~HHG~ Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Scurt si la obiect...impreuna cu Andrey si GoELF neam hotarat sa facem un guild :)nu conteaza RR sau LVL...alea se fac usor...relatiile intre oameni se fac mai greu. Exista si un set de reguli simple pe care va rog sa le respectati1.Fara jigniri...in sau in afara guildului2.Totul se doneaza in guild nimic nu se vinde3.Sa va vad on amcar de 2-3 ori pe sapt...fara caractere secundare4.Nu cereti excesiv iteme/jwl/party...va primi fiecare in limita posibilitatilor Acestea fiind spuse va astept,se fac recrutari. Respect!!!
BlueAndy Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Scurt si la obiect...impreuna cu Andrey si GoELF neam hotarat sa facem un guild :)nu conteaza RR sau LVL...alea se fac usor...relatiile intre oameni se fac mai greu. Exista si un set de reguli simple pe care va rog sa le respectati1.Fara jigniri...in sau in afara guildului2.Totul se doneaza in guild nimic nu se vinde3.Sa va vad on macar de 2-3 ori pe sapt...fara caractere secundare4.Nu cereti excesiv iteme/jwl/party...va primi fiecare in limita posibilitatilor Acestea fiind spuse va astept,se fac recrutari. Respect!!!scurt si la obiect :D ...imi place :right: :hello: Va asteptam printre noi, nu v-a va parea rau! :hello: :tiphat:
Heinekener Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 AiR e un guild mai veki :Phttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...6&hl=spm_mg\gl q guilda
~HHG~ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 NB...la 5 30 ma trezesc..ne vedem maine seara
Guest smiley_real92 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 guild lu TCM daca tin minte bn,are vreo legatura? :)oricum bft..
Guest smiley_real92 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dupa AFK ,cand a fost afcut d altcnv ..:) si'a facut cv d genul ,dar pot si sa imi amintesc gresit . :P
wodoo17 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 guild lu TCM daca tin minte bn,are vreo legatura? :)oricum bft..e unu din playeri care a fost in guilda lu TCM, deci cam are legaturaa lui TCM era AFK ^_^nu AFK bili :)) AiRbft HHG te sustin si eu cu ce pot :)
Guest biili Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 asa o fi ^_^ am mai uitat si eu nah ^_^ imbatranesc ^_^
darkandy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 asa o fi ^_^ am mai uitat si eu nah ^_^ imbatranesc ^_^ :-? nush, hhg a venit cu numele....sper sa nu patim ce-am patit eu cu Blue pe vechea baza de date :)
wodoo17 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 HF cu guildul hhg si vudule :right:nu am nici o leg cu guilda :) doar intretin atmosfera pe aici :P
wodoo17 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 vodo iti put chilotiioare cand o sa incepi si tu sa te maturizezi? -_-
darkandy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 oare cand o sa incepi si tu sa te maturizezi? -_-cand nu va mai mirosi chilotii altuia :-j