Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Giuliano

Cateva motive bune pt old playeri de a revenii...exista?

Recommended Posts

Posted

-Lex@...nu conusti...nu te baga;)..se injura si pe timpu ala daca vrei sa stii...dar in mare parte stii cum se injura?...''ca iliescu'' adik cu zambetul pe buze (ca sa zic asa)....si nu era balamucu asta de este acum!!...se faceau war'uri super faine....event'uri prea tari...guildele erau guilde..deci...te rog civilizat...da-te deoparte;)

Cunosc cel putin 10-15 cazuri de bataie in real life. Cunosc comportamentul altora atunci cand era doar guild chat. Ce war-uri? Crezi ca nu se fac si acum? Se numesc dueluri. Event-uri? Se fac si acum, dar partea proasta e ca voi bagati plictiseala rutinei in fata, nemaifiind acel interes. Guildele erau ca si acum (da-le dracului, doar nu aveau stea in frunte :| ). Se injura ca Iliescu? Cate cazuri de limbaj extrem erau la plangeri? Cate conturi furate cu limbaj extrem erau la plangeri?

Yeah, priviti doar partea buna -_-.

Posted

-Lex@...nu conusti...nu te baga;)..se injura si pe timpu ala daca vrei sa stii...dar in mare parte stii cum se injura?...''ca iliescu'' adik cu zambetul pe buze (ca sa zic asa)....si nu era balamucu asta de este acum!!...se faceau war'uri super faine....event'uri prea tari...guildele erau guilde..deci...te rog civilizat...da-te deoparte;)

Nubule mai traiesti ?

O.T Nu te apuca...iar iti mananci zilele si noptile...si app ...NU te cresc :crazy:

Posted

te cresc eu fraiere :D

Noroc alea alea,nu am timp acum de discutii,sunt ocupat..vorbim maine. te pup

Posted

imi aduc aminte soccer-urile dintr Zzzbumi si Knight, cand la sfarsit se felicitau si vb jucatorii, nu isi bagau cate un "Felicitari!" pe forum ca acum

Ce vremuri :wub:

Eu nu inteleg de ce spuneti ca exista o nesimtire mai mare acum :). Din ce spuneti, inainte toata lumea era prefacuta, foarte prefacuta. Asa vreti sa va catalogati, ca niste fake-uri? Inainte nu se injura? Nu se purta pica?

Voi vedeti acum manifestarile db-urilor trecute mai mult pentru ca jocul altora e la vederea celorlalti (global, circ, alea alea) mai mult. Prefer sa joc cu niste draci impielitati decat cu niste prefacuti. Chiar si cei care "au trait doar cu guild chat" au avut conflicte in joc iar acum spuneti ca pe S2 s-a ajuns la atatea conflicte de nu mai vedeti nesimtirea 8-|... numai 3-4 persoane stiu de aici care se certau in fiecare saptamana si se alergau ca disperatii in arena. Cu adevarat rau si nepotrivit e sa patesti cum a patit Alexa, nu faptul ca cineva te injura. Din cate imi aduc aminte si Rede a avut conflicte pe db-uri anterioare. Dar nuuu, atunci erau vremuri frumoaaase, era doar guild chat, nici vorba de nesimtire, nu :huh:?

LE: fara suparare dar daca tot o tineti cu nostalgia "selectiva" nu veti face decat sa pareti niste fake-uri si sa faceti ca db-urile anterioare sa para un fake si mai mare (un joc de socializare de complezenta).

Darling nu a spus nimeni ca pe db2 nu ar fii existat cearta,vanatoare,nesimtire etc etc...Dar parca totul era mult mai decent,imi aduc aminte scandalu dintr HH si Zzzbumi,stii cum au rezolvat cearta?Simplu HH in stanga Zzzbumi in dreapta si pk pana nu au mai putut si atat,fara vanatoare,fara injuraturi fara N topicuri la plangeri.Din cate observ tu nu ai jucat pe Db2 dar iti permiti luxu de a face lumea prefacuta,pe ce criterii,doar tu stii.Si da,respectu era mult mai mare atunci fata de acum,de exemplu daca respectai Gm`u unui guild automat respectai si membrii acelui guild,well existau si exceptii.Ahh si nu doar Rede a avut conflicte,toata lumea ;)...Si intradevar erau vremuri frumoase....cu bune cu rele erau vremuri frumoase...

