Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Stefan^SM

am si eu o problema cu cliker :-s

Recommended Posts

Posted

vreau si eu un cliker care repara si arma daca exista :| macar numele lui , gui nustiu ce are pana ieri imi mergea dadeam f12 f11 apoi mergea f9 acum nu mai vrea:| . ms daca stie carev vrunu

Posted

Mie mi le repara gui 1.3.2 dar eu folosesc numai f6, ca f7 da buff numai pe mine. Poate de acolo e problema... :D

Succes, poate gasesti unu la care sa nu mai fie nevoie de winmode ca mi-a mancat ficatii, ca nu pot face nimic la pc, ca nu mai da decat un singur buff :((

Posted

MU AutoClicker v1.4.3 asta merge:) asta il folosesc si eu e GUI cliker versiunea mai noua ;) ti-am zis nick nu pot sati dau link de dld.. te descurci :) de aici bft

Posted

MU AutoClicker v1.4.3 asta merge:) asta il folosesc si eu e GUI cliker versiunea mai noua ;) ti-am zis nick nu pot sati dau link de dld.. te descurci :) de aici bft

aha ms :D o sa`l caut

app am eu un cliker de elf care merge fara win mod se numeste Autoclicker_V3 il gasesti pe google l`am gasit din greseala cautam de sm

Posted

:blink: cum sa nu poata repara Gui armele :)) a`ti bifat macar optiunea de Auto-Repair.

p.s. read Here how to use GUI.

imi repara o data apoi ramane V deschis si cand trec iar 15 mn sau cat dureaza trece ciocanu si nu le mai repara nu ca nu exista op sau nu stiu s`o bifez am si specificat ca pana ieri mi`a mers dar na

Posted

imi repara o data apoi ramane V deschis si cand trec iar 15 mn sau cat dureaza trece ciocanu si nu le mai repara nu ca nu exista op sau nu stiu s`o bifez am si specificat ca pana ieri mi`a mers dar na

mai lasal sa treaca inca odata...din cate stiu le repara la 30 de min in rest nimic de zis...alt clicker nu stiu.

Posted

mai lasal sa treaca inca odata...din cate stiu le repara la 30 de min in rest nimic de zis...alt clicker nu stiu.

am dat rr la pc si vad ca acum merge OK :D

Posted

merge si in full screen? (cum mergea gui-ul vechi pe S1)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...