dackk Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nu am inteles niciodata de ce adminii de pe acest server isi doresc sa dea cat mai multe suspenduri. Regula cu afk era foarte buna ca la 15 zile sa se stearga un contor si chiar si cu aceasta regula erau destui care acumulau contoare si luau suspend, dar erau si jucatori care 15 zile stateau cuminiti asteptand sa se scoata contorul. Daca doriti sa nu se stea afk ar trebui facute mai multe razii ci nu schimbata regula.De asta rog adminii sa lase playerii sa decida cum vor sa fie sv-ul si regulile, pentru ca noi ne rupem ficatii jucand. Multumesc.P.s: Noua regula Afk
ija4ok Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 In loc sa spuneti multumesc ca nu se mai aduna 10-15... si sa ajungi la 20 de zile suspend pentru afk voi faceti scandal?Acuma primiti 4 zile de suspend la 2 abateri (mereu 4 zile la 2 abateri).
Al.Capone Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 PRO !!!!!!!! are dreptate omu ... lasa se se stearga la 15 zile asa asa daca am unu atunci stau on sau nu mai stau afk si atunci o sa fie mai mari sansele sa gasesc un spot tark etc ..!!!! :comp1:
dackk Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 ija eu am avut 3 contoare am fost cuminte 45 zile si s-au sters toate. Deci cum am putut eu pot si altii.
ija4ok Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ai fost tu cuminte? sau primeai beep foarte des?Acum sansele sa ia cineva contor sunt foarte mici, aproape toti stau in party full (minim 1 om on), vine un admin si in 2 min raspund toti. Vine intrebarea, ce rost mai au raziile?Daca vreti accept sugestia lui dragosh d/c la 20 de secunde si contor (esti prins te ard), nu ai timp nici beep nici sa revii, nimic, vreti asa?Va asigur ca atunci vor fi suspendati minim 50 de insi pe zi.
Coky Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Inteleg ca sunteti admini dar totusi..NOI jucam pe server NOI il populam ..NOI nu avem nici un cuvant de zis? De ce nu a-ti facut un "poll" ba sunteti de acord uitati ce vrem sa facem si etc..totusi noi nu dormi cu serile ca sa jucam si etc ..acuma nici sa dormim nici nimic nu mai avem voie ? da-o naibi de viata stam in mu sa nu luam contor..de parca admini nu o "rup" cu afk si ei..Sa fim totusi SERIOSI!!!deci PRO cu ce a spus dackk
bunny Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mai oameni buni, astia cu pro/contra, voi chiar nu intelegi ca nu avem nevoie de reply-uri dintr-astea? Aveti toti 5 zile cei care nu v-ati obosit sa scrieti mai mult decat e necesar pentru a va argumenta raspunsul.Cititi odata topicul ala pinned.
ghiGhi89 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 pro dackk mie totusi mi se pare mult 4 zile ss :blink:mi se pare aiurea rau .. era mult mai bine sa se stearga contorul asea mai are lumea timp sa se redreseze sa nu o tina din ss in ss
Coky Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mai oameni buni, astia cu pro/contra, voi chiar nu intelegi ca nu avem nevoie de reply-uri dintr-astea? Aveti toti 5 zile cei care nu v-ati obosit sa scrieti mai mult decat e necesar pentru a va argumenta raspunsul.Cititi odata topicul ala pinned.Adica noi ca si cum nu am fi exista? adica noi suntem buni sa jucam si atata? noi nu avem nimic de spus nu ?
bunny Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Adica noi ca si cum nu am fi exista? adica noi suntem buni sa jucam si atata? noi nu avem nimic de spus nu ?Ce crezi tu ca rezolvi scriind "pro" ? Crezi ca suntem la vot? Chiar crezi ca daca zice unu "nu ne place contorul, vrem scos" si toata linkmania scrie "pro", noi ar trebui sa-l scoatem? Pe ce motiv? Nu argumentati niciunu, dar vreti sa fie scos, interesant. Adu' argumente, pareri contradictorii, discutie elevata, ca de-aia suntem oameni, sa socializam.La chestia aia cu stergerea de abateri de contor, mie oricum mi s-a parut o aiureala, niciodata in niciun mod nu se sterg antecedentele, doar daca se da rr la baza de date. In cazul de fata, e foarte ok metoda, iar daca vreti s-o schimbati la numarul de zile sau numarul de abateri, pai scrieti fratilor si argumentati, nu d-alde pro/contra, ca n-avem nevoie.
ija4ok Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Atunci vreti sa revenim la faza cu scaderea contorului? Sunteti deacord sa se dea suspend 5 zile la fiecare abatere? 1 contor = 5 zile suspend.
dackk Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Ai fost tu cuminte? sau primeai beep foarte des?Acum sansele sa ia cineva contor sunt foarte mici, aproape toti stau in party full (minim 1 om on), vine un admin si in 2 min raspund toti. Vine intrebarea, ce rost mai au raziile?Daca vreti accept sugestia lui dragosh d/c la 20 de secunde si contor (esti prins te ard), nu ai timp nici beep nici sa revii, nimic, vreti asa?ija de ce va doriti atat de mult sa dati suspenduri? E un joc fiecare se joaca cum doreste, daca unul joaca numai afk e treaba lui acumuleaza contoare.Eu unul daca-mi iau contor stiu ca pot sta 15 zile cuminte sau stau afk unde nu se da contor. Oricum sunt in cea mai mare parte ON.Cat despre sugestia lui dragosh d/c la 20secunde atunci regula cu preluarea numai are rost. Deoarece eu avand treptul sa stau 5minute afk inseamna ca ma duc pana la baie sau pana la usa si cand vin am contor ceea ce numai e joc si e "COMUNISM" :D
champions Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 mi se pare f bine pt k sunt unii din guildurile mari care stau pe un spot si vro 2-3 zile si nu cred k ei nu dorm in timpul asta cel mai bine dupa 20 sec d/c k sa nu mai revina . Cei cu multe rr las afk aproape tot timpul si gaseste kte un fraier care sa stea on seara pt a nu lua contor .