#Salut Giul,o placere sa te revad.

Posted

Faci pe desteptul, cand de fapt abea esti in stare sa legi 3 cuvinte in limba romana :)), ce sa mai zic, gramatica ta e facuta cu femeia de servici. Si absolut toata atmosfera asta de kkt, este intretinuta tocmai, de d-astia ca tine, cu o placere impresionanta in a crea subiecte noi la sectiunea plangeri. So...

Si cine-i obligat sa-ti trimita tie printurile? Pai la cate preluari fac, ce-ar fi sa stau sa trimit la fiecare pozele? Sti ca ai fost afk? paraseste spotul, sau inghite pk-ul. De unde atata sensibilitate?

Buna asta cu femeia de servici :coffee: de unde le mai scoti :-? din joben :blink: hai dai drumu la culcare :-j

Posted

Parca ati fii pensioanari din aia nostalgici dupa epoca comunista... s1/s2 niciodata nu va mai fii ca 97 din nici un punct de vedere :)

Jucatorii s-au schimbat, iar vremurile alea bune se pot intoarce oricand, depinde cum privesti lucrurile si anturajul care te inconjoara.

Si pe 97 se vana, mai tineti minte cazul WIZZ ? Sau cand toti erau pe forum ca luau disconnect iar in urmatoarele 5 minute dadeau si ei la randul lor d/c sa isi ia spotul inapoi 8-|

Motive pentru a revenii ? Versiune noua, mult mai buna decat cele precedente, o comunitate cum pe alte servere din Romania nu a exista ( si cu bune si cu rele ). Aaaa si sa nu uitam cel mai important lucru, cam toti fac party acum :P

Posted

Ce vremuri :wub:

Cei care azi "baga doar un 'Felicitari!' pe forum" au mai crescut :). Nu mai sunt tanci ca sa piarda timpul mai mereu prin MU. La cs unii intra "din obligatie" iesind imediat apoi sau lasa afk 70% din timp :).

Darling nu a spus nimeni ca pe db2 nu ar fii existat cearta,vanatoare,nesimtire etc etc...Dar parca totul era mult mai decent,imi aduc aminte scandalu dintr HH si Zzzbumi,stii cum au rezolvat cearta?Simplu HH in stanga Zzzbumi in dreapta si pk pana nu au mai putut si atat,fara vanatoare,fara injuraturi fara N topicuri la plangeri.Din cate observ tu nu ai jucat pe Db2 dar iti permiti luxu de a face lumea prefacuta,pe ce criterii,doar tu stii.Si da,respectu era mult mai mare atunci fata de acum,de exemplu daca respectai Gm`u unui guild automat respectai si membrii acelui guild,well existau si exceptii.Ahh si nu doar Rede a avut conflicte,toata lumea ;)...Si intradevar erau vremuri frumoase....cu bune cu rele erau vremuri frumoase...

#Salut Giul,o placere sa te revad.

Cum nu a spus nimeni cand toti zic numai de cearta, vanatoare si nesimtire de parca nu ar mai fi existat niciodata :)? De ce nu intelegeti ca acum sunt "interese" mai mari fiindca jocul e de o amploare mai mare, adica o miza mai mare si un nivel al competitiei mai mare?

Nu e doar vina celor care se comporta astfel (vanatoare, nesimtire, limbaj) ci si a celor care participa la astfel de intamplari. Sa fim seriosi, fara foc nu iese fum.

De abia acum poti spune ca e o competitie jocul asta :).

Posted

^_^ ce motive vreti ?

diferenta dintre 97d si S1 / S2 care e?

- no more d/c hack

- no more agility d/c

- duel

- castle siege

- ancients

- 380 items

- fenrir

- dark lord

- personal store

- kalima 1,2,3,4,5,6,7

- magii noi

sa mai adaug si eu cateva :

- combinare jewels

- /post

- /add

- friends + mail + chat

- str mg

- chaos castle

- white wizard invasion

- balgass event in crywolf

- foarte multe spoturi

Posted

Cei care azi "baga doar un 'Felicitari!' pe forum" au mai crescut :). Nu mai sunt tanci ca sa piarda timpul mai mereu prin MU. La cs unii intra "din obligatie" iesind imediat apoi sau lasa afk 70% din timp :).

