Jump to content
Irina

Brazii de Craciun nu sunt mai scumpi ca anul trecut!

Recommended Posts

Posted

Sunt rezervatii special destinate si intretinute pentru perioada asta a anului. Daca chiar vrei sa salvezi natura, ridica si tu o hartie de pe jos, un flacon o ceva si arunca-l la gunoi, nu mai polua .. , asa salvezi natura.

Posted

Ba baieti...Stau si citesc topicu asta si ma intristez ... CUM @#!@# MEA sa nu ai tu brad natural de Craciun in casa?Ce Craciun e ala fara miros de brad , fara un vin fiert , fara un colind , fara miros de carnati ,sarmale , galbasi , cozonaci si restul minunatiilor?

Am ajuns un neam de rataciti...

Posted

Ba baieti...Stau si citesc topicu asta si ma intristez ... CUM @#!@# MEA sa nu ai tu brad natural de Craciun in casa?Ce Craciun e ala fara miros de brad , fara un vin fiert , fara un colind , fara miros de carnati ,sarmale , galbasi , cozonaci si restul minunatiilor?

Am ajuns un neam de rataciti...

cred ca ma numar printre ei ..

sa vad pretul brazilor si iau si eu unul -_-

Posted

Hai frate , iei unu artificial , dai 200-250 pe el si n`ai tb 5 ani ! merita , plus ca ala face si mizerie insa nu are mirosuu acela de brad , atat

Guest Imperatrix
Posted

p.s. protejam natura :rofl1:

Protejezi natura asa.. si ai motor cu capacitate cilindrica 3000 diesel :))

traditia e traditie.. poate sa fie si 5mil bradul tot imi cumpar..

Posted

Anul acesta o sa cumpar un brad artificial, din motive pur ecologice, plus ca de cele mai multe ori arata mult mai bine, si nu faci atata mizerie in casa cu el :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...