Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest K9_ONIO

ori e bug, ori e hack

Recommended Posts

Posted

monitoru nu iti face lag si nuti da d.c nabex :crazy: :)) :-j

cand iei d.c ar trebui sa iti pice netu nabex

Edit: nabex iti iese automat din joc nu iti arata "You are disconected from the server" .... iti inchide jocu automat ca ai lagg a? :rofl2: .... u esti in stare macar sa faci diferenta #-o

Posted

imi place ca acum toti nesimtitii vin pe la spoturi si incep sa dea cu nova.. doar-doar..

mici genii ce sa mai <_<

ar trebui sa se dea ss pt asa ceva :sef:

Posted

imi place ca acum toti nesimtitii vin pe la spoturi si incep sa dea cu nova.. doar-doar..

mici genii ce sa mai <_<

ar trebui sa se dea ss pt asa ceva :sef:

din cate am auzit o sa se dea ss "permanent" i think :-??

Nu inteleg de ce toata lumea a ajuns la concluzia ca bugul asta cu nova ii de la net 8-|

Posted

poate sa fie si de la placa video in cazul sistemelor slabe.. de exemplu daca cineva da cu powerslash/nova/aqua langa mine se misca de imi vine sa arunc laptopul pe geam.. crek ajung la 0.3 fps (1 frame in 3 secunde) :))

asa ca nu e exclus ca din cauza suprasolicitarii sistemul sa devina instabil si sa iti crape jocul..

Posted

ma voi sunteti cu capu? vreti sa transformati linkmania in scoala de maici sau facultatea de religie? pentru ce atatea suspenduri? nu v-ati saturat? am impresia ca ti-a placut suspendul de 20 de zile care l-ai primit fara motiv, nu? daca tie iti place sa stai pe bara din motive total banale, mie nu-mi place.

Taci boom ca iar o iei pe ulei

Sunt de acord sa se dea suspend la cel care face lag.

Propun ca daca vine careva cu nova si iti face lag incat iei d/c ...daca dupa ce revii in joc nu vrea sa-ti dea spotul inapoi sa poti sa-l postezi pe forum si sa ia ss pt nesimtire (permanent sau cat vor sa puna adminii).

Posted

Referitor la problema cu NOVA, e de la agility prea mult, pe S2 am testat si ma scotea din joc daca aveam peste vreo 20k agility. Bugul apare oricum foarte rar.

Posted

Lowgman pampalaule ma refeream la altceva :)) tipu zicea ca de la monitor se face lag,nu stiu ce ai inteles tu :comp1:

ai auzit de hertz ? de refresh rate ai auzit ? Properties >> Settings >> Advanced >> Monitor :-j

p.s. pampalau ii taicatau ca nu a folosit prezervativ cand sa culcat cu mata #-o

Posted

Lowgman pampalaule ma refeream la altceva :)) tipu zicea ca de la monitor se face lag,nu stiu ce ai inteles tu :comp1:

5 zile

ai auzit de hertz ? de refresh rate ai auzit ? Properties >> Settings >> Advanced >> Monitor :-j

p.s. pampalau ii taicatau ca nu a folosit prezervativ cand sa culcat cu mata #-o

10 zile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...