fury sa facem o guilda ... doar cu player de pe old DB "acei copii frustati" :> Va astept cu PM cand e server up ... :* xD RE nea Boom ;)
EU-BK Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 am citit ce s-a comentat pe aici, e interesant sa-i vad pe unii cum traiesc din amintiri. ce-i drept, imi aduc aminte cu placere de 2nd db, 3rd db, dar nu-mi doresc sa retraiesc momentele alea. da, a fost frumos si atat. e frumos si acum daca stii sa intelegi jocul. personal, joc din placere, si lipsa de ocupatie. daca vrei sa te reapuci giuli o poti face fara sa asculti parerea unuia sau altuia. e frumos si se merita, atata timp cand ai cu cine. noi tot aici suntem, so.. :)vanatoarea, injuraturile, moderatorii care au apartenente "politice" nu le consider un motiv pentru care nu te-ai apuca iar de mu.dak si u joci din placere/lipsa de ocupatie =))...ai zis tot aici:)..Joci din disperare:)
thoricik Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Uhm :-* drace mic , poti sa te reapuci pe s2 din acelasi motiv pentru care te-ai apucat pe 97d 1db si anume pentru a juca un joc online si a socializa. Inainte era altceva, era frumos imi aduc aminte ca puteam pleca linistiti de pe spoturi pentru a pierde noptile prin davias la barfa, legam prietenii, respectul era la alt nivel. Insa si acum este deosebit pentru ca deja regasesti prieteni cu care te-ai cunoscut acum 3-4 ani si ai mai multe tinte de atins:seturi, alte harti, cs etc. Totul evolueaza de la zi la zi, ce sa mai spun de la un an la altul, s-a schimbat un pic atmosfera tocmai pentru ca jucatorii vechi s-au mai maturizat si vin tinereii cu modul lor de refulare a problemelor (cam cum eram si noi acum cativa ani) si acum suntem noi cei care ii "judeca" si nu mai suntem cei "judecati"Eu spun totusi sa incerci sa te reapuci, oricum se "joaca" mai mult afk asa ca poti petrece cateva minute sau ore online alaturi de cei cunoscuti sau poate poti chiar lega prietenii noi ;;)
cyborgGod Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 dak si u joci din placere/lipsa de ocupatie =))...ai zis tot aici:)..Joci din disperare:)aici ai dreptate :))
FASTREPLY Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 dak si u joci din placere/lipsa de ocupatie =))...ai zis tot aici:)..Joci din disperare:)aici ai dreptate :))mai am putin cur la cat m-ati muscat de el. hai care mai ia o muscatura? :D