Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Giuliano

Cateva motive bune pt old playeri de a revenii...exista?

Recommended Posts

Posted

Chestia asta a inceput sa devina celebra...Lumea nu intzelege ca de fapt MU Linkmania este de fapt o comunitate si nu un joc,de aceea playerii vechi cred ca refuza gandu de a reveni pe acest server. Care sa fie oare motivele??

Sa fiu prima persoana care isi exprima parerea:

1-legi(reguli)care nu fac nimik altceva decat sa inrautateasca situatia(pe vremuri erau reguli mai putine...si nu se intamplau atatea)

2-nu cred ca intr'un JOC poate sa existe respect...ci apreciere sa zicem...nu mai exista acest lucru(mai nou acest''respect'' provine din: care e mai rau,care este mai''smecher''..s.a.m.d)

3-acest joc a devenit mai nou(ROMANIA reala)..insemnand...''nu te ajut daca nu imi dai ceva sau nu faci ceva pentru mine'''....nu mai este decat un joc(ceea ce ar trerbuii sa fie)...

PS: sautare!!

Posted

Chestia asta a inceput sa devina celebra...Lumea nu intzelege ca de fapt MU Linkmania este de fapt o comunitate si nu un joc,de aceea playerii vechi cred ca refuza gandu de a reveni pe acest server. Care sa fie oare motivele??

1-legi(reguli)care nu fac nimik altceva decat sa inrautateasca situatia(pe vremuri erau reguli mai putine...si nu se intamplau atatea)

2-nu cred ca intr'un JOC poate sa existe respect...ci apreciere sa zicem...nu mai exista acest lucru(mai nou acest''respect'' provine din: care e mai rau,care este mai''smecher''..s.a.m.d)

3-acest joc a devenit mai nou(ROMANIA reala)..insemnand...''nu te ajut daca nu imi dai ceva sau nu faci ceva pentru mine'''....nu mai este decat un joc(ceea ce ar trerbuii sa fie)...

de acord cu tine :tiphat:

Posted

acum sunt playeri mai multi si mai pro.. si regulile sunt facute sa ii tina in frau.. tocmai pentru ca nu au notiunea de respect sau de omenie..

sunt si playeri de treaba.. chiar am vazut foarte multi.. numai ca.. sunt in minoritate..

nu cred ca se poate face ceva.. astia sunt oamenii.. asta e lumea in care traim.. get used to it :dontknow:

Posted

-player ''mai pro'' nu cred ca se poate :))

-cu referire la regulile care exista...nu sunt decat niste ''incercari'' de a linistii ''infractorii'' ca sa zic asa

Insa toata lumea a renuntat la aplanarea conflictelor ''verbal''....si asa este mult mai simplu sa aplici niste reguli si apoi sa sanctionezi! #-o

- ''get use to it''?--este mult mai ushor sa procedezi cum se procedeaza mai nou decat sa incerci sa comunici si sa ''INCERCI'' sa rezolvi problemele fara alte conflicte!!

Posted

Vrei sa mai iei un 99 ca pe 3rd db? :lol:

Posted

mai pro adica mai pro-sti

u get the picture :)

chiar crezi ca ai cu cine sta de vorba..? aici este vorba de educatie.. sau mai bine zis de lipsa ei.. asta nu se rezolva cu nimic.. daca nu inveti cand cresti ce e ala respect.. slabe sanse sa inveti mai tarziu..

Guest GUNIT-MG
Posted

^_^ ce motive vreti ?

diferenta dintre 97d si S1 / S2 care e?

no more d/c hack

no more agility d/c

duel

castle siege

ancients

380 items

fenrir

dark lord

personal store

kalima 1,2,3,4,5,6,7

magii noi

:-? probabil mai multe nu imi amintesc acuma dar cam toate sunt imbunatatiri :) eu zic ca astea sunt niste motive bune

cam 2-3 ani am urlat tot srv sa se schimbe versiunea si acum ca s`a schimbat tot nu va convine? :D

Posted

^_^ ce motive vreti ?

no more d/c hack

no more agility d/c

duel

castle siege

ancients

380 items

fenrir

dark lord

personal store

kalima 1,2,3,4,5,6,7

magii noi

:-? probabil mai multe nu imi amintesc acuma dar cam toate sunt imbunatatiri :) eu zic ca astea sunt niste motive bune

cam 2-3 ani am urlat tot srv sa se schimbe versiunea si acum ca s`a schimbat tot nu va convine? :D

mie imi convine ca sa schimbat versiunea.....cat despre playeri ce is acuma nu imi convine deloc #-o

Posted

G- nu am zis nimik de nici o versiune ....sincer nici nu cred ca versiunile care au fost pana acuma au fost un motiv ca sa zic asa de a impiedicat lumea sa joace....orice versiune a fost...tot s-a jucat!