Cum nu a spus nimeni cand toti zic numai de cearta, vanatoare si nesimtire de parca nu ar mai fi existat niciodata :)? De ce nu intelegeti ca acum sunt "interese" mai mari fiindca jocul e de o amploare mai mare, adica o miza mai mare si un nivel al competitiei mai mare?

Nu e doar vina celor care se comporta astfel (vanatoare, nesimtire, limbaj) ci si a celor care participa la astfel de intamplari. Sa fim seriosi, fara foc nu iese fum.

De abia acum poti spune ca e o competitie jocul asta :).

Asta e si problema multora ... privesc un joc ca pe o competitie ...

Posted

sa mai adaug si eu cateva :

- combinare jewels

- /post

- /add

- friends + mail + chat

- str mg

- chaos castle

- white wizard invasion

- balgass event in crywolf

- foarte multe spoturi

+ admini de treaba :))

Posted

Nu exista "old players" ci doar "players". "Old player" = dinozaur. Dinozaurii au disparut pentru ca nu s-au putut adapta. II poti vedea prin muzee si pe la "Topicul amintirilor".

Motivele pentru care ar alege cineva sa revina pe Linkmania sunt personale pentru fiecare. Daca ceri parerea altora inseamna ca nu ai nici un motiv.

Lumea n-a devenit mai buna in ultimii 3-4 ani, ci mai rea. Cei care o iau ca atare se descurca si acum ca si atunci. Jucatorul de acum 4 ani e cu 4 ani mai intelept acum, dar a aparut o noua generatie, cu frustrarile si modul propriu de a se refula.

Solutia? Baga un mass pe messenger, vezi care din prietenii tai de pe 2nd DB mai joaca, iar daca sunt destui, apuca-te pentru ei.

Posted

Asta e si problema multora ... privesc un joc ca pe o competitie ...

N-am ras in viata mea cum am ras cand ti-am vazut reply-ul. Un joc ce reprezinta :))? Doamne, parca ati fi calugari budhisti =))).

Posted

Stii vorba aia giuli ,"Cum iti asterni asa ai!" Nimeni nu a contribuit la o ameliorare a situatiei nc macar adminii ,ba chiar mai mult au contribuit toti la nesimtire si vanatoare si ce mai e pe srv .Indiferent ca esti old player,nub player,new player ,esti la fel .

Posted

jenant, preferi sa fi injurat cu zambetu pe buze? de unde stii tu ce balamuc e acum daca spui ca nu joci? trecutu e trecut si asa va ramane. omul evolueaza sau degenereaza dupa caz.

in loc sa stati si sa plangeti dupa cat de bine era acum x db'uri mai bine v-ati apuca de joc si ati vedea ca nu`i dracul chiar atat de negru nici acum.

cheers

Posted

N-am ras in viata mea cum am ras cand ti-am vazut reply-ul. Un joc ce reprezinta :))? Doamne, parca ati fi calugari budhisti =))).

Esti o cauza pierduta ... nu toti privesc jocul la fel ... eu ma jucam mu pentru a ma relaxa nici decum sa ma iau la intrecere cu orice ciutan sa fac cat mai multe rr-uri sa strang cat mai multe iteme si alte chestii ...

A da si ce am zis eu acolo nu era o gluma ... nu stiu ce ti s-a parut tie asa amuzant ...

Nvm ... ultimul meu reply aici ... ca n-am cu cine ...

Posted

De unde stiu cum este pe link?..Pai am jucat si pe S1...chiar la inceput si chiar am jucat nu gluma.....cu toate ca era bk de top(rr'uri ma refer)...tot nu am avut nici un fel de altercatie cu nimeni....cu toate ca in juru meu era ''macel''...

--de vers mai veche nu am zis ca era ''VERSIUNEA'' de vina....da..era vanatoare,da...se injura,dar in nici un caz nu era ce este in ziua de azi!!

