Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dodikid

Intrebare

Recommended Posts

Posted

Intreb si eu daca se mai schimba ceva cu echilibrul intre rase .. deoarece bk-ul e facut praf ... vorbesc de bk pentru ca , cu el joc m-am chinuit am dat rr-uri vine un dl q 2-3 rr in spate si ma chinui sa-l bat un sm egal la rr-uri ma bate .. e aiurea ... Se mai schimba ceva .. intreb de curios daca are rost sa continui ?

P.S va rog mult fara raspunsuri sarcastice as vrea duar un moderator sa-mi raspunda,Nu m-am uitat daca a mai fost pusa intrebarea sunt atatea topicuri de deschis :| Multumesc de intelegere .

Posted

S-au facut teste full la full, tot bk e cel mai bun.

Teste full la bk ... seturi tari etc , toata lumea are posibilitatea de a devenii full , de a face rost de un set tare ?

Posted

am o curiozitate ... mai mult o rugaminte adresata adminilor care au facut acele teste intre bk full Vs. dl full ...un filmuletz cu meciul dintre cele 2 caractere puteti pune aici sa vedem si noi?dar un meci de pe s2 cu caractere full pt teste nu unu luat de pe youtube sau alte minuni.

cred ca sunt destule persoane curioase care doresc sa se comvinga,sa creada in eternul raspuns al adiminilor ''bk e mai bun'' si nu cred ca e asa greu sa demonstrati asta .

multumesc anticipat :tiphat:

Trebuie sa fii bolnav sa incepi sa faci teoria conspiratiei din asta

Posted

' date='Dec 4 2009, 17:23' post='4478570']

perioada de teste a cam trecut, nu crezi ?

exista un subserver care e de teste,mai citeste s tu forumu :)

Posted

Pot fii facute testele ,dar dl se face mult mai repede k bk full , bk creste cel mai greu , i-au scazut defence ,hp e praf .. si totul tzine de un set o arma inele aripi etc ... pe care nu le pot acumula oricine ... si un player care joaca pe bk .. are de suportat multe , de 2 ori mai multa munca decat cu orice alt char .. si totusi pe s2 l-au aranjat frumos,sincer joc de mult foarte mult timp pe link nu credeam k se va ajunge intro zi si la chestii dastea ..

p.s Daca tot nu se poate face nmk rog macar un raspuns ,De ce s-au luat masurile astea ? Pe cine avantajeaza schimbarea asta , pe tirexelu stim , nu ar trebuii toata lumea impacata ?

Guest MosCr4ciun
Posted

pe s1 dl avea de 1000 de ori mai mult de munca sa faca 1 rr pentru ca nu l lua nimeni in pt....fa si tu calculu

Posted

pe s1 dl avea de 1000 de ori mai mult de munca sa faca 1 rr pentru ca nu l lua nimeni in pt....fa si tu calculu

Ia fa un calcul cati dl tari sunt pe server,cati erau atunci ? Dl tine spot singur , bk knd ? Io te inteleg si pe tine .. dar intelege-ma si tu pe mine :tiphat:

Posted

abtinete de la coment aiurea fi nab in felul tau si nu arata altora cum esti !

on: ash vrea si eu sa vad un raspuns la aceasta chestie (movie,reassurance etc.) ms mult admini

Posted

dl bk elf toti cresc greu si nu zice ca dl tine spot singur ca nu tine ca 1 sm sau mg daca tu te plangi ca bk un elfa ce sa zica ca e praf si acum;)) orcum bk in afara de dl nu`l culca nimik si nu poti zice da bk 1 2 3 rr zi si tu bk de 10 rr + abea de atunci e bun bk

Posted

Serios nu vreau comenturi aiurea , vreau un raspuns la intreabarea de mai sus de la un moderator sau vdragosh daca se poate , n-aveti dreptate nmk din ce ziceti spun din propie exp , bk e praf la cat de greu se joaca q el

Ms de intelegere

Posted

Intreb si eu daca se mai schimba ceva cu echilibrul intre rase .. deoarece bk-ul e facut praf ... vorbesc de bk pentru ca , cu el joc m-am chinuit am dat rr-uri vine un dl q 2-3 rr in spate si ma chinui sa-l bat un sm egal la rr-uri ma bate .. e aiurea ... Se mai schimba ceva .. intreb de curios daca are rost sa continui ?