-cu privire la hack'urisi alte porcarii care nu fac nimik altceva decat sa manipuleze versiunea,nici despre asta nu vorbeam.Pentru ca or sa existe in continuare!

-pentru fapt'u ca tu ''ai urlat'' sa se schimbe versiunea,crede-ma ca nu ai fost singurul;)..asa ca nici asta nu este un ''motiv'' daca e sa-l numesc asa!

Va reapucati...voi ''ce vechi'' si nu faceti nimik diferit ca sa zic asa ..fatza de restul pupulatiei.Tot pe ura...incercati cat mai mult sa va pedepsiti adversarii...,suspenduri si asa mai departe...nu stiu cat va face placere chestia asta...dar stiu ca va place la nebunie...va vanati unii pe altzii ...etec...etc... e un joc....iara multa lume il ia mult prea serios!!

Posted

Inafara de faptul ca e o versiune mai noua, si sunt multe lucruri noi, nu exista nici un motiv pentru ca un old player sa revina.

Eu una regret ca am facut-o. Intr-adevar, am reintalnit multa lume veche, dar si multi cretini imbecili care fac umbra pamantului degeaba. Am intalnit oameni atat de obsedati de jocul asta, incat veneau cu amenintari in RL, injurii la adresa familiilor, in special a mamelor (ma rog, te prinzi tu). Eu incepusem sa primesc mesaje de amenintari pe telefon, plus alti handicapati care se leaga de aspecte ale vietii personale. Deh... asa cum exista puricii, paduchii, parazitii in general, asa trebuie sa existe si astfel de oameni :D

Deci... Giul... n-ai nici un motiv sa revi, cu toate ca mi te-as dori iar coleg de guild :D

Posted

G- nu am zis nimik de nici o versiune ....sincer nici nu cred ca versiunile care au fost pana acuma au fost un motiv ca sa zic asa de a impiedicat lumea sa joace....orice versiune a fost...tot s-a jucat!

-cu privire la hack'urisi alte porcarii care nu fac nimik altceva decat sa manipuleze versiunea,nici despre asta nu vorbeam.Pentru ca or sa existe in continuare!

-pentru fapt'u ca tu ''ai urlat'' sa se schimbe versiunea,crede-ma ca nu ai fost singurul;)..asa ca nici asta nu este un ''motiv'' daca e sa-l numesc asa!

Va reapucati...voi ''ce vechi'' si nu faceti nimik diferit ca sa zic asa ..fatza de restul pupulatiei.Tot pe ura...incercati cat mai mult sa va pedepsiti adversarii...,suspenduri si asa mai departe...nu stiu cat va face placere chestia asta...dar stiu ca va place la nebunie...va vanati unii pe altzii ...etec...etc... e un joc....iara multa lume il ia mult prea serios!!

Daca te`ai uita cum sunt rezolvate unele plangeri confruntare hh vs honey ai zice ca si admini te vaneaza....presupun ca vrei si niste exemplu nu ?:D

Posted

Vrei sa mai iei un 99 ca pe 3rd db? :lol:

nu e andrei, adica cel care juca pe 3rd db

^_^ ce motive vreti ?

no more d/c hack

no more agility d/c

duel

castle siege

ancients

380 items

fenrir

dark lord

personal store

kalima 1,2,3,4,5,6,7

magii noi

wow, s-au bagat 10 mii de lucruri noi, dar s-a pastrat ba chiar a crescut nesimtirea.

hai ca avem s2 si ne balacarim ca tiganii, ne vanam de parca se joaca pe bani, ne jignim ca ultimii oameni.

care e motivul pt care un "old-player" ar vrea sa se reapuce?versiunea noua?nu cred..bunul simt si atmosfera care era pe linkmania inainte.

sunt sigur ca 80% din cei care joaca aici au jucat s2 pe alte servere

Guest GUNIT-MG
Posted

well... vanatoare a fost pe toate vers... pe db 1 mai putin pe db2 mai mult db3 nush s1/s2 cel mai mult :)

si oricum fata de vers 97d, aici nu e permisa vanatoarea si se dau suspenduri bonus pt cei care se cred elmer fud. pe 97d cand vanai pe cineva il mutai in tarcu de bk / ii dadeai d/c / il mutai la altcineva pe spot si se dadea ss acum nu se mai practiva astea. aici cand zici vanatoare te referi la preluari; daca cel preluat cand revine iti face ks / pk tu il postezi :-? asta e vanatoare ?