dackk Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Atunci vreti sa revenim la faza cu scaderea contorului? Sunteti deacord sa se dea suspend 5 zile la fiecare abatere? 1 contor = 5 zile suspend.Ija era bine cum era inainte. 1contor=o zi ssla 2 contoare= 2 zile suspendla urmatorul=3zile suspend si asa mai departe....Propun sa facem un poll in care timp de o sapt sa se decida daca va ramane regula veche sau regula noua.In acest timp sa ramana vechea regula si sa nu se schimbe nimikP.s: mi se pare normal ca inainte de a modifica o regula sa intrebati si playerii daca vor.
ghiGhi89 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 In loc sa spuneti multumesc ca nu se mai aduna 10-15... si sa ajungi la 20 de zile suspend pentru afk voi faceti scandal?Acuma primiti 4 zile de suspend la 2 abateri (mereu 4 zile la 2 abateri).ija sa inteleg ca acum la 2 abateri 4 zile? trece ss`u iar trebuiesc 2 contoare pt 4 zile ss sau 1? :blink:la inca 2 contoare se iau alte 4 zile, nu se mai da suspend la fiecare abatere.
ija4ok Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pentru comunism cred ca daca intra dragosh vei primi suspend pe joc :)NU am zis ca vrem sa dam cat mai multe suspenduri.Inainte primeai suspend la fiecare abatere (daca aveai minim 1), acuma ai 2 abateri si primesti 4 zile, ai 10 abateri primesti tot 4 zile (nu 10 cum era inainte).dackk este un joc online vrei sa joci stai on, vrei la baie da move, chiar ma faci sa ma gandesc f serios la sugestia asta cu 10-20 de secunde.
Dream Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ija era bine cum era inainte. 1contor=o zi ssla 2 contoare= 2 zile suspendla urmatorul=3zile suspend si asa mai departe....Propun sa facem un poll in care timp de o sapt sa se decida daca va ramane regula veche sau regula noua.In acest timp sa ramana vechea regula si sa nu se schimbe nimikP.s: mi se pare normal ca inainte de a modifica o regula sa intrebati si playerii daca vor.putem aplica si acesta metoda dar nu se v-a mai scadea nici un contor
Coky Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 mi se pare f bine pt k sunt unii din guildurile mari care stau pe un spot si vro 2-3 zile si nu cred k ei nu dorm in timpul asta cel mai bine dupa 20 sec d/c k sa nu mai revina . Cei cu multe rr las afk aproape tot timpul si gaseste kte un fraier care sa stea on seara pt a nu lua contor .Da tu te uiti la tine ca vi cu pt pls stau on? te obliga cineva sa vi ? nu cred ca un holder 10 rr a dat 10 rr afk ca sa vi tu sa ii pui conditia sa faca party si sa mai stea si pe deasupra!Totusi mi se pare absurda chestia...o singura data am fost postat pe forum pentru o chestie care ala mai avea un pic si o dadea in vanatoare..deci eu daca respect regulamentu nu injur nu fac pk etc etc..mi se pare absurd sa iau atatea zile ss si fara sa se stearga contoru pentru faptu ca poate eram la pc si am fugit 10 min la baie sau magazin sau etc!
champions Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pentru comunism cred ca daca intra dragosh vei primi suspend pe joc :)NU am zis ca vrem sa dam cat mai multe suspenduri.Inainte primeai suspend la fiecare abatere (daca aveai minim 1), acuma ai 2 abateri si primesti 4 zile, ai 10 abateri primesti tot 4 zile (nu 10 cum era inainte).dackk este un joc online vrei sa joci stai on, vrei la baie da move, chiar ma faci sa ma gandesc f serios la sugestia asta cu 10-20 de secunde.cred k a fost un joc online k acum majoritatea sunt afk chiar si ziua sa nu mai zic de seara .
Infidel Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 mi se pare f bine pt k sunt unii din guildurile mari care stau pe un spot si vro 2-3 zile si nu cred k ei nu dorm in timpul asta cel mai bine dupa 20 sec d/c k sa nu mai revina . Cei cu multe rr las afk aproape tot timpul si gaseste kte un fraier care sa stea on seara pt a nu lua contor .OFF nu crezi ca esti cam "tanar" sa vb? 193. SteFanuTzB Muse Elf 381(0)Rog pe cei fara habar sa nu se mai bage in discutii, sa ii lasam pe cei care au ceva vreme si experienta reala nu vorbe. :tiphat: ON ti sa adaug ca vechea regula era foarte buna N contoare=N zile ss :tiphat:
champions Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 OFF nu crezi ca esti cam "tanar" sa vb? 193. SteFanuTzB Muse Elf 381(0)Rog pe cei fara habar sa nu se mai bage in discutii, sa ii lasam pe cei care au ceva vreme si experienta reala nu vorbe. :tiphat: ON ti sa adaug ca vechea regula era foarte buna N contoare=N zile ss :tiphat:presupun k tu esti unul dintre aceia care stau afk tot timpul sau seara