Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

X3-alive

Ce ati facut ma cu lotul ?

Recommended Posts

Posted

Cum naiba sa stau 30% din timp inghetat cu stern ?

Nu merge nici un ring of magic ma, am pierdut hyon arma , si helm anubis, m-au tinut 15 min in stern ca erau toti pe mine, a treb sa cer ajutor pe guild sa vina cineva sa ma elibereze..

Iar exp-ul e naspa, faci la fel ca in aida si mobi sunt de range mare, nu poti face nimic..

Sa se bage mobi de arena (mutant), si reglat exp-ul cum trebuie.

Posted

Sa adaug si eu ca am pierdut un ancient pentru ca nu ma puteam misca.

@Cristal, acuma sunt mobi din Aida. Pe langa Exp mult mai mica de cum era in LoT pe S1, in spate unde trebuia sa fie Fire Golden sunt Regine din Aida.

Posted

Pune ES :)) pai mobii din lot erau aceasi de la inceputul db-ului si pana acuma...daca sunt aceasi mie mi se pare ok.

La inceput erau firegolem si regine.

dakoooom sa se bage mobi de arena sa se bage 50k exp la 370+ sa puna la bk fustitza cand intra in lot

alte 3 dorintze? :-?

Esti nub ?. Exp-ul se seteaza separat acolo.

Posted

CUm draq sa stau 30% din timp inghetat cu stern ?

Nu merge nici un ring of magic ma, am pierdut hyon arma , si helm anubis, m-au tinut 15 min in stern ca erau toti pe mine, a treb sa cer ajutor pe guild sa vina cineva sa ma elibereze..

Iar exp-ul e de kakat, faci la fel ca in aida si mobi sunt de range mare, nu poti face nimic..

Sa se bage mobi de arena (mutant), si reglat exp-ul cum trebuie.

pffoai ,nasol atunci..pai ar trebui sa se schimbe, monstrii aia sunt enervanti rau ..

Posted

spot mare lot http://img37.imageshack.us/img37/4718/screen120209440010.jpg aici aveam lvl 150 cred

iei stern la greu si abia faci lvl , mai bine sa ma mute decat sa ma opreasca

asta pe langa xp-ul mic , 10k din regine si 6k din blue golem la lvl 230

daca tot s-a marit lvl de arena pentru dl/mg sa se faca si lot-ul cum era inainte

Posted

era mai bun exp'ul de pe s1 in lot NUB?

Da nub, pe s1 la lvl 15 luai 25k exp, par la lvl 150 luam 20k exp

Acum la lvl 15 iau 20k exp, aici la 150 iau 15k.

25% diferenta. + ca aici ma ingheata si pierd inca 30% din timp stanga inghetat.

Posted

Pai bine pe s1 era altfel setarile si la caractere.

Aici sunt si in lot altfel din ce ziceti voi.

Nush care e faza cum altii acepta unele setari aceptati si voi setarile lotului..

Lotul din ce stiu eu e pentru ancient..nu ca sa dai rr acolo.

Posted

a zis cineva ceva de dat rr in lot ? e vorba de facut lvl de k5/k6/arena , desi credeam ca va prindeti voi

merge mult mai greu cu mobii actuali decat pe S1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...