Posted

da...:)) ciudat!!

Nu cred ca versiunea ar conta....daca playerii sunt la fel poate vdragos sa puna si versiunea 10...pt ca majoritatea nu face nimik altceva decat sa se planga!!

-ma numar printre foarte putinele persoane care nu au postat niciodata(asta cand am jucat)...motiv?...nu se merita!....Si au fost certuri,pk'uri.....s.a.m.d

- Noua moda link? stiti care este?....se plange lumea mai rau ca la alegerile prezidentiale...dar de fapt nici nu stiu ce vor...nu fac nimik altceva decat sa dea vina pe cine apuca!

Posted

well... vanatoare a fost pe toate vers... pe db 1 mai putin pe db2 mai mult db3 nush s1/s2 cel mai mult :)

si oricum fata de vers 97d, aici nu e permisa vanatoarea si se dau suspenduri bonus pt cei care se cred elmer fud. pe 97d cand vanai pe cineva il mutai in tarcu de bk / ii dadeai d/c / il mutai la altcineva pe spot si se dadea ss acum nu se mai practiva astea. aici cand zici vanatoare te referi la preluari; daca cel preluat cand revine iti face ks / pk tu il postezi :-? asta e vanatoare ?

Gunit si cand persoana pe care ai preluato iti cere sa ii arati preluarea si refuzi sa io dai asta ce se numeste ma rog ? nesimtire sau vanatoare....daca ai preluare trimiteo pe forum(pm) sau prin alte metode si el o sa plece nu inteleg ce ii asa greu....rapid trebui sa sariti voi pe forum :-j

dintre toti care mau preluat doar o singura persoana mi`a trimis preluarea pe mess (eng_mg) voi de ce nu puteti face asta ?

Posted

pe db2 a fost mai putina vanatoare

imi aduc aminte soccer-urile dintr Zzzbumi si Knight, cand la sfarsit se felicitau si vb jucatorii, nu isi bagau cate un "Felicitari!" pe forum ca acum

aveti CS acum, asta a adus mai multa vanatoare si nesimtire, mai putin fair-play si mai putine eventuri frumoase.

Posted

Daca te`ai uita cum sunt rezolvate unele plangeri confruntare hh vs honey ai zice ca si adminii te vaneaza....presupun ca vrei si niste exempluE nu ?:D

Faci pe desteptul, cand de fapt abea esti in stare sa legi 3 cuvinte in limba romana :)), ce sa mai zic, gramatica ta e facuta cu femeia de servici. Si absolut toata atmosfera asta de kkt, este intretinuta tocmai, de d-astia ca tine, cu o placere impresionanta in a crea subiecte noi la sectiunea plangeri. So...

Gunit si cand persoana pe care ai preluato iti cere sa ii arati preluarea si refuzi sa io dai asta ce se numeste ma rog ? nesimtire sau vanatoare....daca ai preluare trimiteo pe forum(pm) sau prin alte metode si el o sa plece nu inteleg ce ii asa greu....rapid trebui sa sariti voi pe forum :-j

dintre toti care mau preluat doar o singura persoana mi`a trimis preluarea pe mess (eng_mg) voi de ce nu puteti face asta ?

Si cine-i obligat sa-ti trimita tie printurile? Pai la cate preluari fac, ce-ar fi sa stau sa trimit la fiecare pozele? Sti ca ai fost afk? paraseste spotul, sau inghite pk-ul. De unde atata sensibilitate?

Posted

:))

Vanatoare...pe 2'nd db...stiu ce inseamna:))...si am facut si eu lucruri foarte tampite:))...nu stiti ce inseamna sa alergi pe kiki(elf'a) timpe de aproape 1 saptamana...si atunci erau amandoua servere online:D .Nu faceam nimik altceva decat sa dau sw de pe un server pe altul si sa fac pk la nesfarsit pe acea persoana:),am creeat mari probleme in guildu in care eram pe chestia asta...bine ..ajunsesem sa disper acea persoana:)..dar..chiar dupa toate chestiile alea...nu am fost postat....si au fost mai multe..mult mai multe!! Nu am facut nimik altceva deca sa dau un exemplu!!

---eu as propune ceva ...cred ca ar fii totusi un rezultat...si in aelasi timp o chetie foarte foarte haioasa pentru playerii astia ''nervosi''.Ca adminii sa aprobe un topik....special pt ''balamuc''...