Propunere pentru staff'u link!!

-- deschideti un post pt ''contradictii'' intre playeri..care sa contina inclusiv poze de postat,injuraturi..s.a.m.d.

-- care totusi sa fe inchis pe timpul zilei(sa nu poata fii accesat sau vazut).. dar sa se redeschida noaptea(asta deoarece...sunt unii copii care cred ca nu ar trebuii sa vada ce e pe akolo)...nu ca nu ar stii ce si cum...

-- eu sincer cred ca ar da niste rezultate;)

---un vot daca se poate+ niste pareri de asemenea!!

Posted

De unde stiu cum este pe link?..Pai am jucat si pe S1...chiar la inceput si chiar am jucat nu gluma.....cu toate ca era bk de top(rr'uri ma refer)...tot nu am avut nici un fel de altercatie cu nimeni....cu toate ca in juru meu era ''macel''...

--de vers mai veche nu am zis ca era ''VERSIUNEA'' de vina....da..era vanatoare,da...se injura,dar in nici un caz nu era ce este in ziua de azi!!

-- deschideti un post pt ''contradictii'' intre playeri..care sa contina inclusiv poze de postat,injuraturi..s.a.m.d.

-- care totusi sa fe inchis pe timpul zilei(sa nu poata fii accesat sau vazut).. dar sa se redeschida noaptea(asta deoarece...sunt unii copii care cred ca nu ar trebuii sa vada ce e pe akolo)...nu ca nu ar stii ce si cum...

mai bine va cumparati bilete la un meci de fotbal :D
Posted

Forumul linkmania nu este un loc unde sa iti versi frustrarile injurand si porcaind pe ceilalti de langa tine. ;)

Posted

Sa inteleg ca nu se merita nu?...poi ce rost are sa dai banii pe bilete..cand poti sa te uiti pe la plangeri ....si tot aia gasesti..

#-o cati bani poa sa faca astia care vand seminte :))

- eu doar vad chestia asta ca pe o chestie foarte interesanta;)...si cred ca se vor reduce plangerile...suspendurile...iara la sfarsitul zilei mai multa lume va fii fericita :beer:

Posted

Cateva motive bune pt old playeri de a revenii

-Versiune noua

-Fosti prieteni/dusmani,noi prietenii/dusmanii

-Plictiseala

-Obiective noi (pe langa un char full si seturi bune creearea unei aliante bune)

-Cola si tigari in abuz

-Ochii cat cepele

-Daca vrei sa slabesti (intotdeauna am sustinut ca daca devii fanatic uiti si de mancare si de prieteni si de toate cele ) :P

-Esti frustrat in real life,simti nevoia sa iti versi nervii pe cineva?In Mu poti devenii un "zeu"doar e la moda

Cam atat zic eu

Posted

am citit ce s-a comentat pe aici, e interesant sa-i vad pe unii cum traiesc din amintiri. ce-i drept, imi aduc aminte cu placere de 2nd db, 3rd db, dar nu-mi doresc sa retraiesc momentele alea. da, a fost frumos si atat. e frumos si acum daca stii sa intelegi jocul.

personal, joc din placere, si lipsa de ocupatie. daca vrei sa te reapuci giuli o poti face fara sa asculti parerea unuia sau altuia. e frumos si se merita, atata timp cand ai cu cine. noi tot aici suntem, so.. :)

vanatoarea, injuraturile, moderatorii care au apartenente "politice" nu le consider un motiv pentru care nu te-ai apuca iar de mu.

Posted

si eu cred ca daca ati face un subforum pentru flame ar fi bine. s-ar injura toti pustanii doar acolo, fara sa se mai faca auziti prin joc. cine si-ar risca un cont in joc atunci cand poate injura in voie pe forum? cine vrea sa evite injuraturile, nu intra. easy

asa o sa mai scape si de nervi frustratii aia mici

Posted

eh a fost frumos ce-a fost si atuncea ,acuma la fel depinde din ce unghi privesti lucrurile .

Motive sunt destule si de a te apuca jocul in sine adica versiunea este unul dintre ele iar asta spune totul.

:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...