Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest K9_ONIO

ori e bug, ori e hack

Recommended Posts

Guest K9_ONIO
Posted

am patit ceva ciudat in arena pe spot....a venit un sm si a dat o singura data cu nova si mi-am luat instantaneu D/C.....fara sa mai scrie "you are D/C from the SVR"....prima oara am zis k ...na...cine stie ce o fi......a revenit sm dupa vreo ora si a dat iar cu nova....iar mi-am luat D/C instant...si credeti-ma nu am probleme cu placa video etc....m-am reconectat....in momentu in cate m-am respown pe spot iar a dat si iar am luat D/C....mi se pare FFF ciudata aceasta problema....ori e vreun bug :dontknow: .... ori... + faptul k am vazut alaltaieri prin icarus imblau fara aripi :huh: :blink:

Posted

dap am patit si eu :) pe s1 sa dau cu nova incarcata full si sa ii scoata din joc pe cativa in jurul meu :D

si uite asa incepe iara , din pacate , era DC si nervi si draci si posturi , etc...

Posted

Nu va fi deloc vechea problema cu D/C pentru ca acum e nevoie totusi de niste Stats-uri bunicele pentru a putea folosi Nova! si nu stiu cati isi permit sa piarda atata timp pentru a creste chare special pentru asa ceva..

Posted

nu stiu cati isi permit sa piarda atata timp pentru a creste chare special pentru asa ceva..

Eu cred ca nu-i cunosti de ce sunt in stare. :))

Glumesc. :)

Posted

In cel mai rau caz daca asta devine o problema si chiar urmeaza a fi folosita in scopuri necurate, veti fi pasibili de suspend permanent.

Daca se exagereaza, poate chiar se va scoate skill-ul nova.

Posted

In cel mai rau caz daca asta devine o problema si chiar urmeaza a fi folosita in scopuri necurate, veti fi pasibili de suspend permanent.

Daca se exagereaza, poate chiar se va scoate skill-ul nova.

e vina mea ca ala are net prin litza de avion? :)) pentru ce sa scoti skillul nova? la urma urmei e problema fiecaruia de unde are net, ce placa video are, daca sta singur pe spot, etc. sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare.

Posted

Salutare!

Am patit si eu aseara in joc , s-a pus un sm langa viermi [spot arena] si a inceput sa dea cu nova, nu le incarca la maxim , le incarca putin ca sa dea multe, si instant au picat 3 membri din party.

Daca nu ai lag e posibil sa nu iei d/c dar daca ai putin lag cred ca se ia d/c.

Guest smiley_real92
Posted

misto :> s2..nova = d/c

Posted

Daca e de la Nova... la CS / eventual prin devias, de cate ori s-a folosit Nova de ce nu s-a plans nimeni :)? E o chestie de lag, de cat de performant e pc-ul altuia. Mai e un skill de genul la dinorant, care face cat de cat lag. Si ala ar trebui interzis :)?

LE: A incercat rhazek sa dea cu Nova in repetate randuri si nimeni nu a luat d/c de pe spot :-?? (in K7). O sa incercam si in arena :).

Posted

Am incercat si in arena, e vorba de lag-ul existent + lag-ul creat de Nova (nu mereu) = d/c (mai ales cand chat-uiesti :-?). Doar in arena vad ca se intampla <_<. Poate sa se dea suspend pentru nesimtire (un suspend gras) dar nu sa fie scoasa nova <_< (se intampla numai cand e nova full).

Posted

Daca e de la Nova... la CS / eventual prin devias, de cate ori s-a folosit Nova de ce nu s-a plans nimeni :)? E o chestie de lag, de cat de performant e pc-ul altuia. Mai e un skill de genul la dinorant, care face cat de cat lag. Si ala ar trebui interzis :)?

LE: A incercat rhazek sa dea cu Nova in repetate randuri si nimeni nu a luat d/c de pe spot :-?? (in K7). O sa incercam si in arena :).

sa precizam ca era spotu nostru :D

Posted

pe s1 am testat si parca bug-ul asta aparea doar la spoturile de pe margine din arena

am si propus sa se modifice regulamentul pentru problema asta

pe S2 nu am testat

Posted

Am incercat si in arena, e vorba de lag-ul existent + lag-ul creat de Nova (nu mereu) = d/c (mai ales cand chat-uiesti :-?). Doar in arena vad ca se intampla <_<. Poate sa se dea suspend pentru nesimtire (un suspend gras) dar nu sa fie scoasa nova <_< (se intampla numai cand e nova full).

ma voi sunteti cu capu? vreti sa transformati linkmania in scoala de maici sau facultatea de religie? pentru ce atatea suspenduri? nu v-ati saturat? am impresia ca ti-a placut suspendul de 20 de zile care l-ai primit fara motiv, nu? daca tie iti place sa stai pe bara din motive total banale, mie nu-mi place.

Posted

ma voi sunteti cu capu? vreti sa transformati linkmania in scoala de maici sau facultatea de religie? pentru ce atatea suspenduri? nu v-ati saturat? am impresia ca ti-a placut suspendul de 20 de zile care l-ai primit fara motiv, nu? daca tie iti place sa stai pe bara din motive total banale, mie nu-mi place.

Da, am luat suspend fara motiv.

Nu, nu vreau sa se transforme in server de maici sau facultate de religie.

... dar, daca se dovedeste a fi bug Nova (pare a fi un fel de flood cand o folosesti la maxim) iar cineva profita de lucrul asta (exploatare de bug, remember?), fiind mai grav acum pentru ca se da d/c nu vad de ce nu s-ar suspenda. Spune un motiv bun si o sa cred altfel.

Posted

Da, am luat suspend fara motiv.

Nu, nu vreau sa se transforme in server de maici sau facultate de religie.

... dar, daca se dovedeste a fi bug Nova (pare a fi un fel de flood cand o folosesti la maxim) iar cineva profita de lucrul asta (exploatare de bug, remember?), fiind mai grav acum pentru ca se da d/c nu vad de ce nu s-ar suspenda. Spune un motiv bun si o sa cred altfel.

ia inca 3 sm si dati cu nova langa mine. daca iau d/c eu iti dau dreptate.

Posted

ia inca 3 sm si dati cu nova langa mine. daca iau d/c eu iti dau dreptate.

Gandeste-te acum ca depinde si de netul fiecaruia. Tu poate ai un net mai bun, dar asta in cele mai rare cazuri. Unul care are un net mai slab, e de-ajuns sa dai 3-4 hellfire si a picat, daramite nova.

Chiar nu mai tineti minte cand mergeam pe bd2, gramada cu textul RR BD si dadeam cu hellfire in arena pe toate spoturile? Chiar pica lumea din cauza noastra, cream un lag suficient de mare pentru a lua disconnect. Oricum din cate stim cu toti nova nu se foloseste ca skill de war/duel sau a face experienta, e doar acolo sa fie cool & shiny.

Posted

Eu cred ca nu-i cunosti de ce sunt in stare. :))

geniala fraza =)))

P.S. a venit si la mn odata un sm si dadea cu nova , credeam ca face ks , acum mam prins cum sta treaba :)

Posted

e vina mea ca ala are net prin litza de avion? :)) pentru ce sa scoti skillul nova? la urma urmei e problema fiecaruia de unde are net, ce placa video are, daca sta singur pe spot, etc. sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare.

Pai tie normal ca nuti convine sa se scoata ca tu numai de deastea te ocupi....

Am patit si eu odata cu nova asta,dar avem lag mare nu am laut d/c

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...