P.S va rog mult fara raspunsuri sarcastice as vrea duar un moderator sa-mi raspunda,Nu m-am uitat daca a mai fost pusa intrebarea sunt atatea topicuri de deschis :| Multumesc de intelegere .

Pot fii facute testele ,dar dl se face mult mai repede k bk full , bk creste cel mai greu , i-au scazut defence ,hp e praf .. si totul tzine de un set o arma inele aripi etc ... pe care nu le pot acumula oricine ... si un player care joaca pe bk .. are de suportat multe , de 2 ori mai multa munca decat cu orice alt char .. si totusi pe s2 l-au aranjat frumos,sincer joc de mult foarte mult timp pe link nu credeam k se va ajunge intro zi si la chestii dastea ..

p.s Daca tot nu se poate face nmk rog macar un raspuns ,De ce s-au luat masurile astea ? Pe cine avantajeaza schimbarea asta , pe tirexelu stim , nu ar trebuii toata lumea impacata ?

trebuia sa intrati pe s2 beta si ati fi vazut diferenta. v-au spus-o si adminii, v-a spus-o si dragosh, v-am zis-o si eu. bk-ul full vs. dl full se bat cot la cot. depinde de tactica de lupta, de seturi, inele, etc. ce-i drept da, bk-ul e praf pana la full. dar tu daca ajungi full si esti petarda, n-am ce sa-ti fac.

acuzatiile la adresa lui tyrexelu nu-si au rostul. pe toate versiunile se stie clar ca dl rullz. e normal ca un mg/sm sa pice in fata unui dl (fie ei si full) momentan nu e nici un bk full pe server care sa o dea parte in parte cu tyrex. aveti rabdare pana atunci si veti vedea ce si cum.

so.. abtineti-va de la acuzatii si comentarii aiurea ca nu-si au rostul.

@daca bk-ul e asa petarda, aveai impresia ca as mai fi continuat sa imi cresc bk-ul doar de dragul de a avea un char petarda full stats?

Posted

Voi jucati MU doar pentru pvp? Faceti-va dl-i toti si cu asta basta. Oricum la ce xp este acum in party recuperati repede 5-6 rr-uri date cu un bk pana acum.

Si mi se pare stupida fraza: "la full bk-ul va bate un dl full". Pai in cat timp face un dl full, si in cat timp un bk? Aproape dublu..., mai ales ca pana la lansarea S2-ului DL-ul a intrat la lvl 200 in arena, si bk-ul la lvl 300.

Posted

Boomey nu aveam nevoie de comentul tau , nu toti avem timp ca tine sa facem full , mai avem si altceva de facut , merci oricum ca te-ai chinuit sa-mi explici teoria ta,nu acuz pe tirex pe nimeni , oricum tu fiind in g la el sau ally sigur esti e normal sa ai parerea asta :tiphat:

Posted

Boomey nu aveam nevoie de comentul tau , nu toti avem timp ca tine sa facem full , mai avem si altceva de facut , merci oricum ca te-ai chinuit sa-mi explici teoria ta,nu acuz pe tirex pe nimeni , oricum tu fiind in g la el sau ally sigur esti e normal sa ai parerea asta :tiphat:

pai bai tata da tu ce vrei de fapt? bk la 6 rr sa nu poata lua pk de la un sm full stats? asta vrei de fapt?

Posted

dezinformare sau acuzatii nefondate ... alege ce varianta vrei => suspend

dat viitoare informeaza-te inainte sa faci acuzatii ( citeste forumul) si ai putea sa mai si gandesti nu doar sa asculti toate zvonurile ...

De ce incepi sa spui ca characterele nu sunt configurate corect ?

Aici conteaza si cum ai distribuit tu punctele la abilitatile tale !

am spus si eu asta pe forum si in joc ( se pare ca putini vor sa inteleaga ) ... pana la full stats conteaza si cum iti distribui punctele : vrei sa iti faci caracter pentru PvP sau care sa creasca repede ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...