--- ce ar contine topicu' ala?....toti nervii lor,problemele lor de personalitate sa fie acolo.

Cred ca pana la urm ar ajunge sa se plictiseasca de atatea certuri si posturile la plangeri ar fii mai putine!!

Posted

Inafara de faptul ca e o versiune mai noua, si sunt multe lucruri noi, nu exista nici un motiv pentru ca un old player sa revina.

Eu una regret ca am facut-o. Intr-adevar, am reintalnit multa lume veche, dar si multi cretini imbecili care fac umbra pamantului degeaba. Am intalnit oameni atat de obsedati de jocul asta, incat veneau cu amenintari in RL, injurii la adresa familiilor, in special a mamelor (ma rog, te prinzi tu). Eu incepusem sa primesc mesaje de amenintari pe telefon, plus alti handicapati care se leaga de aspecte ale vietii personale. Deh... asa cum exista puricii, paduchii, parazitii in general, asa trebuie sa existe si astfel de oameni :D

Deci... Giul... n-ai nici un motiv sa revi, cu toate ca mi te-as dori iar coleg de guild :D

Mda ... e trist cand vezi asa ceva ... desi nu mai am nicio legatura cu Mu-ul ... tocmai din cauza unor persoane descrise mai sus ... nu isi are rostul ca in loc de un "salut" sa iti iei "carne in gura" plus ca unii nu inteleg termenul de Guild , am vazut multe plangeri in care erau implicati 2 membri din acelasi Guild ... e sub orice critica unde s-a ajuns ...

Nu vreau sa jignesc pe nimeni ... si ca un sfat nu se merita sa va reapucati , cei care au de gand :)

Posted

Eu nu inteleg de ce spuneti ca exista o nesimtire mai mare acum :). Din ce spuneti, inainte toata lumea era prefacuta, foarte prefacuta. Asa vreti sa va catalogati, ca niste fake-uri? Inainte nu se injura? Nu se purta pica?

Voi vedeti acum manifestarile db-urilor trecute mai mult pentru ca jocul altora e la vederea celorlalti (global, circ, alea alea) mai mult. Prefer sa joc cu niste draci impielitati decat cu niste prefacuti. Chiar si cei care "au trait doar cu guild chat" au avut conflicte in joc iar acum spuneti ca pe S2 s-a ajuns la atatea conflicte de nu mai vedeti nesimtirea 8-|... numai 3-4 persoane stiu de aici care se certau in fiecare saptamana si se alergau ca disperatii in arena. Cu adevarat rau si nepotrivit e sa patesti cum a patit Alexa, nu faptul ca cineva te injura. Din cate imi aduc aminte si Rede a avut conflicte pe db-uri anterioare. Dar nuuu, atunci erau vremuri frumoaaase, era doar guild chat, nici vorba de nesimtire, nu :huh:?

LE: fara suparare dar daca tot o tineti cu nostalgia "selectiva" nu veti face decat sa pareti niste fake-uri si sa faceti ca db-urile anterioare sa para un fake si mai mare (un joc de socializare de complezenta).

Posted

N-a zis nimeni ca nu era si atunci asa ceva ... dar cat timp am jucat Mu n-am auzit pe careva sa zica ca a fost amenintat la telefon, injurat de toti sfintii/dracii , etc din cauza unui joc ... Erau war-uri intre guilde , erau injuraturi , au fost cam de toate dar in proportii destul de mici ...

Posted

N-a zis nimeni ca nu era si atunci asa ceva ... dar cat timp am jucat Mu n-am auzit pe careva sa zica ca a fost amenintat la telefon, injurat de toti sfintii/dracii , etc din cauza unui joc ... Erau war-uri intre guilde , erau injuraturi , au fost cam de toate dar in proportii destul de mici ...

In "proportii destul de mici" pentru ca nu era global chat atunci. Pentru ca nu vedeai cum altul isi spala rufele.

Nu stii tu de amenintari si alte "acte de vitejie" dar asta nu inseamna ca nu s-au intamplat.

Posted

-Lex@...nu conusti...nu te baga;)..se injura si pe timpu ala daca vrei sa stii...dar in mare parte stii cum se injura?...''ca iliescu'' adik cu zambetul pe buze (ca sa zic asa)....si nu era balamucu asta de este acum!!...se faceau war'uri super faine....event'uri prea tari...guildele erau guilde..deci...te rog civilizat...da-te deoparte;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...